logo websoitteella
Irlanti 2

Syksyn metsätalouden yhdistetyille opinto- ja virkistysmatkoille on vielä muutamia paikkoja nopeille päättäjille. Muistathan, että voit tehdä varauksen ilman palvelumaksuja myös puhelimitse 09 466300.


Irlanti metsämatkakohteena 16.-21.9.

Pohjois-Karjalan metsänhoitoyhdistyksen matkalle Irlantiin otetaan muutama lisämatkustaja kokemaan vihreän saaren ainutlaatuisuus. Yhdistetyn metsä- ja virkistysmatkan aikana pääsemme tutustumaan erilaisiin metsätalousalan yrityksiin ja kuulemme paikallisten metsäammattilaisten ajatuksia Irlannin metsien ja metsätalouden tilasta. Lue lisää ja varaa mielenkiintoinen matka tästä.
Bosnia

Bosnia-Hertsegovina 14.-19.10

Maatilan Pellervon lukijoille räätälöity matka suuntautuu Balkanille, Bosnia-Herzegovinaan. Vierailemme paikallisilla maatiloilla ja pikkukylissä, joissa tapaamme paikallisväestöä ja tutustumme heidän elämäänsä. Tutustumme myös Sarajevoon ja historialliseen Mostariin. Matkanjohtajana on tuttu Pirjo Sehic ja erityisasiantuntijana suomalainen monipuolisesti Bosniaa tunteva ja siellä asuva Heikki Wala. Varaa viimeistään 1.8. tästä.
Finland_Lapland_Pallas-Yllästunturi_autumn_reindeers_web_byJuliaKivela__MG_6001

Länsi-Lappi 19.-22.9.

Etämetsänomistajien syysmatka suuntaa ruskan värittämään Länsi-Lappiin. Rovaniemeltä alkavalla matkalla tutustumme monipuolisesti Länsi-Lapin metsätalouteen ja metsänhoitoon. Eri alojen asiantuntijat kertovat Lapin elinkeinoelämästä. Majoitus Levin keskustassa sijaitsevissa tasokkaissa huoneistoissa. Lue lisää ja varaa ruskamatka pian tästä.
ThinkstockPhotos-466877699 squirrel monkey Amazon rf
Amazon-clipper-banner_1

Amazon 15.- 28.11.

Maaseudun Tulevaisuus-lehden lukijamatkan teemana on tutustua pintaa syvällisemmin Brasilian ja etenkin Amazonin alueen luontoon, kehitykseen ja metsiin, näiden menneisyyteen ja tulevaisuuden näkymiin. Matka avartaa ymmärrystä Amazonien sademetsien ja siellä elävien ja näitä suojelevien alkuperäiskansojen ja perinteisten jokivarsi- ja keräilijäyhteisöjen merkityksestä. Matkanjohtajana on luonto-opas Paul Segersvärd ja asiantuntijana Brasilian ympäristön ja yhteiskunnan asiantuntija Tri. Markus Kröger. Osa matkaa taitetaan jokilaivalla, lue lisää ja varaa heti tästä.
Tatra Mountains

Unkari-Slovakia-Puola 1.-6.9.

Aarre-lehden lukijamatkalla matkustetaan Budapestiin jatkaen Slovakian Tatra-vuoriston läpi Puolaan, päättäen matkan upeaan Krakovan kaupunkiin. Matkan aikana tutustumme monipuolisesti reitin tärkeimpiin nähtävyyksiin, mutta erityisesti metsäkohteisiin sekä -yrityksiin. Paikallinen kulttuuri ja elinkeinot tuleva tutuksi niin ruoan kun musiikinkin siivittämänä. Mukana matkalla on metsälakimies Tuomo Pesälä, joka luennoi ajankohtaisista metsäteemoista. Tutustu matkaohjelmaan ja kysy lisäpaikkoja tästä.

Opintomatkasta verovähennystä

Kotimainen Kon-Tiki Tours suunnittelee metsä- ja maatalousmatkoja yhteistyössä MTK:n, metsänhoitoyhdistysten ja metsätalousalan lehtien Metsälehden ja Aarre-lehden toimitusten kanssa. Matkoilla on mukana asiantuntijamatkanjohtaja, joka pitää vierailukäyntien lisäksi myös usein luentoja alan kotimaan asioista. Tiesithän, että opintomatkan voi laittaa verovähennyksiin? Jos matka on osittain virkistysmatkan luonteinen ja osittain opintomatka, vähennykseksi voi laittaa opiskeluun käytettyä aikaa vastaava osa matkan kuluista. Lisätietoja esim. omasta mhy:stä ja verotoimistosta.
omalla porukalla

Oma ryhmämatka

Ellet löytänyt näistä matkoista mieluisaa, muistathan, että räätälöimme mielellämme ryhmille tilauksesta matkaohjelman juuri sinne minne haluatte ja silloin, kun se teille parhaiten sopii. Ota yhteyttä puhelimitse 09 466300 tai info@kontiki.fi ja pyydä tarjousta.
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 ja sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.