Meri Mort Joogamatkat_lento

Mukavaa syksyn alkua!


Kansainvälisen lentoliikenteen palautuminen jatkui kesällä. IATAn (kv. lentoliikenteen järjestö, The International Air Transport Association) tilastojen mukaan heinäkuussa lennetyt matkustajakilometrit nousivat globaalisti 26 % vuodesta 2022 ja olivat 96 % koronakriisiä edeltävästä tasosta. Hyvin pian siis rikotaan koronaa edeltävät matkustusvolyymit. Suomessa kehitys on mm. Aasian liikenteen pudotuksesta johtuen heikompi, mutta meilläkin elpyminen jatkuu. Tämä näkyy myös matkatoimistojen arjessa ja kysyntä on vilkasta.

Kiitos kaikille äänestäjille! Jäimme tällä kertaa Travel Gala-palkintojen kärkiviisikon ulkopuolelle, mutta ehkä ensi kerralla mekin olemme mukana kärkijoukossa.

Vaikka katse alkaa olla jo ensi vuodessa, syksynkin matkoille ehtii vielä mukaan. Alla muutamia esimerkkejä ja nettisivuiltamme löydät lisää. Kuten tiedät, ellei sopivaa löydy, voit tuoda meille teemasi ja toiveesi. Me toteutamme ne.
joulukoristeet

KOLMEN MAAN ADVENTTIMATKA – SVEITSI, SAKSA JA RANSKA 26.-29.11.2023

*Joulutorien tunnelmaa*

Joulutoreilla on alueella vuosisatojen perinteet. Tunnelma on lämmin ja iloinen. Myyntikojut on huolella koristeltu. Monet herkulliset tuoksut ja maut odottavat kävijää. Majapaikkamme Saksassa, Schwarzwaldin metsäalueen pääkaupungiksi kutsuttu Freiburg in Briesgau sijaitsee kukkuloiden ja viinitarhojen keskellä, lähellä Ranskan ja Sveitsin rajaa.
Lue lisää ja varaa!
Sisilia-Etna

SISILIAN VARHAISEEN KEVÄÄSEEN 9.-16.2.2024

*Unesco-kohteita ja upeita maisemia*

Lähde mukaan henkeäsalpaavan kauniisiin maisemiin Sisiliaan, Välimeren suurimmalle saarelle. Kulje mukana foinikialaisten, kreikkalaisten, roomalaisten, Bysantin, islamin ja paavin jalanjäljillä. Vierailumme aikana näemme 11 Unesco-kohdetta, jotka ovat osoitus Sisilian keskeisestä asemasta historiassa. Kiertomatkan päätteeksi majoitumme Palermossa vastikään uudistetussa 5* hotellissa, jossa mm. Kummisetä elokuva on aikoinaan kuvattu.

Botswana lion

UNOHTUMATON BOTSWANA 18.-28.2.2024

*Safarimatkaajan unelma*

Tervetuloa unohtumattomalle safarimatkalle Botswanaan! Matkan upeinta antia ovat lumoava luonto ja siellä tehtävät vene- ja jeeppisafarit. Botswana on vielä alkuperäinen ja aito maa. Harvaan asutussa maassa kansallispuistoja ja luonnonsuojelualueita hoidetaan hyvin ja niiden kävijämäärää rajoitetaan. Vietämme aikaa keskellä Okavango-joen suiston ja Choben kansallispuiston luonnonsuojelualueita sekä teemme retken upeille Victorian putouksille. Matkanjohtajana toimii Jannika von Wielligh.
Italia-Varenna

KEVÄINEN COMO-JÄRVI 7.-12.4.2024


*Vaellusta, joogaa ja keväistä kukkaloistoa*

Matkalla Pohjois-Italian Como-järvelle on luvassa rentoja aktiviteetteja ja kuvankauniita keväisiä maisemia. Asetumme viehättävään Varennan rantakaupunkiin, suloiseen Villa Cipressiin, josta käsin teemme leppoisia vaelluksia huimaavissa maisemissa, rentoudumme joogan parissa ja nautimme kevään kukkaloistosta upeissa puutarhoissa sekä vierailemme alueen tärkeimmissä kaupungeissa. Lue palaute kevään 2023 matkalta ja innostu mukaan!
Ranskan Riviera


RANSKAN RIVIERA TUTUKSI KÄVELLEN 11.-16.4.2024


*Rivieraa pintaa syvemmältä*

Tällä matkalla kurkistamme kuuluisan Rivieran kulissien taakse kaikessa rauhassa kävellen. Poikkeamme tutuilta poluilta paikkoihin, jotka monelta matkailijalta jäävät kokonaan näkemättä. Pääsemmekin näkemään sitä aidointa ja alkuperäisintä Rivieraa ja rannikon kaupunkien tavallista arkea. Kävelyreittien varrelle osuu monia kätkettyjä aarteita, taidetta, eksoottisia kasveja ja tietenkin paikallisia herkkuja.
Suomi, Kanada, MM-kisat, 25052023

Jääkiekon MM-kisat Praha Toukokuu 2024

Jääkiekon MM-kisat pelataan ensi keväänä Tsekissä ja Suomi pelaa ottelunsa Prahassa.
Ensimmäiset pakettimme kisoihin ovat nyt myynnissä. Valitse mieleisesi ja lähde mukaan kannustamaan Leijonat voittoon!

MM-paketti 10-14.5. alk. 1360 €/hlö

MM-paketti 15-19.5 alk. 1480 €/hlö

MM-paketti 16-19.5 alk. 1380 €/hlö

MM-paketti 17-21.5 alk. 1550 €/hlö

Pakettimme sisältävät lennot, lentokenttäkuljetukset, hotellimajoituksen, matkanjohtajan palvelut sekä otteluliput.

Lisätiedot ja varaukset: sport@kontiki.fi tai Sari Saxman 0407782648

Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto ry
EM-Munchen_17-8-2022_Ilta-25 Wilma

Yleisurheilun EM-kisat Roomassa kesäkuussa 2024

Lähde mukaan kannustusjoukkoihin yleisurheilun EM-kisoihin Roomaan kesäkuussa 2024!
Yleisurheilufanit ry kanssa yhteistyössä toteuttavassa matkassa on YUF jäsenille mahdollisuus -100e/jäsen Early Bird -alennukseen, kun varauksen tekee 30.9.2023 mennessä. Lue lisää matkaohjelmasta ja varaa oma paikkasi!
Pääsyliput ovat erinomaisilta paikoilta takasuoralta (Cat 1, Tribuna Tevere Centrale)
.
Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Paljon muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen. Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin