logo websoitteella
Luontomatka Färsaarille

Lumoavia luonto- ja hyvinvointimatkoja nopeimmille!

Missä voisikaan rentoutua lempeämmin kuin upeissa maisemissa luonnon keskellä?
Jos olet riittävän nopea, vielä ehdit varata paikkasi unohtumattomalle lintu- ja luontomatkalle Färsaarille 13.8.–19.8. Norjan, Islannin ja Skotlannin väliin jäävän Färsaarten luonto huikeine merenrantakallioineen ja pelottomine lintuineen saa huokailemaan ihastuksesta. Saarilla on enemmän lampaita kuin ihmisiä. Hyvinvointimatkalla Länsi-Irlantiin 11.9.–17.9. pääset matkalle myös omaan itseesi ja aamujoogat, valmentaja Marika Borgin virkistävät iltaluennot ja iloiset irlantilaiset sekä ainutlaatuiset maisemat kelttiläisessä tunnelmassa tekevät matkastasi todellisen hyvinvointimatkan.

Varaa Färsaarten matka Paul Segersvärdin opastuksella >>
Varaa hyvinvointimatka Länsi-Irlantiin 10.6. mennessä >>
skotlanti

Vielä ehdit varata syksyn sykähdyttävimmän kulttuurimatkan

Jos olet innostunut kruunupäistä, olethan nopea ja varaa paikkasi pikaisesti Kuninkaallinen Britannia -teemamatkalle 27.9.–1.10., jossa Windsor, Eton, Lontoon kohteet sekä Skotlannin Glamis Castle tulevat tutuksi brittikuninkaallisten kautta. Vai maistuisiko sinulle Sloveniaan, Itävaltaan ja Unkariin suuntautuva viinimatka 2.10.–7.10., jossa voit tutustua viininteon saloihin kielen ja sydämen vievillä viinitiloilla?

Lähde Britanniaan kuninkaallisten jalanjäljissä >>
Koe kolme kaunista viinimaata samalla matkalla >>
Kerran elämassä -kokemuksia

Kerran elämässä -kokemuksia

Eläthän elämääsi kuten haaveilet? Onko haaveenasi Afrikan ainutlaatuiset luontoelämykset? Botswanan luontomatka 17.10.–30.10. tarjoaa upeimmat puitteet unelmiesi toteuttamiseen. Vai valloittaisiko sydämesi Panaman kanavan värikkäimmät linnut, joita et kotinurkilla tule koskaan kohdanneeksi? Lähde kanssamme Panaman lintumatkalle 21.10.–4.11. kolibrien, tukaanien, momottien ja trogonien maailmaan. Vai tuntuisiko joogamatka jumalten saareksi kutsutulle Balille 8.11.–20.11. sinulle nyt sopivimmilta vaihtoehdolta? Jos saat voimaa kauniista puutarhoista ja niiden tarjoamasta harmoniasta, suosituksemme sinulle on puutarhamatkamme Japaniin 10.11.–19.11., jossa vierailemme Kioton hienoimmissa nähtävyyksissä ja puutarhoissa.

Tutustu aitoon Afrikkaan Botswanassa >>
Tee elämäsi upeimmat lintuhavainnot Panamassa >>
Nauti elämän kauneudesta Balilla >>
Koe Kioto ja puutarhojen lumous >>
omalla porukalla

Oma ryhmämatka

Jos et löytänyt näistä matkoista mieluisaa, muistathan, että räätälöimme mielellämme ryhmille tilauksesta matkaohjelman juuri sinne minne haluatte ja silloin, kun se teille parhaiten sopii. Ota yhteyttä puhelimitse 09 466300 tai info@kontiki.fi ja pyydä tarjousta.
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 ja sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.