logo websoitteella
Allakka

Kon-Tikin monipuolinen teemamatkatarjonta

Luonto- ja kulttuurimatkoista parhaiten tunnettu yksityinen, kotimainen ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Tours räätälöi yhdistyksille, yrityksille ja ystäväporukoille erilaisia teemamatkoja. Oli valintasi tai matkakohteesi mikä tahansa, me autamme ja suunnittelemme teille parhaan mahdollisen matkaohjelman. Voit valita vain peruspalvelut sisältävän Iisi-paketin tai monipuolisemman Elämys-paketin. Kumpi sopii teille paremmin? Pyydä tarjousta omalle ryhmällesi tästä

Verkkosivuillamme on yhteistyökumppaniemme kanssa suunniteltuja erikois- ja teemamatkoja. Näille matkoille voit tulla mukaan yksin, kaksin tai jopa pienellä porukalla. Soita meille puh. 09 466300 tai tee varaus verkkokaupassa. Meillä voit tehdä varauksen ilman palvelumaksua, autamme mielellämme.
Gio-ji_TetsuhiroTerada_web

Upeita puutarhamatkoja

Olemme toteuttaneet yhdessä Kotipuutarha-lehden asiantuntevan toimituksen kanssa pieteetillä suunniteltuja puutarhamatkoja jo yli 10 vuoden ajan. Nyt tarjoamme puutarhamatkoja
8.- 11.8. Hollantiin Zwollen maisemiin ja
10.- 19.11. Japaniin historialliseen Kiotoon. Kuva Suomessakin suosituksi tulleesta japanilaisesta sammalpuutarhasta Gio-jista, kuvaaja Tetsuhiro Terada.
kaali3_

Metsämatka Saarenmaalle

Metsänomistus siirtyy taajamiin ja kauemmaksi metsätiloilta. Etämetsänomistajat ovat kasvava metsänomistajaryhmä, joka omistaa metsää kaikkialla Suomessa. Tervetuloa oppimaan, verkostoitumaan ja virkistymään yhteiselle opintomatkalle Saarenmaalle 25.- 28.4. Matkaohjelma ja pikaiset varaukset tästä.


Katso myös muita metsäalan opinto- ja virkistysmatkoja tästä.
Kon-Tikin Venetsian matkalta: silta

Venetsian biennaali

Joka toinen vuosi järjestettävä Venetsian taidebiennaali on merkittävä nykytaiteen kansainvälinen tapahtuma. Tervetuloa Espoon modernin taiteen museon EMMAn taidematkalle 3.-7.10. matkanjohtajana ja biennaalikohteiden oppaana Johanna Wahlbeck.
Lue lisää ja ihastu tästä.

Lisää upeita kulttuurimatkoja täällä
doha skyline

MM-kisoihin Qatariin

Yleisurheilufanit ry järjestää kanssamme yleisurheilun MM-kisamatkan Qatarin Dohaan. Esim. 1.- 7.10. lähdöllä on vielä tilaa. Lue lisää matkaohjelmasta ja kisakalenterista. Varaa fanimatka vaikka koko perheelle tästä.

Katso myös muita urheilumatkojamme tästä.
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentive-matkat sekä erilaiset urheilumatkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Räätälöimme toiveidesi mukaisen ryhmämatkan vastuullisesti ja luotettavasti.