Sustainable_Finland_Label_RGB_tm

Loppukesän lämpöä kaikille!


Toivottavasti teillä oli rentouttava, mukava kesä! Meillä oli kesäkin vilkas ja osa porukasta oli heinäkuussakin töissä. Lomailimme ja rentouduimme myös, joten olemme valmiina tarjoamaan teille uusia elämyksiä syksyyn ja ensi vuoteen.

Sustainable Travel Finland
Saimme iloisen viestin Visit Finlandilta. Pitkä työmme vastuullisen matkailun eteen on tunnustettu, täytämme kaikki Sustainable Travel Finland -merkille asetetut kriteerit, ja meille on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkin käyttöoikeus osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Hieno uutinen, joka ilman teitä ei olisi mahdollista. Kiitos, rakkaat asiakkaat ja kumppanit matkalla mukana olosta!

Travel Gala -ehdokkuudet
Kon-Tiki on ehdolla seuraavissa kategorioissa:
  1. Vuoden matkatoimisto / matkanjärjestäjä
  2. Vuoden ryhmä- / kiertomatkanjärjestäjä
Lisäksi toimitusjohtajamme Timo Saranpää on vaikuttavassa joukossa ehdolla kategoriassa 8. Vuoden matkailuvaikuttaja.
Kiitos, jos käytte äänestämässä meitä! Aikaa on 31.8.-23 asti. Oheisesta linkistä äänestykseen:
https://www.finnishtravelgala.fi

Ensi vuoden matkakauppa käy jo kiivaana, mutta syksynkin matkoihin ehtii vielä mukaan. Alla muutamia esimerkkejä ja nettisivuiltamme löydät lisää. Kuten tiedät, ellei sopivaa löydy, voit tuoda meille teemasi ja toiveesi ja me toteutamme ne.
Rooma_PiazzaNavona

ROOMA IKUINEN KAUPUNKI 2.-6.11.2023


*Rooma on kaupunki, johon ei koskaan kyllästy ja josta aina löytää uusia puolia*

Antiikin suurkaupunki hurmaa kävijänsä kauneudellaan ja historian runsaudellaan. Roomassa yhdistyvät menneisyys ja nykyaika; täällä voi viettää aikaansa kahvilaelämästä nauttien viehättävillä piazzoilla, vierailla lukemattomissa kirkoissa ja museoissa, ihastella vaikuttavia palatseja tai shoppailla muodikkaissa liikkeissä. Muutama kahden hengen huone jäljellä, varaa pian!
Teneriffa - flower

TERO ANNANOLLIN MAALAUSKURSSI TENERIFFALLA 23.-30.11.2023

*Taidetta Teidellä*

Lähde kukka- ja lintumaalari Tero Annanollin maalauskurssille aurinkoiselle Teneriffalle! Tukikohtamme on saaren pääkaupunki Santa Cruz, jossa kaunista nähtävää ja ostosmahdollisuuksia riittää. Perehdymme viikon aikana Teron johdolla maalauksen saloihin sekä retkeilemme saaren kukkapuistoissa sekä Teiden tulivuorella. Varaukset 7.9. mennessä.
Kon-Tikin Intian matkalta: divaani

INTIAN JOOGAMATKA 25.11.-10.12.2023


*Aistien huumaa*

Tule mukaan Eija Pusila-Veronan maagiselle joogamatkalle aistikkaaseen Etelä-Intiaan, joogan synnyinsijoille. Kerala on saanut intialaisilta lisänimen God's Own Country, Jumalan oma maa. Eijan ohjaama klassinen hathajoogaharjoitus puhdistaa kehostasi kaiken turhan jännitteisyyden. Se on avoin niin uusille joogaajille kuin jo pidempään jooganneille oman harjoituksen syventämiseksi. Varaa paikkasi heti!
joulukoristeet

KOLMEN MAAN ADVENTTIMATKA – SVEITSI, SAKSA JA RANSKA 26.-29.11.2023

*Joulutorien tunnelmaa*

Joulutoreilla on alueella vuosisatojen perinteet. Tunnelma on lämmin ja iloinen. Myyntikojut on huolella koristeltu. Monet herkulliset tuoksut ja maut odottavat kävijää. Majapaikkamme Saksassa, Schwarzwaldin metsäalueen pääkaupungiksi kutsuttu Freiburg in Briesgau sijaitsee kukkuloiden ja viinitarhojen keskellä, lähellä Ranskan ja Sveitsin rajaa.
Lue lisää ja varaa!
Sisilia-Etna

SISILIAN VARHAISEEN KEVÄÄSEEN 9.-16.2.2024

*Unesco-kohteita ja upeita maisemia*

Lähde mukaan henkeäsalpaavan kauniisiin maisemiin Sisiliaan, Välimeren suurimmalle saarelle. Kulje mukana foinikialaisten, kreikkalasten, roomalaisten, Bysantin, islamin ja paavin jalanjäljillä. Vierailumme aikana näemme 11 Unesco-kohdetta, jotka ovat osoitus Sisilian keskeisestä asemasta historiassa. Kiertomatkan päätteeksi majoitumme Palermossa vastikään uudistetussa 5* hotellissa, jossa mm. Kummisetä elokuva on aikoinaan kuvattu.

Nizza ruokamatka pääkuva

YLELLINEN RUOKAMATKA NIZZAAN JA MONACOON 25.-28.4.2024

*Ripaus luksusta, kauniita maisemia ja elämyksiä Ranskan Rivieralla*

Enkeltenlahden kainalossa sijaitseva Nizza lumoaa matkailijat kauneudellaan yhä uudelleen. Tarjolla on kuvataiteen ja arkkitehtuurin helmiä eri vuosidadoilta. Matkan aikana nautimme provencelaisen keittiön antimista ja valmistamme niitä itse keittiömestari Kari Aihisen ohjauksessa. Mielenkiintoisia tarinoita kotikaupungistaan Monacosta meille kertoo Erja Häkkinen. Tule mukaan kokemaan lumoava Nizza ja sen ympäristö!
Oppaana Timo Hakola, matkaisäntänä Kari "Kape" Aihinen ja Monacossa emännöi Erja Häkkinen.
villa-deste-tivoli

KEVÄINEN PUUTARHAMATKA ITALIAN KRAATTERIJÄRVILLE 5.-12.5.2024

*Puutarhojen kukkaloistoa ja palatseja renessanssin ajoilta nykypäivään*

Lähde keski-Italian kraatterijärvien lumoaviin maisemiin ihastumaan eurooppalaisen puutarhakulttuurin 2000-vuotiseen tarinaan, Välimeren auringon, kosteuden ja vulkaanisen maaperän hellimiin renessanssi- ja barokkipuutarhoihin sekä paavien ja ruhtinaiden palatseihin. Oppaana Silja Tuominen.

Paljon muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen. Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin