bjork-bostrom-logo-21
Suomen Jääkiekkoliitto

Jääkiekon MM2020-kisapakettimme nyt myynnissä!

Jääkiekon MM-kisat 2020 pelataan Sveitsissä 8.-24.5. Suomi pelaa B-lohkossa Zürichissä, jossa pelataan myös finaaliviikonlopun ottelut. Olemme rakentaneet kaksi pakettia alkusarjaan sekä finaalipaketin. Lähde mukaan kannustamaan Leijonat voittoon ja varaa paikkasi heti!
Tutustu paketteihimme alla olevista linkeistä.

Alkusarjan paketti 1 08.-12.5. alk. 1540 €
Alkusarjan paketti 2 16.-20.5. alk. 1440 €
Finaalipaketti 22.-25.5. alk. 2440 €

Norwich

Pukkiparty Norwich-Bournemouth 17.-19.1.2020

Järjestämme yhdessä Valioliiga.com:n kanssa lukijamatkan Norwichiin seuraamaan Teemu Pukin maalitehtailua Bournemouthin kustannuksella. Majoitumme Lontooseen, josta bussikuljetus ottelupäivänä Norwichiin otteluun ja takaisin. Lähde mukaan seuraamaan suomalaistähden loistoa maailman seuratuimmassa jalkapallosarjassa!

Lisätiedot täältä!

Prix d'Amerique 24.-27.1.2020 Pariisi

Yksi maailman kuuluisimmista hevosurheilutapahtumista Prix d'Amerique ravataan jälleen tammikuussa. Lähde mukaan viikonloppumatkallemme Pariisiin!

Lisätiedot tästä!

Matkapaketit Mestarien liigaan nyt myynnissä!

Kaikki eurooppalaiset huippuliigat ovat jo käynnissä ja Mestarien liigan lohkovaiheen otteluohjelmakin on selvillä.
Katso otteluohjelmat sivuiltamme ja pyydä tarjous haluamaasi otteluun!
Lue lisää ja varaa paikkasi

Byyri Fussball Tour

Lähde mukaan yhteistyökumppanimme BYYRI:n lukijamatkalle Saksaan seuraamaan suomalaistähtien otteita ja Bundesligan huippuottelua Bayer Leverkusen - Werder Bremen!

Lisätiedot täältä!
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10 | 00120 Helsinki
puh. 020 757 9830
sales@bjork-bostrom.fi www.bjork-bostrom.fi

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.