logo websoitteella
Marika ruokailu

Hyvinvointimatkoja upeissa maisemissa hyvässä seurassa

Kon-Tiki Tours järjestää erilaisia hyvinvointi- ja aktiivimatkoja. Vielä ehdit mukaan syysmatkalle ryhmiemme suosikkikohteeseen Villa Arcadioon Gardajärvellä hyvinvointivalmentaja Marika Borgin johdolla. Tällä matkalla nautitaan upeiden maisemien ja mahtavan majoituspaikan lisäksi rentouttavasta joogasta, hyvästä seurasta ja Marikan inspiroivista hyvinvointiluennoista.
Jos patikointi on sinun juttusi, lähde mukaan Itävallan henkeäsalpaaviin maisemiin aktiivilomalle yhdessä Virpi Mäkisen ja Riitta Okkosen kanssa. Lisää erilaisia hyvinvointimatkoja täällä.
4.-8.10. Marikan matkassa Villa Arcadioon varaukset 1.8. mennessä tästä
10.-14.10. Patikkamatka Itävaltaan, varaukset viim. 9.8. tästä

Itävalta

Kiertomatkoja, kulttuuria ja viiniä helposti ja mukavasti

Kiertomatkalla koet enemmän. Vielä muutamia paikkoja nopeille varaajille hurmaavalle kulttuuri- ja viinimatkalle Sloveniaan, Itävaltaan ja Unkariin. Sloveniassa tutustumme mm. Dolenjskan laaksoon ja Jeruzalemin viinitielle. Unkarissa nautimme kylpyläkaupunki Sárvárista ja vierailemme Neusiedler-järven rannalla Itävallan puolella sijaitsevaan Illmitziissä Willi Opitzilin viinitilalla.
Kesäisellä Portugalin kiertomatkalla koetaan maan suosituimmat kohteet; Lissabon rantakaupunkeineen, Sintra vuoristossa, Atlantin rannikon kalastajakylät, Coimbra, Porto Douro-jokineen, historiallinen Guimaraes, Fatima ja paljon muuta. Vierailemme viinitiloilla, portviinikellareissa ja nautimme Portugalin parhaista antimista fado-musiikkeineen kaikkineen.


2.-7.10. Varaa kolmen maan viinimatka tästä 2.8. mennessä
22.-28.10. Portugalin kiertomatkalle vielä pari paikkaa vapaana

Apollo 50

Erilaisia elämysmatkoja #ihanjotainmuutakuinseuramatka

Kon-Tikin erikoismatkat ovat todellakin ihan jotain muuta kuin seuramatkoja. Nopeille varaajille nyt luvassa huippuelämyksiä esim. Apollo 50 -juhlamatka Floridaan tiedetoimittaja, asiantuntijamatkanjohtaja Jari Mäkisen johdolla, jalkapallon EM-karsintaottelumatka Bosnia-Hertsegovinaan, luontomatka Okavangon suistoalueelle Botswanaan. Tutustu ajankohtaiseen tarjontaamme verkkosivuillamme.

31.10.-6.11. Apollo 50 -juhlamatkan varaukset 28.8. mennessä tästä
11.-13.10. Lähde kannustamaan Huuhkajat voittoon! Varaa pian tästä
17.-30.10. Koe aito Afrikka Botswanassa. Varaa 15.8. mennessä tästä

omalla porukalla

Oma ryhmämatka

Ellet löytänyt näistä teemamatkoista mieluisaa, muistathan, että räätälöimme mielellämme ryhmille tilauksesta matkaohjelman juuri sinne minne haluatte ja silloin, kun se teille parhaiten sopii. Ota yhteyttä puhelimitse 09 466300 tai info@kontiki.fi ja kerro toiveistasi.
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 ja sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.