logo websoitteella
joulu

Matkalahjakortti on aina mieluinen lahja

Matkalahjakortti on loistava lahjaidea! Anna lahjaksi unohtumattomia elämyksiä vaikkapa pyöreitä täyttävälle tai muuta merkkipäiväänsä juhlivalle. Lahjakortin summa voi olla esim. 250 e, 500 e, 750 e tai 1000 e tai haluamasi summa. Autamme mielellämme, jos vaikka haluatte kerätä isommalta porukalta yhteisen lahjan. Matkalahjakortin saaja voi käyttää lahjakortille ladatun summan kokonaan tai osittain matkavarauksensa yhteydessä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse ja se on voimassa 2 vuotta lahjakortin ostopäivästä. Kysy lisää ja tilaa lahjakortti tästä sähköpostitse.
toscana_1

Etruskien jalanjäljillä

Etruskit hallitsivat suurta osaa Italiaa ennen Rooman valtakuntaa. He olivat Italian ensimmäinen korkeakulttuurin luonut kansa, mutta monet etruskien saavutukset ovat jääneet historiaan roomalaisten ansiosta. Tervetuloa tälle kulttuurimatkalle 21.-25.4. Matkanjohtajana toimii upea Tellervo Puuri, joka tutustuttaa meidät kukkulakaupunkeihin ja historiallisiin kohteisiin Lazion, Toscanan ja Umbrian alueilla. Lue lisää ja varaa pian tästä.
Kon-Tikin Etelä-Afrikan matkalta: safari

Tansanian luontomatka

Lähde suomalaisen Afrikka-expertti Jannika von Wiellighin mukana luontomatkalle Tansaniaan.
Matkaamme Manyaran, Serengetin kansallispuistoissa sekä Ngorongoron suojelualueella. Alkuvuonna syntyy poikasia ja maaliskuussa laumat alkavat suuren vaelluksensa etsien ruohoa syötäväksi. Laumat koostuvat pääasiassa gnuuantiloopeista, mutta mukana vaeltaa myös seeproja ja gaselleja. Tansanian matkan 6.-16.3. ohjelma ja varaukset tästä.
450799177 vegetables rf

Grüne Woche -messut

Grüne Woche -messut Berliinissä 23.-26.1.on maailman suurin ruoka-, elintarvike-, maatalous- ja puutarha-alan tapahtuma. Messuihin osallistuukin huikeat 61 maata. Myös suomalaisia on paljon näytteilleasettajina. Kainuun Agronomien ryhmässä on tilaa muutamalle lisämatkustajalle. Ota pian yhteyttä tästä, jos kiinnostuit.
Getty katsomo

Suomi mukaan jalkapallon EM-kisoihin

Suomen jalkapallomaajoukkue selvitti paikkansa ensi kesänä pelattaviin jalkapallon EM-kisoihin 2020. Alkulohkot EM-kisoihin arvotaan 30.11. Bukarestissa. EM-kisat tullaan pelaamaan 12 eri maassa, 12 eri pelipaikkakunnalla, yksi lohko aina kahdessa kaupungissa. Lähetä meille yhteystietosi ja saat matkapakettitiedot ensimmäisten joukossa. Ota tästä yhteyttä ja kerro toiveistasi.
Kon-Tikin Thaimaan matkalta: Buddha-patsaat

Omalla porukalla matkalle

Omalla samanhenkisellä porukalla matkustaminen on hauskaa ja yhteisöllistä. Miksi tyytyisit pakettimatkoihin, kun voit itse vaikuttaa moniin matkan eri tekijöihin esim. lentoyhtiöön, lentoaikoihin, majoitukseen, hotellin palvelutasoon ja käyntikohteisiin. Kon-Tiki Tours hoitaa puolestasi kaikki matkajärjestelyt vastuullisesti ja luotettavasti. Ota yhteyttä ja kerro teidän porukan toiveista. Soita meille 09 466300 tai lähetä tarjouspyyntö vähintään 10 hengen ryhmämatkasta. Autamme mielellämme.
logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 ja sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström Urheilumatkat ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija-, katsoja- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa. Suomeen saapuvia ulkomaisia ryhmiä palvelee incoming-osastomme Kon-Tiki Finland.
Kon-Tikin uutiskirje
Osoitelähde: Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n asiakas- ja sidosryhmärekisteri. Jos et halua jatkossa sähköpostia meiltä, klikkaa tästä ja laitamme yhteystietoihisi markkinointikiellon päälle. Tietosuoja- ja rekisteriseloste.
Seuraa meitä somessa
facebook twitter youtube instagram linkedin google-plus