LaplandWinterActivities__HERO_Visitfinland-12

Mukavaa alkanutta vuotta 2024!

Vastuullisuus on koko ajan merkittävämpi osa matkailun maailmaa. Parhaimmillaan sen toteuttaminen on osa elämystä. Hyvää tekemällä saat ja koet itsekin matkallasi enemmän. Kon-Tikin toimitusjohtaja Timo Saranpää toimii Suomen matkailualan liiton (SMAL) vastuullisen matkailun työryhmän puheenjohtajana. SMALin vuoden avaavassa blogissa Timo kertoo vinkkinsä vastuulliselle matkailijalle. Vastuullisuus lähtee pienistä teoista. Lue lisää: https://www.smal.fi/fi/Blogi

Ihanat matkasuunnitelmat lämmittävät pakkasten keskellä. Alla muutamia esimerkkejä tulevista matkoista; nettisivuiltamme löydät lisää. Ja kuten tiedät: ellei sopivaa löydy, voit kertoa meille teemasi ja toiveesi. Me toteutamme ne.
Irlanti-Killarney-Torc-vesiputous

Patikointimatka Irlantiin senioreille 5.-10.4.2024

*Vihreän saaren lumoa*

Matka suuntautuu Kerryn maakuntaan, Killarneyn kaupunkiin. Kerryn maakunta on kuvankaunis alue Lounais-Irlannissa MacGillicuddy Reeks -vuorten sylissä Atlantin rannalla. Kaupungin pubeissa ja kaduilla soitetaan iltaisin perinteistä irlantilaista musiikkia. Täällä voit aistia aidon irlantilaisen elämänmenon. Killarneyn katukuvaa värittävät perinteiset jaunting cars' -hevosvankkurit, joiden kyytiin myös pääsemme. Matka soveltuu hyvän peruskunnon omaaville senioreille. Matkalla on mukana senioripatikointiin erikoistunut matkanjohtaja Katriina Nurmio sekä Irlannissa suomenkieliset paikallisoppaat.
Nizza ruokamatka pääkuva

Ylellinen ruokamatka Nizzaan ja Monacoon 25.-28.4.2024

*Luksusta ja lumoavia maisemia*

Enkeltenlahden kainalossa sijaitseva Nizza lumoaa matkailijat kauneudellaan yhä uudelleen. Tarjolla on kuvataiteen ja arkkitehtuurin helmiä eri vuosisadoilta. Matkan aikana nautimme provencelaisen keittiön antimista ja valmistamme niitä itse keittiömestari Kari ”Kape” Aihisen ohjauksessa. Mielenkiintoisia tarinoita kotikaupungistaan Monacosta meille kertoo Erja Häkkinen. Oppaana Timo Hakola. Lähde mukaan elämäsi Ranskan reissulle!
Slovenia sea-spa-swimming-pool-lights-5

Hyvinvointimatka Sloveniaan 14.-20.5.2024

*Liikunnan iloa ja yhdessäoloa*

Rentouttava ja virkistävä hyvinvointimatka suuntautuu Slovenian kuuluisimpaan kylpyläkaupunkiin Portorožiin. Matkalla huolehdimme hyvinvoinnistamme sekä virkistäydymme lämpimissä termisissä ja parantavissa kylpylävesissä. Sykettä nostamme ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla sekä yhteisillä kävelyretkillä. Käymme myös hengittämässä idyllisen Bledin raikasta vuoristoilmaa sekä vierailemme naapurimaan Kroatian keskiaikaisissa kaupungeissa. Löydä liikunnan ilo ihastuttavassa Sloveniassa!
medwt12067

Mystinen Skotlanti 5.-10.6.2024

*Linnoja, henkeäsalpaavia maisemia, historiaa ja kiehtovia taruja*

Lämpimästi tervetuloa matkalle mystiseen Skotlantiin! Matkalla tulevat tutuksi mm. Urquhartin linna Loch Nessin rannalla, Rosemarkien keijulaakso ja Rosslyn Chapel.
Vierailemme viskitislaamossa ja TV-sarjan Outlanders maisemissa sekä kuulemme kiehtovia tarinoita Edinburghin keskiaikaisesta vanhasta kaupungista.
Suomenkielinen paikallisopas toivottaa ryhmän tervetulleeksi Edinburghin lentokentällä. Matkaemäntinä toimivat koko matkan ajan Tiina Pitkänen ja Mervi Bergström.
Wengen - the-glacier

Vaellusmatka Sveitsin Wengeniin 18.-22.7.2024

*Upeita vaelluksia ja unohtumatonta alppitunnelmaa*

Alppivaellus suuntautuu kuuluisalle Jungfraun alueelle, jonka maisemat ovat kuin kauneimmista postikorteista; vihreitä laaksoja ja niittyjä lehmineen, kukkaniittyjä, lumihuippuisia vuoria. Tukikohtamme on sympaattinen ja autoton Wengenin vuoristokylä. Kylästä toteutetaan myös vuosittainen yövaellus, jolle halukkailla on mahdollisuus osallistua. Vaellusten lisäksi teemme retken pienellä punaisella junalla 4354 metrin korkeuteen, jossa sijaitsee Euroopan korkein juna-asema. ”Euroopan katolla” odottaa liuta unohtumattomia näkymiä, mutta jo itse junamatka on huikea elämys! Tulopäivänä piipahdamme ihastuttavassa Luzernissa sekä lähtöpäivänä Sveitsin pääkaupungissa, Bernissä. Kesäiset Sveitsin alpit ovat aktiivilomailijan unelma!

Santiago de Compostela

Camino de Santiago 20.-28.9.2024

*Vaellus pyhällä tiellä Sarriasta Santiago de Compostelaan*

Kävely upeissa maisemissa ja vaihtelevassa maastossa, pienten kylien kautta, kukkuloiden yli ja laaksojen halki, tammimetsien suojassa ja varjottomilla ylängöillä, on voimaannuttava kokemus. Tämä matka irrottaa rutiineista, vahvistaa mieltä ja antaa aikaa ajatukselle. Santiagon tie on historialtaan ja maisemiltaan todellinen vaellusten kuningas.
Torino 1500 x 600

Piemonte – kappale kauneinta Italiaa, 13.-19.10.2024

*Lumoava luonto, kulttuuri, viinit ja herkut*

Torino on kaunis kaupunki, jossa on paljon nähtävää. Vierailemme maailman toiseksi suurimmassa egyptiläisessä museossa sekä automuseossa, jossa voimme nähdä mm. Torinon kuuluisan autotehtaan FIATin malleja vuosien varrelta. Tutustumme myös Unescon maailmanperintölistalle kuuluviin komeisiin metsästyslinnoihin La Venagiaan ja Stupinigiin. Piemonten alue on tunnettu paitsi viinistä, myös muista herkuista kuten pähkinöistä, juustosta ja herkullisesta valkoisesta tryffelistä. Vierailemme viinitilalla ja maistelemme tilan tuotteita pikkupurtavan kera. Matka toteutetaan yhteistyössä Matka-Rasila Oy:n kanssa.
italia-firenze-talot

Firenze – Toscanan helmi 5.-10.11.2024

*Historian, taiteen ja kulttuurin kehto*

Toscanan pääkaupunki Firenze tarjoaa upeita elämyksiä. Se on kuuluisa upeasta taiteestaan ja historiallisista nähtävyyksistään. Maailmankuulut mestariteokset ovat henkeäsalpaavaa katseltavaa. Runoilijat ja kirjailijat ovat kohottaneet Firenzen italian kielen ja kulttuurin kehdoksi. Toscanalainen keittiö on täynnä aitoa tunnelmaa ja makuja, joita paikalliset Chianti-viinit täydentävät. Eikä sovi unohtaa muotiakaan: Firenze on tunnettu erityisesti laadukkaista nahkatuotteista. Matka toteutetaan yhteistyössä Matka-Rasila Oy:n kanssa.
Leverkusen Dortmund 3.12.2023

FANIMATKAT

Älä myöskään unohda urheilumatkoja. Tässä muutama tärppi:

Toukokuussa -24 lätkän MM-kisat Tsekissä. Lähde kannustamaan Suomea Prahaan

Yleisurheilun EM-kisat 50 v tauon jälkeen Roomassa. Lähde kesäkuussa -24 mukaamme

Jalkapallon EM-kisat Sakassa ja muut huippufutisottelut

Venetsiaan Joel Pohjanpaloa moikkaamaan Huhtikuussa

Paljon muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen. Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin