bjork-bostrom-logo-21
Getty katsomo

Björk & Boströmiltä oman porukan urheilumatkat

Matkatoimisto Björk & Boström on toteuttanut erilaisia urheilumatkoja jo 1980-luvulta lähtien.
Urheilumatkojen pääpaino on meille suomalaisille läheisissä lajeissa: jääkiekossa ja jalkapallossa. Maustamme valikoimaa sopivasti muillakin kiinnostavilla urheilulajeilla: matkat olympialaisiin ja eri lajien EM- ja MM-kisoihin karsintoineen kuuluvat matkatuotantoomme. Valioliigan, La Ligan tai Serie A:n ottelun unohtumaton tunnelma, NHL:n suomalaistähdet, jääkiekon MM-kisat, Formula 1 -ajojen huikea rytmi kannattaa kokea paikanpäällä.

Tarjoa asiakkaallesi, yhteistyökumppanillesi tai henkilökunnallesi unohtumaton elämys.
Yritysmatka, virkistysmatka, ryhmämatka tai palkintomatka. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Me hoidamme kaiken puolestasi, matkalipuista tapahtumalippuihin, hotellivarauksesta pöytään parhaassa ravintolassa. Ammattitaidolla ja luotettavasti. Ota yhteyttä ja kerro minne haluat viedä oman porukkasi. Soita tai meilaa, autamme mielellämme, yhteystietomme löytyy tästä.
DaciaArena 760x488

Näe Teemu Pukki livenä

Lähde mukaan 5.-7.4. mahtavalle ryhmämatkalle katsomaan Teemu Pukin joukkueen Norwichin ja Queens Park Rangersin välistä ottelua. Futispakettiin 860 €/hlö/h2 sisältyy Finnairin lennot, kuljetukset, 2 vrk majoitus aamiaisineen Lontoossa ja Hospitality-liput otteluun sisältäen buffet-aterian. Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja. Vielä pari paikkaa jäljellä eli toimi pian. Lisätiedot ohjelmasta ja varaukset tästä.
jääkiekko

Jääkiekon MM-kisojen finaali

Meillä on vielä muutamia paikkoja jäljellä jääkiekon MM-matkalle Slovakiaan 24.-27.5. Finaaliviikonlopun pelit käydään jo toistamiseen Bratislavassa. Matkapakettiin kuuluu valitut otteluliput finaaliviikonlopun kaikkiin neljään otteluun. Lue lisää ja varaa matkasi tästä tästä.

Ryhmille tarjoamme myös NHL-matkoja, ota yhteyttä ja kysy lisää.
Start, Turkish F1, Istanbul Park, 9th-11th May, 2008

Formulamatkat

Räätälöimme F1-matkoja toiveesi mukaisesti osakilpailuihin ympäri maailmaa. Pakettiin kuuluu vähintään lennot, hotelli ja F1-liput, kuljetukset ja mahdolliset muut palvelut.

Pyydä tarjousta omalle porukallesi (min. 10 hlöä) sähköpostitse sales@bjork-bostrom.fi tai soita 020 757 9830 (pvm/mpm).
B&B

Ryhmämatkakauppa

Yksityinen suomalainen ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Tours osti syksyllä 2018 Björk & Boström Finland Oy:n osakekannan ruotsalaiselta Björk & Boström Sportresor Ab:lta ja yrityksen toimitusjohtaja Kimmo Kannakselta. Timo Saranpään omistama Kon-Tiki ja Björk & Boström Sportresor AB ovat samalla solmineet usean vuoden kattavan yhteistyösopimuksen. Kimmo Kannas, Sari Saxman ja Otto Lyly työskentelevät urheilumatkojen parissa nyt Kon-Tikin Helsingin toimistossa Punavuoressa.
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
www.bjork-bostrom.fi

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Björk & Boströmin oston myötä tarjoamme myös monipuolisia urheilumatkoja.