logo websoitteella
Kon-Tikin Costa Rican matkalta: smaragditukaani

Costa Ricaan Lasse J. Laineen mukana

Lasse J. Laine on biologi, tietokirjailija ja lintumies, joka kuuluu Kon-Tikin pitkäaikaisimpiin lintu- ja luonto-oppaisiin. Hän on kirjoittanut useita luonto- ja lintukirjoja ja voittanut WWF -palkinnon vuoden luontokirjasta vuonna 2010. Lasse on vienyt ryhmiä kokemaan unohtumattomia elämyksiä ympäri maailmaa. Nyt vuorossa on Costa Rica 23.3.- 7.4. Karibianmeren ja Tyynen valtameren väliseen kumpuilevaan Väli-Amerikan kaistaleeseen mahtuu paljon nähtävää hiekkarannoista viidakkoon ja tulivuoriin. Lue lisää ja varaa upea luonto- ja lintumatka tästä.
Kon-Tikin matkalla: lintuopas Juha Honkala

Brasilian Amazonas
21.3. - 6.4.

Juha Honkala johdattaa pienryhmän 17 päivän lintumatkalle maailman suurimpaan sademetsään Brasiliaan. Retkeilemme aivan Amazonasin ytimessä, Rio Negro-joen molemmin puolin ja tähyilemme Amazon-joelle paikassa jossa Rio Negron tummat ja Solimões-joen vaaleat vedet sekoittuvat. Lue lisää.
Romania Delta Pelicans

Romanian Delta 14.-19.5.

Petri Kuhno kutsuu mukaansa lintumatkalle Romaniaan. Tonavan suisto on häikäisevän lajirikas lintuparatiisi, jossa pääsee näkemään ja kuvaamaan upeaa lajistoa, kuten pelikaaneja ja kiharapelikaaneja. Saatamme nähdä Itä-Euroopan erikoisuuksia kuten ruostesorsan, ruskosotkan, pikkumerimetson, mustakaulauikun, mustatiiroja, sirovarpus- ja punajalkahaukan, pikkukiljukotkan jne. Varaa matka tästä
Kirgisia

Kirgisian luontoa 3.-14.6.

Paul Segersvärd vei ryhmän viime kesänä ensimmäistä kertaa Kirgisiaan ja matka oli menestys. Tervetuloa mukaan kiertomatkalle Issuk-Kul -järven ympärillä olevaan luontoon. Yksi huikeimmista kokemuksista on varmasti illallinen ja yöpyminen paimentolaisten tapaan jurtassa. Lue lisää tästä.
Kon-Tikin Islannin matkalta: lunnit

Färsaarten lumo 13.-19.8.

Norjan, Islannin ja Skotlannin väliin jäävät Färsaaret ovat unohtumaton luontoelämys. Lampaita on saarilla enemmän kuin asukkaita. Mykinesin saarta pidettiin pitkään lintujen paratiisisaarena. Nimityksen antoi irlantilainen luostaripyhimys St. Brendan, joka harrasti merenkulkua Pohjoisella Atlantilla jo 500-luvulla.
Lähde Paul Segersvärdin mukaan tutustumaan saariin. Lue lisää tästä.
omalla porukalla

Pyydä tarjous omalle ryhmälle


Räätälöimme erilaisille ryhmille matkoja ympäri maailmaa. Ota yhteyttä ja kerro minne te haluaisitte lähteä. Autamme mielellämme.
Soita meille 09 466300 tai pyydä tarjous oman porukan ryhmämatkasta täällä.

OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300 info@kontiki.fi www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on kotimainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa matkoja erilaisille ryhmille: yhdistyksille, yrityksille, seuroille ja kaveriporukoille. Kon-Tikin kohdekartta kattaa koko maapallon. Yrityskauppojen myötä olemme saaneet lisää erikoisosaamista räätälöityjen luonto-, kulttuuri- ja wellness-matkojen lisäksi. Jatkamme Trio Travelsin maa- ja metsätalouden asiantuntijamatkojen tuottamista ja Björk & Boström Finland Oy:n urheilumatkojen tarjontaa. Lapin Lomamatkat Oy:n yrityskaupan ansiosta Kon-Tiki aloittaa myös incoming-liiketoiminnan keskittyen aluksi Lappiin ja Helsinkiin saapuvien ryhmien palveluun. Kon-Tiki on enemmän kuin matkatoimisto, Kon-Tiki on elämyslautta.