bjork-bostrom-logo-21
Header-fa-cup

Futishuumaa livenä FA Cupin finaalissa Lontoossa

Lähde seuraamaan huippujalkapalloa 18.5. pelattavaan FA Cupin finaaliin keväisessä Lontoossa, jossa jännitysnäytelmästä vastaavat Manchester City ja Watford. Legendaarinen Wembleyn Stadion on suurin katettu stadion maailmassa ja finaaliottelua seuraa katsomon noin 90 000 fanaattisen futisfanin lisäksi 2 miljardia tv-katsojaa. Futismatkaan sisältyy 2 vuorokauden majoitus Copthorne Tara Kensington -hotellissa aamiaisineen, otteluliput pitkältä sivulta FA Cupin finaaliin Wembleyllä veroineen. Unohda sohva ja lähde keskelle kuuminta futishuumaa!

Varaa huikea futisviikonloppu tästä.
Tukholma-derby

Nauti jalkapallobuumista Tukholman Derbyssä

Tule mukaan 31.8. ryhmämatkallemme, jossa kiihkeässä paikallisottelussa AIK ja Djurgården kamppailevat 30 000 katsojan edessä voitosta. Suomalainen Saku Ylätupa villitsee faneja AIK:n keskikenttämiehenä. Lomapäiviä ei tähän reissuun tarvitse turhaan varata, sillä lähtö tapahtuu laivalla lauantai-iltapäivällä ja kotiinpaluu lentäen sunnuntai-iltana. Suomalainen matkanjohtaja pitää huolta hyvästä fiiliksestä ja porukasta.

Lähde aistimaan Tukholman aitoa futistunnelmaa.
yleisurheilufanit

Hyviä uutisia yleisurheilun ystäville!

Suomen Urheiluliitto ja Kon-Tiki Tours ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo uutta virtaa yleisurheilun fanimatkojen tarjontaan ja vauhdittaa yleisurheiluyhteisön teemamatkoja ja tapahtumia. – Yleisurheilu on perinteikäs laji. Haluamme olla mukana edistämässä sen menestystä. Yleisurheilun ystävät pitää saada mukaan kansainvälisille kentille kannustamaan urheilijoitaan, sanoo Kon-Tiki Toursin yrittäjä-toimitusjohtaja Timo Saranpää. Tutustu tarjontaan tai kerää oma porukka ja räätälöimme teille oman matkakokonaisuuden.

Lue lisää.
Braden-collum

Yleisurheilun MM-kisamatkalle Dohaan

Olisiko pian sopiva aika palkita asiakkaasi tai henkilökunta upealla fanimatkalla yleisurheilun MM-kisoihin eksoottiseen Qatariin? Dohan yleisurheilun MM-kisojen viimeisessä viikonlopussa kisataan pituushypyssä, juoksumatkoilla, kuulan, kiekon, korkeushypyn ja tietysti erityisesti suomalaisten intohimot sytyttävästä miesten keihään sankaruudesta. Takuulla lämmin kisamatka palkitsee yleisurheilutähtien lisäksi kisoihin osallistuvan yleisön huippusuorituksilla.

Tutustu kisaohjelmaan.
o2-arena-praha

Huippuluokan NHL-lätkää Prahassa

Lähde Prahaan seuraamaan perinteikkäiden NHL-seurojen Chicago Blackhawksien ja Philadelphia Flyersin kiekkokamppailua jäällä. Suomalaisosaamista Chicagon pelipaidassa edustanee ainakin Henri Kiviharju. Ota kaikki irti Euroopassa pelattavasta NHL-ottelusta ja varaamisen helppoudesta. Kolme päivää kovan luokan kiekkoa ja edullisesta oluestaan tunnetun Prahan historiallisia tunnelmia odottavat vain yhden klikkauksen päässä.

Tutustu ja varaa.
Globen

Tampa Bay vs Buffalo Tukholmassa

Lähde paikan päälle seuraamaan NHL-kiekkoa, kun Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres kohtaavat kaukalossa tiivistunnelmaisessa runkosarjaottelussa Tukholmassa. Kyseessä ei ole mikään harjoitusottelu, ja katsomot syttyvät takuulla kunnon lätkämeiningistä myös rakkaassa naapurissamme. Suomalaista huippuosaamista edustaa jäällä ainakin Buffalon Rasmus Ristolainen.

Varaa mahtavaa menoa marraskuuhun.
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
www.bjork-bostrom.fi

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Björk & Boströmin oston myötä tarjoamme myös monipuolisia urheilumatkoja.