logo websoitteella
Header-Japan2

Teille tehty unelmien ryhmämatka vuonna 2020

Juuri nyt on aika suunnitella ensi syksyn ja kevään 2020 ryhmämatkat. Miksi tyytyisit valmismatkoihin, kun voit saada yksilöllisesti suunnitellun ryhmämatkan toivomasi teeman mukaisesti kaikkiin matkakohteisiin ympäri maailmaa. Voit valita itse minne, milloin ja kenen kanssa matkustat.
Lue lisää ja ilahdu helppoudesta!
462199311 elephants in Chobe park rf
Lintumatka

Lumoavia luonto- ja lintumatkoja

Lähde laajentamaan luonto- ja lintuharrastustasi maailmalle. Haluaisitko nähdä Botswanan Moremissa ja Kalaharissa maailman kiehtovimman villieläinnäyttämön ja kohdata silmästä silmään valloittavat villieläimet Paul Segersvärdin johdattamana? Vai innostaako sinua Panaman lintumatka, jossa pääset värikkäiden lintujen maailmaan ja saat mahdollisuuden kohdata kolibrit, isonokkaiset tukaanit, eksoottiset momotit ja trogonien värikkään loiston? Tai olisiko kohteesi Argentiina, jossa on odotettavissa jopa 360-400 lintulajia, sinulle sopiva unelmien lintumatka?
Koe aito Afrikka Botswanassa >>
Lähde Panamaan bongaamaan! >>
Tutustu Argentiinan lintumatkaan >>
skotlanti
Viini-reissu
sintra pena portugali

Koe kulttuurimatkojen helmet

Kulttuurimatkoillamme voit laajentaa kokemusmaailmaasi ja ruokkia kulttuurinnälkääsi. Kuninkaallinen Britannia -matka vie sinut kuninkaallisten jalanjäljissä upealle kulttuurimatkalle, jossa Meghanin ja Harryn asuinpaikka Windsor, Eton, Lontoon Kensingtonin palatsi ja Westminster Abbey sekä Skotlannin kohteet yhdistää niin vanhemmat kuin nuoremmatkin kruunupäät.

Viininystävälle voimme suositella viinien viitoittamaa matkaa Sloveniaan, Itävaltaan ja Unkariin, jossa pääset tutustumaan maiden tunnetuimpiin viinintekijöihin, viinitiloihin ja viininvalmistuksen hienouksiin.

Valikoimastamme löytyy myös kesäinen kiertomatka Portugaliin, jossa pääset vierailemaan viinitiloilla, portviinikellareissa ja nauttimaan Portugalin makuelämyksistä fado-sävelmien säestäminä.

Kuninkaallinen Britannia -matkalta loistoa lomapäiviin >>
Varaa kolmen maan viinimatka syksylle >>
Lähde mukaan kesäiselle kiertomatkalle Portugaliin >>
Budapest2
Schwarzwald saksa metsä
Irlanti 2

Yhdistä huvi ja hyöty metsätalouden opinto- ja virkistysmatkalla

Metsäteemaisella matkalla kerrytät ammatillista osaamista ja keräät uusia kokemuksia maailmalta. Miltä kuulostaisi metsäteemainen kiertomatka, joka vie osallistujat Unkarin, Slovakian ja Tatra-vuoriston läpi Puolaan ja sieltä upeaan Krakovaan? Vai haluaisitko sittenkin tutustua metsien ja maaseudun värittämään Länsi-Unkarin Soproniin, jossa suomenkielinen opas, Budapestin syksyn väriloisto, vieraanvaraisuus, mainio ruoka, unkarilainen viini, väriloisto ja vihreän kullan liitto tekevät opintomatkasta ikimuistoisen? Metsämatkalla Irlantiin voit puolestaan kokea henkeäsalpaavat maisemat ja maalaiskylien idyllin yhdistettynä Dublinin sykkeeseen.

Tutustu Unkari-Slovakia-Puola -metsätalousmatkaan >>
Lähde syksyiselle metsänomistajamatkalle Länsi-Unkarin Soproniin >>
Varmista paikkasi vihreän Irlannin metsämatkalle 17.5. mennessä! >>
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä erilaiset urheilumatkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme toiveidesi mukaisen ryhmämatkan vastuullisesti ja luotettavasti.