Inari

Mukavaa keskisyksyn aikaa!


Syksy on meille Kon-Tikissa kiireistä aikaa. Ryhmät ovat maailmalla ja samanaikaisesti suunnitellaan jo kovaa vauhtia ensi vuotta. Mukavaa, että olette kanssamme tekemässä hienoja reissuja.

Hintojen nousu on kurittanut lähes kaikkia elämänalueita. Matkailukaan ei ole jäänyt sen ulkopuolelle – pikemminkin päinvastoin. Kaikkien palveluiden (mm. lennot, hotellit ja ravintolapalvelut) hinnat ovat nousseet merkittävästi. Teemme parhaamme, jotta löytäisimme hinta-laatu-suhteeltaan parhaat kumppanit ja voisimme tarjota teille jatkossakin mielenkiintoisia kokemuksia kohtuulliseen hintaan.

Matkateemojen kirjo kasvaa koko ajan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa syntyy uusia innovatiivisia ideoita. Muun muassa erilaisten harrastematkojen osuus kasvaa. Innostava ympäristö siivittää esimerkiksi laulamisen, maalaamisen ja liikunnan uudelle tasolle. Otamme mielellämme haasteita vastaan ja luomme kanssanne uutta.

Alla muutamia esimerkkejä tulevista matkoista ja nettisivuiltamme löydät lisää. Ja kuten sanottu, ellei sopivaa löydy, voit tuoda meille teemasi ja toiveesi. Me toteutamme ne.

Nizza_promenade_des_anglais

Laulukurssi Nizzassa Ira Kaspin johdolla 10.-17.3.2024

*Lauluopetusta kauniissa ympäristössä Ranskan Rivieralla*

Opettajana jazzlaulaja Ira Kaspi

Laulukurssi sopii kaiken tasoisille laulajille ja laulunharrastajille. Lauluharjoitteita toteutetaan ryhmässä, mutta jokaisen osallistujan tarpeet otetaan huomioon yksilöllisesti. Viikon aikana tutustumme suomalaisen oppaan johdolla myös Nizzaan ja sen ympäristöön.
Nizza ruokamatka pääkuva

YLELLINEN RUOKAMATKA NIZZAAN JA MONACOON 25.-28.4.2024

*Ripaus luksusta, kauniita maisemia ja elämyksiä Ranskan Rivieralla*

Enkeltenlahden kainalossa sijaitseva Nizza lumoaa matkailijat kauneudellaan yhä uudelleen. Tarjolla on kuvataiteen ja arkkitehtuurin helmiä eri vuosidadoilta. Matkan aikana nautimme provencelaisen keittiön antimista ja valmistamme niitä itse keittiömestari Kari ”Kape” Aihisen ohjauksessa. Mielenkiintoisia tarinoita kotikaupungistaan Monacosta meille kertoo Erja Häkkinen. Tule mukaan kokemaan lumoava Nizza ja sen ympäristö! Oppaana Timo Hakola.

villa-deste-tivoli

KEVÄINEN PUUTARHAMATKA ITALIAN KRAATERIJÄRVILLE 5.-12.5.2024

*Puutarhojen kukkaloistoa ja palatseja renessanssin ajoilta nykypäivään*

Lähde keski-Italian kraatterijärvien lumoaviin maisemiin ihastumaan eurooppalaisen puutarhakulttuurin 2000-vuotiseen tarinaan, Välimeren auringon, kosteuden ja vulkaanisen maaperän hellimiin renessanssi- ja barokkipuutarhoihin sekä paavien ja ruhtinaiden palatseihin. Oppaana Silja Tuominen. Lue lisää ja varaa!
Italia-Varenna

SPORTTILOMA MALLORCALLA 15.-20.5.2024

*Sporttia ja lomailua*
Lähde mukaan Johanna Väänäsen vetämälle hyvän olon matkalle Mallorcalle.
Johanna on kokenut liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen sekä sporttilomien järjestäjä. Hänen reippaalla johdolla saat mukavat annokset päivittäistä liikuntaa monipuolisesti. Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa, peruskunto ja liikkumisen palo & ilo riittävät!
Lue lisää matkaohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan!
175623106 view of Malaga (1)

Irtiotto pimeimmästä syksystä - Malagaan 21.-27.11.2023 !

Lähellä rantaa oleva Molina Lario Hotel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä. Hotellissa on alkuperäisen 1800-luvun julkisivun takana moderni sisus.Roomalainen amfiteatteri, Alcazaba-linnoitus, Malaguetan ranta ja Gibralfaron linna ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Picasso-museo on 700 metrin päässä.Hintaan sis. lennot, lentokenttäkuljetukset, lentokenttäopas saavuttaessa ja 5 vrk majoitus.

Hinta: 1360 EUR | hlö | 2-hengen huoneessa1-hengen huoneen lisämaksu + 470 EUR

Lisätiedot ja varaukset: info@kontiki.fi
DC Split_JoonasOjala_16923_FINUSA-08932_Team FIN

FANIMATKAT

Älä myöskään unohda urheilumatkoja. Tässä muutama tärppi:

Vielä ehdit marraskuussa Malagaan kannustamaan Suomen Davis Cup-maajoukkuetta

Toukokuussa -24 lätkän MM-kisat Tsekissä. Lähde kannustamaan Suomea Prahaan

Yleisurheilun EM-kisat 50 v tauon jälkeen Roomassa. Lähde kesäkuussa -24 mukaamme

Nuoret Leijonat vuoden vaihteessa alle 20v MM-kisoissa Göteborgissa

Paljon muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen. Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin