Kon-Tiki logo websoitteella
joulu

Joululahjaksi iso pala ikimetsää

Toivotamme iloista ja tunnelmallista joulun aikaa. Olemme perinteisesti lahjoittaneet joulukortteihin varatun summan hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna kohteemme on Luonnonperintösäätiö, joka ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi. Päätimme tukea Luonnonperintösäätiön toimintaa, sillä se tarjoaa konkreettisen ja suoran kanavan kotimaisen luonnon suojelemiseen.

Asiakkaamme, sidosryhmämme ja matka-asiantuntijamme tietävät varsin hyvin, että suomalaisten metsien ainutlaatuisen taianomainen rauha ja hiljaisuus ovat jotain mitä maailmalla ihaillaan. Pitäkäämme tästä kultaakin kalliimmasta aarteestamme hyvää huolta, jotta voimme siitä jatkossakin ylpeydellä kertoa maailmalla matkatessamme.

Tehdessämme tämän lahjoituksen ostamme siis sinunkin puolestasi palan suomalaista ikimetsää.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen. Lue lisää ikimetsistä ja yhteistyöstämme Luonnonperintösäätiön kanssa.
Päästöjen kompensointi Luonnonperintösäätiön kanssa suojelee ikimetsän vanhoja kuusia Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Näin kompensoit matkasi päästöt näppärästi

Vuoden 2020 alusta voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron summan Luonnonperintösäätiölle kompensoidaksesi matkastasi koituvia hiilidioksidipäästöjä. Lahjoittaminen käy vaivattomasti yhdellä klikkauksella verkkokaupassamme matkan ennakkomaksun yhteydessä. Lahjoituksesi käytetään uusien suojelualueiden ostoon. 10 eurolla saat 20 neliömetriä ikimetsää.
Luontomatka
Meri Mort jooga 2 Sintra

Viime hetken joululahjavinkit

Mikä ilahduttaisikaan näin vuoden pimeimpään aikaan paremmin kuin tieto ensi vuonna odottavasta elämyksellisestä matkasta? Varaa nyt ja varmista paikka ystävällesi tai vaikka itsellesi tulevan vuoden ikimuistoisimmille matkoille.

Luonnon ystäville
2020 kevään ja kesän luonto- ja lintumatkat

Urheilufaneille
2020 kuumimmat urheilun fanimatkat

Hyvinvointia ja rauhoittumista kaipaaville

2020 wellness-matkat

Kulttuurin nälkäisille
2020 kulttuurimatkat

Voit myös tilata Kon-Tikin lahjakortin tästä
Ihmiset ryhmä ryhmämatka

Unelmien matkalle 2020 omalla porukalla

Mitä jos järjestäisitkin omalle porukalle unelmien reissun ensi vuonna? Miksi tyytyisit valmismatkoihin, kun voit valitse itse minne, milloin ja kenen kanssa matkustat? Sinun tehtäväsi on unelmoida ja nauttia matkasta - me hoidamme puolestanne kaikki matkajärjestelyt vastuullisesti ja luotettavasti. Lue tästä kuinka
pääset vähintään 10 hengen ryhmämatkan suunnittelun alkuun.
Henkilökunta Lonna 2019

Hyvää joulun aikaa!

Palvelemme jouluviikolla maanantaina 23.12. ja perjantaina 27.12. Hyvää joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta!

Kon-Tikin ja tytäryritys Björk & Boström Urheilumatkat Oy:n henkilökunta
logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä fanimatkat erilaisiin urheilutapahtumiin suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme ryhmämatkat vastuullisesti ja luotettavasti. Suomeen saapuvia ulkomaisia ryhmiä palvelee Kon-Tiki Finland.
facebook twitter youtube instagram linkedin