logo websoitteella
alpine-beautiful-bloom-267133

Kon-Tikin monipuolinen teemamatkatarjonta

Luonto- ja kulttuurimatkoista parhaiten tunnettu yksityinen, kotimainen ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Tours räätälöi yhdistyksille, yrityksille ja ystäväporukoille erilaisia teemamatkoja. Oli valintasi tai matkakohteesi mikä tahansa, me autamme ja suunnittelemme teille parhaan mahdollisen matkaohjelman. Voit valita vain peruspalvelut sisältävän Iisi-paketin tai monipuolisemman Elämys-paketin. Kumpi sopii teille paremmin? Pyydä tarjousta omalle ryhmällesi tästä

Verkkosivuillamme on yhteistyökumppaniemme kanssa suunniteltuja erikois- ja teemamatkoja. Näille matkoille voit tulla mukaan yksin, kaksin tai jopa pienellä porukalla. Soita meille puh. 09 466300 tai tee varaus verkkokaupassa. Meillä voit tehdä varauksen ilman palvelumaksua, autamme mielellämme.
GDANSK STAROWKA W TLE ZURAW FOT. MARIUSZ CIESZEWSKI / AGENCJA GAZETA

Helatorstaina Gdanskiin

Lähde kesää vastaan helatorstain pitkänä viikonloppuna 29.5.-2.6. tutustumaan Puolan suosittuun kolmoiskaupunkiin. Gdansk on kaunis hansakaupunki, jossa on historiallinen keskus. Gdynia on satamakaupunki ja Sopot puolestaan näiden kahden välissä sijaitseva suosittu kylpylä- ja rantalomakohde. Lue lisää ja varaa tästä .
Zell am see itävalta

Vaellusta Zell am Seen maisemissa

Itävallan vuoristokohteet ovat upeat, näihin maisemiin moni haluaa palata yhä uudestaan. Tervetuloa 3.-7.6. patikoimaan Zell am Seehen Riitta Okkosen johdolla. Hyvinvointikouluttaja Virpi Mäkinen pitää luentoja ja liikuntahetkiä matkalla. Tutustu ohjelmaan tästä ja varaa pian paikkasi.
jääkiekko

Jääkiekkoa Slovakiassa

Vielä muutamia paikkoja jäljellä jääkiekon MM-matkalle Bratislavaan 24.-27.5. Finaaliviikonlopun pelit käydään jo toistamiseen Bratislavassa. Matkapakettiin kuuluu valitut otteluliput finaaliviikonlopun kaikkiin neljään otteluun. Lue lisää ja varaa tästä.
Muiden urheilulajien fanimatkoja lisää täällä.
Vielä paikkoja mm. Teemu Pukki-matkalle!
ThinkstockPhotos-468827543 mongolian horses rf

Kiehtova Kirgisia

Huikean kaunis luonto houkuttelee Kon-Tikin matkalaisia jo toisen kerran Kirgisiaan. Toteutamme luonto-opas Paul Segersvärdin johdolla uusintamatkan Aasian kauniiseen luontokohteeseen 3.-14.6. Tämä matka on sinulle, joka olet jo lähes kaiken nähnyt. Lue lisää tästä.
Tutustu Kon-Tikin ryhmänkerääjiin, asiantuntijaoppaisiin, matkanjohtajiin, omaan henkilökuntaan ja muihin taustavaikuttajiin asiakaslehdessämme Kon-Tiki Magazinessa, jonka voit nyt lukea myös verkossa. Hyvää kevään jatkoa!
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä erilaiset urheilumatkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme toiveidesi mukaisen ryhmämatkan vastuullisesti ja luotettavasti.