bjork-bostrom-logo-21
MMkisa

Jääkiekon MM-kisojen finaali Bratislavassa

Terveiset jääkiekon MM-kisoista Košicesta ja Bratislavasta. Björk & Boströmin kisapaketit täyttyivät nopeasti täynnä innokkaista jääkiekkofaneista, mutta meillä on vielä muutamia majoitus+lippupaketteja tarjolla nopeille päättäjille, jotka haluavat päästä paikan päälle finaaleihin. Maapaketin hinta 1970 €/hlö/2hh tai 2530 €/hlö/1hh, majoitus Radisson Blu 4* aamiaisineen 24.-27.5. ja kategoria 1 liput semifinaalit (la) + pronssi + finaali (su). Soita ja varaa heti puh. 020 757 9820 (pvm/mpm).

Seuraa Björk & Boströmin kisamatkaa Instassa, Facebookissa ja Twitterissä!
Juventus-Atletico-Madrid

Huippujalkapalloa Tukholmassa

Näe Cristiano Ronaldo, kun Atlético Madrid kohtaa Juventuksen International Champions Cupin ottelussa Friends Arenalla 10.8.
Varaa heti vaikka koko perheelle

Vielä paikkoja Tukholman derbyyn, kun AIK ja Djurgården kamppailevat 31.8. 30 000 katsojan edessä voitosta. Lähde aistimaan Tukholman aitoa futistunnelmaa.
fb-yleisurheilufanit (2)

Ruotsi-Suomi maaottelu

Yleisurheilufanit kokoontuvat 23.-26.8. Tukholmaan jännittämään Ruotsi-Suomi maaottelua. Varattavana on lähtö joko Helsingistä tai Turusta. Molemmat lähdöt palaavat Turkuun, jolloin kaikilla on mahdollisuus jännittää kisat loppuun asti. Helsingistä lähteneet jatkavat Turun satamasta junalla Helsinkiin. Soita ja kysy lisää
Braden-collum

Yleisurheilun MM-kisat Dohassa

Vielä ehdit yleisurheilun MM-kisoihin eksoottiseen Qatariin. Suosituin kisapakettimme on 1.-7.10., mutta voit valita myös muun ajankohdan. Paikkoja on rajoitettusti, ota pian yhteyttä ja kerro toiveesi unohtumattomalle kisamatkalle
Tutustu kisaohjelmaan.
Kon-Tikin Prahan matka: auringonnousu

Huippuluokan NHL-lätkää Prahassa 4.- 6.10.

Lähde Prahaan seuraamaan perinteikkäiden NHL-seurojen Chicago Blackhawksien ja Philadelphia Flyersin kiekkokamppailua jäällä. Matkaohjelmassa pelin lisäksi vierailu Staropramenin panimolle lounaineen ja kuljetuksineen. Tutustu ja varaa.
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
www.bjork-bostrom.fi

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.