logo websoitteella

Tervetuloa syysmatkalle mukavassa seurassa!

wien

Yhdistelmämatka Wieniin ja Budapestiin 12.-16.9.

Lähde yhdistelmämatkalle kahteen upeaan kaupunkiin! Hienostunut Wien on keisarien kaupunki, joka tarjoaa entisaikojen loistokkuutta, hurmaavia herkkuja ja kulttuuria. Viinitilavierailun myötä siirrymme kauniiseen Budapestiin, jonka läpi virtaa Tonava-joki. Kokonaishintaan 975 € / hlö sisältyy lennot, majoitukset H2, kuljetukset, pääsymaksut, suomenkieliset opastukset, aterioita ruokajuomineen ja viinimaistajaiset. Lue lisää ja varaa matka ennen juhannusta tästä.

490129345 Plaka rf

Ateena ja Peloponnesos 17.-24.9.

Jatka Suomen kesää ihanalla kulttuurimatkalla Kreikkaan. Asumme vehreiden puutarhojen ympäröimänä rauhallisessa merenrantakylässä ja teemme paikallisoppaamme Pirjo Fragkopouloksen johdolla mielenkiintoisia kulttuuriretkiä Ateenaan ja Peloponnesoksen alueen historiallisille nähtävyyksille. Lue lisää ja varaa matka juhannukseen mennessä tästä.
Kon-Tikin Gardajärven matkalta: talo

Kulttuurimatka Gardalle 21.-27.9.

Kaunis Gardajärvi, jylhät Dolomiittien vuoristomaisemat ja historiallinen Riva del Gardan kaupunki, laivaretki Malcesinen viehättävään kaupunkiin, vierailu viinitilalle ja mahdollisuus osallistua Venetsian retkeen. Matkanjohtaja Pirjo Sehic on mukana koko matkan ajan. Tutustu koko matkaohjelmaan ja tee varaus tästä.
lady_fan_w

Saksan historialliset kaupungit 21.-26.9.

Tervetuloa tutustumaan Saksan historiallisiin kaupunkeihin. Majoitumme Erfurtiin, josta teemme opastettuja päiväretkiä historiallisiin kaupunkeihin. Tutuksi tulevat Weimar, Eisenach, Leipzig, Berliini ja Erfurt. Lisämaksusta puolipäiväretki Buchenwaldin keskitysleirille.

Muutama paikka vapaana Seikkailua Elämään -senioriryhmän matkalle. Lisätietoa ja varaukset tästä.

Yleisurheilun EM-kisat Berliinissä 7.-13.8.

Muutama kisapaketti vielä jäljellä yleisurheilun Euroopan mestaruuskisoihin Berliiniin elokuussa.
Matkanjohtajana on SUL:n fanimanageri Sari Murto. Omatoiminen matkapaketti sisältää lennot, majoitukset aamiaisella, kisalipun ajalle 7.–12.8. katsomosta N4 (rivit 15–19) sekä 6 vrk Berlin Welcome Card -kaupunkikortin, jolla saat monia etuja ja voit matkustaa veloituksetta mm. S-Bahnilla hotellista Olympiastadionille. Matkaohjelma täällä. Pikaiset varaukset groups.turku@kontiki.fi


Luontomatkoja asiantuntijan johdolla

kirahvi

Tansaniaan safarille vai Borneoon katsomaan orankeja?

Käy tutustumassa uudistetuilla verkkosivuillamme Kon-Tiki Toursin mielenkiintoiseen luonto- ja lintumatkatarjontaan. Haluamme toimia vastuullisesti yhteistyössä paikallisten kumppaneiden kanssa tarjoten asiantuntevien oppaiden johdolla unohtumattomia elämysmatkoja. Lue lisää täältä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi


EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sovelletaan 25.5.2018 jälkeen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Se parantaa tietosuojaasi ja laajentaa oikeuksiasi koskien henkilötietojesi käsittelyä. Olet tähän asti saanut Kon-Tiki Toursilta noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen, jossa kerromme tulevista teemamatkoista ja matkailutapahtumista. Mikäli et tee muutoksia, saat meiltä jatkossakin tietoja samalla tavalla kuin tähän asti. Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Voit lopettaa uutiskirjeen koska tahansa sen alareunassa olevasta linkistä. Lue yksityisyyden suojaasi koskevat päivitetyt tietosuojakäytäntömme, joissa kerromme, kuinka vastuullisesti käytämme ja säilytämme tietojasi.

OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puhelin (09) 466 300
Sähköposti info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme. Kon-Tiki Tours palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.