logo websoitteella
Flims-Laax-summer-ThinkstockPhotos-520775379 (1)

Vielä ehdit mukaan kevään metsätalousalan matkalle

Kotimainen Kon-Tiki Tours suunnittelee metsä- ja maatalousmatkoja yhteistyössä MTK:n, metsänhoitoyhdistysten ja metsätalousalan lehtien Metsälehden ja Aarre-lehden toimitusten kanssa. Matkoilla on mukana asiantuntijamatkanjohtaja, joka pitää vierailukäyntien lisäksi myös usein luentoja alan kotimaan asioista. Tiesithän, että opintomatkan voi laittaa verovähennyksiin? Jos matka on osittain virkistysmatkan luonteinen ja osittain opintomatka, vähennykseksi voi laittaa opiskeluun käytettyä aikaa vastaava osa matkan kuluista. Lisätietoja esim. omasta mhy:stä. Tässä kevään matkoja, joille otamme vielä ilmoittautumisia. Soita 09 466300 ja kysy lisää, palvelemme mielellämme!
Anne Lappi

Naismetsänomistajien matka Itävaltaan 5.-9.5.

MTK perusti viime vuonna verkoston naismetsänomistajille. Suunnittelimme naismetsänomistajille uuden metsä- ja hyvinvointimatkan Itävallan Zell Am Seehen 5.-9.5. Tervetuloa verkostoitumaan, oppimaan ja jakamaan kokemuksia metsän omistamisesta ja hoitamisesta. Matkaohjelmassa myös vierailuja metsäkohteissa, vaellusta ja hemmottelua Tauern Spa -kylpylässä. Matkanjohtajana toimii tuttu Anne Lappi. Huom. myös miehet tervetulleita! Varaukset ja lisätietoa tästä.
Schwarzwald saksa metsä

Schwarzwald 8.-13.4.

Vielä muutama paikka vapaana MHY Pohjois-Savon metsä- ja luontomatkalle, joka suuntautuu Saksan Schwarzwaldiin 8.-13.4. Opintomatkaosuudessa tutustumme Freiburgin alueen metsien monikäyttöön ja hallinnointiin, vierailemme metsäkeskuksessa ja luonnonpuistossa. Ohjelmassa on myös rentoa iltaohjelmaa ja paikallista ruokaa, oppaana tuttu Anne Lappi. Varaukset tästä.
Biskaija Baskimaa

Baskimaa 8.-14.4.

Baskimaa sijaitsee Pyreneiden vuoriston alueella ja Atlantin valtameren rannalla Ranskan rajalla Biskajan lahden pohjukassa. Eteläisen Suomen metsänhoitoyhdistysten yhteistä matkaa 8.-14.4. johtaa metsänhoitaja Jouko Lehtoviita, joka toimi Suomen metsien hyväksi mm. Tapiossa. Hän on vienyt ryhmiä yli 10 vuoden ajan metsä- ja maatalousmatkoille Espanjaan. Mielenkiintoiseen matkaohjelmaan sisältyy myös Riojan viinialue ja Guggenheim-museo Bilbaossa. Lisätietoja ja pikaiset varaukset tästä.
Irlanti 2

Metsämatkoja Irlantiin

Lähde metsänhoitoyhdistyksen matkalle tutustumaan Irlannin ainutlaatuisuuteen. Matkaohjelmassa on metsäalaan liittyviä elementtejä, jotka lisäävät matkan ammatillista hyötyä. Tutustumme metsätalousalan yrityksiin ja kuulemme paikallisten metsäammattilaisten ajatuksia Irlannin metsien ja metsätalouden tilasta. Lue lisää ja tule mukaan
MHY Keskipohja ja Pyhä-Kala matka 9.-14.9.
MHY Pohjois-Karjalan matka 16.-21.9.

Fanimatkoja urheilutapahtumiin

Tiesitkö, että tarjoamme nyt myös suomalaisen oppaan johdolla ryhmämatkoja erilaisiin urheilutapahtumiin ympäri maailmaa. Käy tutustumassa esim. Teemu Pukin seuran Norwichin jalkapallomatkaan, Suomi-Ruotsi maaottelumatkaan, formulamatkaan Belgian SPAhan ja yleisurheilun MM-kisamatkaan Qatarin Dohaan, lisätietoja tästä.
omalla porukalla

Oma ryhmämatka

Jos et löytänyt näistä matkoista mieluisaa, muistathan, että räätälöimme mielellämme ryhmille tilauksesta matkaohjelman juuri sinne minne haluatte ja silloin, kun se teille parhaiten sopii. Ota yhteyttä puhelimitse 09 466300 tai info@kontiki.fi ja pyydä tarjousta.
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 ja sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.