logo websoitteella
184717050 Sveitsi rf

Mukavaa kesäkuuta! Seuraavassa muutama makupala syksyn opinto- ja virkistysmatkatarjonnasta.


Metsä- ja luontomatka Sveitsiin 15.-20.9.

Sveitsi tunnetaan vauraana ja hyvinvoivana eurooppalaisena Alppimaana. Tämä metsä- ja luontomatkamme tutustuttaa meidät maan aitoon maaseutuun ja sen ystävällisiin ihmisiin sekä kauniiseen luontoon. Oppaanamme ja asiantuntijanamme toimii suomalainen matkanjohtaja, joka on pitkään asunut maassa ja tuntee maan tavat, luonnon ja historian. HUOM. Varaukset matkalle viimeistään 17.6. mennessä!
Tutustu matkaohjelmaan ja varaa matka tästä.

Kreikka-appelsiinit

Kreikka ja Peloponnesos

MTK-liiton Kreikan matkalla 7.-14.10. pääsemme vierailemaan paikallisten maatiloilla ja kurkistamaan läheltä paikallista elämänmenoa. Tervetuloa tutustumaan kanssamme kulttuurimme syntypaikoille Kreikkaan ja Peloponnesoksen niemimaalle. Kreikkalainen elämänmeno on täällä rauhallista, nautimme upeista maisemista, hyvästä ruoasta ja syksyn leppeästä lämmöstä. Tutustumme suomalaisen vuosia Kreikassa asuneen matkanjohtajan kanssa nähtävyyksiin ja kulttuuriin. Matkalle ovat tervetulleita myös muut kuin MTK:n jäsenet. Lue lisää ja varaa tästä.
461776751TatraJoki rf

Slovakia 29.9.- 3.10.

Slovakian metsä- ja luontomatkalla perehdytään metsänhoitoon paikallisten metsäalan ammattilaisten johdolla. Pääsemme myös tutustumaan Tatra-vuoriston metsätuhoalueisiin, slovakialaiseen maaseutuun, sahateollisuuteen ja käymme biisonitilalla. Matkan lopuksi vapaa-aikaa Bratislavassa. Matkaohjelma ja lisätiedot tästä.
ThinkstockPhotos-466877699 squirrel monkey Amazon rf
Amazon-clipper-banner_1

Amazon 15.- 28.11.

Maaseudun Tulevaisuus-lehden lukijamatkan teemana on tutustua pintaa syvällisemmin Brasilian ja etenkin Amazonin alueen luontoon, kehitykseen ja metsiin, näiden menneisyyteen ja tulevaisuuden näkymiin. Matka avartaa ymmärrystä Amazonien sademetsien ja siellä elävien ja näitä suojelevien alkuperäiskansojen ja perinteisten jokivarsi- ja keräilijäyhteisöjen merkityksestä. Matkanjohtajana on luonto-opas Paul Segersvärd ja asiantuntijana Brasilian ympäristön ja yhteiskunnan asiantuntija Tri. Markus Kröger. Osa matkaa taitetaan jokilaivalla, lue lisää tästä.
Galdisbuovdda-5

Pohjois-Ruotsin metsät

Lähde metsänomistajien opinto- ja virkistysmatkalle omalla tilauslinja-autolla Pohjois-Ruotsin ruskamaisemiin. Kohteessa oppaana on ruotsalainen metsäammattilainen. Tutustumme matkalla ruotsalaiseen metsänhoitoon, metsätuhoihin ja niiden torjuntaan sekä tuhoalueiden metsänkäsittelyyn. Myös ruotsalainen puunjalostus tulee tutuksi matkan aikana. Kumpi lähtö sopii sinulle paremmin?
9.-12.9. Metsälehden matka Oulusta vai
16.-19.9. P-Suomen metsänomistajien matka Kuusamosta alkaen

Opintomatkasta verovähennystä

Kotimainen Kon-Tiki Tours suunnittelee metsä- ja maatalousmatkoja yhteistyössä MTK:n, metsänhoitoyhdistysten ja metsätalousalan lehtien Metsälehden ja Aarre-lehden toimitusten kanssa. Matkoilla on mukana asiantuntijamatkanjohtaja, joka pitää vierailukäyntien lisäksi myös usein luentoja alan kotimaan asioista. Tiesithän, että opintomatkan voi laittaa verovähennyksiin? Jos matka on osittain virkistysmatkan luonteinen ja osittain opintomatka, vähennykseksi voi laittaa opiskeluun käytettyä aikaa vastaava osa matkan kuluista. Lisätietoja esim. omasta mhy:stä ja verotoimistosta.
omalla porukalla

Oma ryhmämatka

Jos et löytänyt näistä matkoista mieluisaa, muistathan, että räätälöimme mielellämme ryhmille tilauksesta matkaohjelman juuri sinne minne haluatte ja silloin, kun se teille parhaiten sopii. Ota yhteyttä puhelimitse 09 466300 tai info@kontiki.fi ja pyydä tarjousta.
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 ja sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.