bjork-bostrom-logo-21
Huuhkajat away

Bosnia-Hertsegovina - Suomi 11.-13.10.

Lähde mukaamme Sarajevoon kannustamaan Huuhkajat EM-lopputurnaukseen 2020!!!
Sarajevoon lennämme charter-koneella perjantaina ja itse ottelu pelataan lauantaina 12. lokakuuta Zenicassa n. 70 kilometria Sarajevosta pohjoiseen.
Paluu kotiin sitten sunnuntaina.
Lisätiedot täältä!

U20 hoki

Jääkiekon U20 MM-kisat Ostrava 3.-6.1.2020

Alle 20-vuotiaden Maailmanmestaruudesta pelataan jälleen, tällä kertaa Ostravassa, Tsekissä.
Lähde mukaan seuraamaan vauhdikasta peliä ja tulevaisuuden NHL-tähtiä! Viime vuonna Kanadassa Suomi kaatoi finaalissa USA:n Kaapo Kakon viime minuutin maalilla. Kuka nousee tällä kertaa ratkaisijaksi? Lähde matkallemme U20 MM-finaalipeleihin!

Lisätiedot täältä!

urheilu
Handboll Action 1

Jalkapallosarjat käyntiin elokuussa!

Eurooppalaiset huippujalkapallosarjat potkitaan käyntiin elokuussa. Italian Serie A:ta lukuunottamatta ovat alustavat aikataulut jo selvillä.
Katso otteluohjelmat sivuiltamme ja pyydä tarjous haluamaasi otteluun!
Lue lisää ja varaa paikkasi

Käsipallon EM-Finaalit 24.-26.1. Tukholmassa

Järjestämme yhteistyössä Suomen Käsipalloliiton (SKPL) kanssa ryhmämatkan Käsipallon EM-kisojen finaaliviikonlopulle Tukholmaan tammikuussa 2020. Viime vuonna mestaruutta juhlivat espanjalaiset. Kuka valloittaa Sergelin Torin tällä kertaa?
Lue lisää ja varaa paikkasi!
Kon-Tikin Prahan matka: auringonnousu

Huippuluokan NHL-kiekkoa euroopassa

Suurin ja kaunein eli NHL rantautuu taas syksyllä eurooppaan. Prahassa tahkoavat perinteikkäät Chicago Blackhawks ja Philadelphia Flyers. Tukholmassa taas toisistaan ottavat mittaa Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres
Tutustu paketteihimme ja varaa paikkasi
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki puh. 020 757 9830
sales@bjork-bostrom.fi www.bjork-bostrom.fi

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.