bjork-bostrom-logo-21
Norwich

Jalkapallokausi 2019/2020 on jo ovella

Heinäkuu vedetään henkeä mutta elokuussa käynnistyvät taas eurooppalaiset huippusarjat. Otteluohjelmat julkaistaan pääasiassa kesäkuun aikana ja matkapakettimmekin valmistuvat sitä mukaa kun eri sarjojen otteluohjelmat julkaistaan. Meille suomalaisille rakkaan Valioliigan otteluohjelma on julkaistu tänään torstaina 13.6. ja kauden avausottelussa perjantaina 9.8. Anfieldillä kohtaavat Liverpool ja Teemu Pukin edustama Norwich.

Katso koko otteluohjelma täältä ja pyydä tarjous haluaamaasi otteluun! Soita 020 757 9830 tai meilaa
sales@bjork-bostrom.fi
Juventus-Atletico-Madrid
AIK3

Huippufutista Tukholmassa

Näe Cristiano Ronaldo ja kumppanit tositoimissa kun Atlético Madrid kohtaa Italian suursuran Juventuksen International Champions Cupin ottelussa Tukholmassa Friends Arenalla 10.8.
Varaa heti paikkasi vaikka koko perheelle


Paikallisottelun huumaa

Vielä paikkoja ryhmämatkallemme Tukholman Derbyyn, kun AIK ja Djurgården kamppailevat 31.8. 30 000 katsojan edessä voitosta.
Lähde aistimaan Tukholman aitoa futistunnelmaa.
wembley-stadium1

Community Shield

Englannin jalkapallokauden ensimmäinen pokaali jaetaan sunnuntaina 4.8. Wembleyllä. Viime kaudella huikean trillerin liigan voitosta tarjonneet Manchester City ja Liverpool kohtaavat perinteisessä Community Shield-ottelussa. Juhliiko viime kauden Valioliigan ykkönen City vai Mestarien liigan voittanut Liverpool?
Varaa paikkasi heti
UEFA_Euro_2020.svg 200px

Jalkapallon EM-ottelut Pietarissa

Futiksen EM-lopputurnaus potkitaan ensi vuonna poikkeuksellisesti 13:ssa eri kaupungissa 24:n joukkueen voimin ympäri eurooppaa. Välierät ja finaali pelataan Lontoossa. Pakettimme neljään Pietarissa pelattavaan huippuotteluun ovat nyt myynnissä! Lue lisää ja varaa paikkasi
Kon-Tikin Prahan matka: auringonnousu

Huippuluokan NHL-kiekkoa Euroopassa

Suurin ja kaunein eli NHL rantautuu taas syksyllä Eurooppaan. Prahassa tahkoavat perinteikkäät Chicago Blackhawks ja Philadelphia Flyers. Tukholmassa taas toisistaan ottavat mittaa Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres
Tutustu paketteihimme ja varaa paikkasi
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki puh. 020 757 9830
sales@bjork-bostrom.fi www.bjork-bostrom.fi

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.