logo websoitteella
Tansania Copy right Adalminas Adventures

Kon-Tikin luonto- ja lintumatkoja

Tansaniaan safarimatkalle kaamosta karkuun

Tervetuloa upealle luontomatkalle 19.-27.10. Tansaniaan. Tutustumme englanninkielisen luonto-oppaan johdolla Tansanian monipuolisiin luontokohteisiin. Matka sopii hyvin myös aloitteleville luontokuvaajille, Adalmina´s Adventures-matkablogia pitävä Anna-Katri Räihä toimii matkanvetäjänä ja antaa mielellään vinkkejä luontokuvaukseen. Kahdeksan päivän matkalla pääset näkemään Afrikan luonnon parhaat palat sekä koet vertaansa vailla olevan safarielämyksen. Safariajojen lisäksi pääsemme nauttimaan Afrikan värikkäistä auringonlaskuista sekä kokemaan unohtumattoman elämyksen yöpyen keskellä luonnonpuistoa tähtitaivaan alla. Kuva Anna-Katri Räihä. Lue lisää ja varaa matka.

Toinen lähtö Tansaniaan on 3.-11.11. Tämä matka on suomeksi opastettu, oppaana toimii osaksi Sansibarilla asuva Aino Tanhua. Tutustu matkaohjelmaan, jossa mukana Tansanian tärkeimmät luontokohteet Kilimanjaron vuori, Serengeti, Lake Manyara ja Ngorongoron kraatteri.Varaa unohtumaton elämysmatka kaamosta karkuun. Lisätietoja tästä matkasta täällä.

Paul Segersvärdin matkassa kaukomaille

Borneon luontomatka 10.10. - 22.10.2018

Borneo on maailman kolmanneksi suurin saari. Borneossa on sumumetsien peittämiä vuoria, tiheitä sademetsiä ja ainutlaatuinen kasvi- ja eläinmaailma. Paul Segersvärd on vienyt ryhmän monena vuotena Sabahiin, Borneon saaren pohjoisosaan, jossa näemme mm. uhanalaiset orangit. Tervetuloa mukaan! Lue lisää
apina madagascar

Madagaskarin luontomatka
26.12. - 6.1.2019

Biologian- ja maantiedon opettajille räätälöity ja kaikille luontomatkoista kiinnostuneille ainutlaatuinen matka Madagaskarille toteutetaan myös tutun luontotoimittaja ja matkanjohtaja Paul Segersvärdin johdolla yhteistyössä Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa.

Lue lisää

Lintumatkoja asiantuntijan johdolla

Sulawesi-Halmahera 4.-20.11.2018

Indonesia on 17 000 saaren suuri ja monimuotoinen trooppinen maa, jonka linnusto ja muu luonto ovat hyvin rikasta. Hannu Klemola kutsuu mukaan lintuharrastajien tuntemille Sulawesin ja Halmaheran saarille. Matkaohjelma, Hannun kuvia ja raportti helmikuun matkasta on luettavissa verkkosivuillamme.
Kon-Tikin matkalla: lintuopas Juha Honkala

Brasilian Amazonas
21.3. - 6.4. 2019

Juha Hiltunen johdattaa pienryhmän 17 päivän lintumatkalle maailman suurimpaan sademetsään Brasiliaan. Retkeilemme aivan Amazonasin ytimessä, Rio Negro-joen molemmin puolin ja tähyilemme Amazon-joelle paikassa jossa Rio Negron tummat ja Solimões-joen vaaleat vedet sekoittuvat. Lue lisää

Tulevia luonto- ja lintumatkoja

Monia muita mielenkiintoisia luonto- ja lintumatkoja on työn alla vuodelle 2019. Kohteina mm. Jaava ja Länsi-Sumatra, Costa Rica, Tonavan suiston alue Romaniassa ja Huippuvuoret.

Seuraa uudistettua verkkosivuamme kontiki.fi, päivitämme sinne matkoja koko ajan.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi


EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sovelletaan 25.5.2018 jälkeen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Se parantaa tietosuojaasi ja laajentaa oikeuksiasi koskien henkilötietojesi käsittelyä. Olet tähän asti saanut Kon-Tiki Toursilta noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen, jossa kerromme tulevista teemamatkoista ja matkailutapahtumista. Mikäli et tee muutoksia, saat meiltä jatkossakin tietoja samalla tavalla kuin tähän asti. Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Voit lopettaa uutiskirjeen koska tahansa sen alareunassa olevasta linkistä. Lue yksityisyyden suojaasi koskevat päivitetyt tietosuojakäytäntömme, joissa kerromme, kuinka vastuullisesti käytämme ja säilytämme tietojasi.

OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puhelin (09) 466 300
Sähköposti info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme. Kon-Tiki Tours palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.