joulukortti

Ihanaa joulun ja uuden vuoden odotusta!


Alkava vuosi 2024 tulee olemaan vilkas tapahtumavuosi. Lukuisia kulttuuritapahtumia eri maissa, auringonpimennys, olympialaiset, jalkapallon ja yleisurheilun EM-kisat, näyttelyitä, messuja, konsertteja jne. Valtava tapahtumakirjo on ulottuvillanne. Tapahtumat houkuttelevat matkustamaan. Asiantuntijaennusteen mukaan ensi vuoden kansainvälinen matkustajamäärä ylittääkin koronaa edeltäneen huipun. Yhteistyökumppaneidemme avulla olemme hyvin perillä eri maiden tapahtumista. Emme kuitenkaan tiedä kaikkea. Yhdessä kanssasi löydämme ryhmääsi kiinnostavat tapahtumat ja järjestämme niihin mielenkiintoiset matkat. Tehdään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma- ja matkavuosi 2024.

Rauhoitutaan kuitenkin ensin joulun viettoon. Näyttää siltä, että saamme lumisen joulun koko maahan. Hyvää joulua, rakas ystävä! Toivotamme Sinulle ja läheisillesi rauhaisaa joulun aikaa. Toivottavasti alkava vuosi 2024 tuo myös maailmalta rauhan uutisia.

Alla muutamia esimerkkejä tulevista matkoista; nettisivuiltamme löydät lisää. Ja kuten tiedät, ellei sopivaa löydy, voit tuoda meille teemasi ja toiveesi. Me toteutamme ne.
Umbria-civita-bagnoregio

PYHIMYSTEN UMBRIA 3.-7.4.2024

*Aitoa Italiaa*

Matka vie Italian vihreään sydämeen ja sen kauniisiin keskiaikaisiin kukkulakaupunkeihin. Tukikohtamme on elegantti hotelli Bramante, josta käsin retkeilemme mm. Franciscus Assisilaisen kotikaupungissa Assisissa, seikkailemme Isä Matteon tv-sarjan kulisseissa Spoletossa, maistelemme alueen viinejä sekä näemme upeat Marmoren vesiputoukset. Lähde tutustumaan aitoon ja erilaiseen Italiaan, Umbrian maakuntaan!
Mallorca-Soller

Senioriopettajalehden matka Mallorcalle 3.-10.4.2024

*Patikointia ja kulttuuria*

Mallorca on yksi Espanjan vetovoimaisista matkakohteista. Saari tarjoaa viehättäviä kaupunkeja ja kyliä, upeaa luontoa vuoristomaisemineen, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, historiaa ja tietenkin upeita hiekkarantoja. Matkaohjelma sisältää luontoa ja kulttuuria, nähtävyyksiä ja kuvankauniita kyliä, joihin tutustumme niin bussiretkillä kuin patikoiden. Voit myös varata päiväretken naapurisaari Menorcalle. Senioriopettaja-lehden lukijamatka on avoinna kaikille kiinnostuneille. Lue lisää ja varaa!
Italia_Lake Como2

Keväinen Como-järvi 7.-12.4.2024

*Vaellusta, joogaa ja keväistä kukkaloistoa*

Matkalla Pohjois-Italian Como-järvelle on luvassa rentoja aktiviteetteja ja kuvankauniita keväisiä maisemia. Asetumme viehättävään Varennan rantakaupunkiin, suloiseen Villa Cipressiin, josta käsin teemme leppoisia vaelluksia huimaavissa maisemissa, rentoudumme joogan parissa ja nautimme kevään kukkaloistosta upeissa puutarhoissa sekä vierailemme alueen tärkeimmissä kaupungeissa.

Irlanti-Ring-of-Kerry

Perinteikäs Irlanti 14.-19.4.2024

*Käden taitoja ja käsityöperinteitä*

Lähde seikkailemaan Irlannin vehreille nummille sekä hakemaan inspiraatiota käsitöihin. Vierailemme lammastiloilla sekä käsityöläisten pajoissa saamassa oppia paikallisiin käsityömenetelmiin luonnonihmeitä ja nähtävyyksiä unohtamatta. Koe mutkattoman vehreän saaren leppoisa tunnelma ja vieraanvaraisuus!
Madrid-City-760x488

Metsäopintomatka Pohjois-Espanjaan 15.– 20.4.2024

*Metsäoppia ja rentoutumista*

Espanja on merkittävä metsätalousmaa, mutta Suomeen verrattuna hyvin erilainen ja siksi mielenkiintoinen. Matkalla pääsemme tutustumaan Espanjan metsätalouteen, metsäpalojen aiheuttamiin ongelmiin sekä metsänomistajiin ja paikalliseen metsänhoitoyhdistykseen. Tutustumme myös Espanjan pääkaupunkiin Madridin ja sen nähtävyyksiin sekä kiertoajelulla että omin päin. Asiantuntijaoppaanamme toimii kokenut Espanjan kävijä ja monet metsämatkat opastanut metsänhoitaja. Tervetuloa metsäopintomatkalle Pohjois-Espanjaan!

the-last-supper-1921290_1280

Leonardo da Vincin maalauksellinen maailma 30.4.-4.5.2024

*Liisa Väisäsen ja Tero Annanollin matkassa*

Matkalla Milanossa ja Milanon lähiseuduilla tutustumme Leonardon maalauksiin ja maalaustekniikkaan sekä paikkoihin, joissa hän maalasi. Matkalle voivat osallistua sekä maalarit että Leonardon taiteen ihailijat. Maalareita ohjaa taidepedagogi, taiteilija Tero Annanolli. Taiteen katselijoita perehdyttää Leonardon taiteeseen taiteentutkija Liisa Väisänen.
Leverkusen Dortmund 3.12.2023

FANIMATKAT

Älä myöskään unohda urheilumatkoja. Tässä muutama tärppi:

Toukokuussa -24 lätkän MM-kisat Tsekissä. Lähde kannustamaan Suomea Prahaan

Yleisurheilun EM-kisat 50 v tauon jälkeen Roomassa. Lähde kesäkuussa -24 mukaamme

Jalkapallon EM-kisat Sakassa ja muut huippufutisottelut

Paljon muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen. Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin