logo websoitteella
Allakka

Kon-Tiki Tours räätälöi juuri teille sopivan matkan

Yksityinen, kotimainen ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Tours räätälöi yhdistyksille, yrityksille ja ystäväporukoille erilaisia teemamatkoja. Me autamme ja suunnittelemme teille parhaan mahdollisen matkaohjelman vaikkapa hallituksen kokousmatkalle, messumatkalle, asiakkaiden tai henkilökunnan palkintomatkalle, tiimin kick off-matkalle jne. Voit valita vain peruspalvelut sisältävän Iisi-paketin tai monipuolisemman Elämys-paketin. Kumpi sopii teille paremmin? Pyydä tarjousta omalle ryhmällesi tästä

Pyydä tarjous ryhmämatkasta (väh. 8 hlöä) ennen juhannusta ja saat lahjaksi paluupostissa Card Protect-suojakortin, jonka voit laittaa lompakkoosi suojaamaan luottokorttejasi etäluku-varkaudelta. Huhtikuussa lähimaksun yläraja nousi 50 euroon eli nyt suojakortti on entistäkin hyödyllisempi.
thumbnailN5W36T8Z

Omalla porukalla matkalle

Suunnitellaanko teille ihan oma opintomatka? Kon-Tiki Tours auttaa kaikissa käytännön järjestelyissä ja tarvittaessa myös ammattiohjelman suunnittelussa. Olemme toteuttaneet satoja opintomatkoja ympäri maailmaa mm. ruoka- ja viinialan ammattilaisille, toimittajille, yrittäjäyhdistyksille jne, jne. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää! Soita 09 466300 tai pyydä tarjous sähköpostitse.
skotlanti

Kon-Tikin kulttuurimatkoja

Verkkosivuillamme on tarjolla räätälöityjä kulttuurimatkoja, joille voi osallistua yksin, kaksin tai vaikkapa pienellä porukalla. Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan kuuluu lennot, majoitus, kuljetukset, aterioita ja käyntikohteita suomenkielisen oppaan johdolla.Tutustu nyt myynnissä oleviin kulttuurimatkoihimme täällä.

tennis

Fanimatkoja urheilutapahtumiin

Järjestämme ryhmämatkoja suomalaisia kiinnostaviin urheilutapahtumiin. Nyt myynnissä esim. FA-Cupin finaalimatka Lontoon Wembley Stadiumille, F1-matka Belgiaan, yleisurheilun MM-kisamatka Dohaan ja NHL-ottelu Tukholmassa. Ryhmille toteutamme matkoja urheilutapahtumiin ympäri maailmaa. Lue lisää tästä.

OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300, info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä erilaiset urheilumatkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme toiveidesi mukaisen ryhmämatkan vastuullisesti ja luotettavasti.