logo websoitteella
483274222 puutarha cordoba

Espanjasta löytyy aina uutta tutkittavaa

Aurinkoa ja kulttuuria, historiaa ja nykyaikaa, mystiikkaa ja liikuntaa. Espanja on monipuolinen matkailukohde. Olemme suunnitelleet ensi kevääksi erilaisia Espanjan teemamatkoja asiantuntijamatkanjohtajiemme kanssa. Mikä näistä erikoismatkoista olisi sinulle mieluisin?

Liisa Väisäsen Andalusia 28.4.-5.5.
Tony Dunderfeltin mystinen Granada 7.-11.5.
Ulla Lipastin kanssa vaellusmatka Santiago de Compostela 12.-19.4.
Marika Borgin kanssa Camino Norte Baskimaalla 11.-18.5.

Olemme Helsingin Kirjamessuilla 25.-28.10. osastolla 6 e 9 yhteistyökumppanimme Espanjan matkailutoimiston kanssa. Otathan yhteyttä puh. 09 466300 tai info@kontiki.fi, jos haluat suunnitella omalle porukallesi oman teemamatkan.
f5dab234-5ee4-4d14-a338-6414271a0ade

Strategiaa ja samppanjaa


Kon-Tiki Tours räätälöi erilaisia opintomatkoja. Martin Nordell on uusi yhteistyökumppanimme. Hän on suunnitellut mielenkiintoisen opintomatkan 5.-8.4. Ranskan Reimsiin ja Troyesiin yhdistäen strategiatyön ja samppanjamaailman. Matka sopii johtajille, yrittäjille ja asiantuntijoille sekä jokaiselle, joka on kiinnostunut strategiasta ja/tai samppanjasta. Lue lisää tästä.
488032699 Tirana mosque rf

Balkanin kiertomatka


Kroatiaan moni suomalainen on jo ihastunut. Vähän harvinaisemmat kohteet Albania, Makedonia ja Kosovo tulevat tutuiksi tällä Balkanin kiertomatkalle 6.-13.5. Senioriopettajille räätälöidyn matkan aikana tutustumme Albanian historiaan, Tiranassa vierailemme mm. paikallisessa koulussa. Lisätietoja tästä
Huom! Kroatian kevätristeilylle 26.4.-4.5. omalla aluksella vielä muutama paikka vapaana, varaa pian tästä
Minna Lindgren

Oopperamatka Lyoniin

Musiikkitieteilijä Minna Lindgren ja taidefilosofi Liisa Väisänen kutsuvat mukaansa musiikin ja taiteen kaupunkiin Lyoniin 29.-31.3.

Tähän todelliseen kulttuurimatkaan sisältyvät esitykset Monteverdin Odysseuksen paluu sekä Purcellin Dido ja Aeneas. Kuvataiteen huippukohtia näemme Lyonin taidemuseossa ja Viennessä. Lue lisää ja varaa pian tästä.
Jurtta

Lumoava Kirgisia


Uusimme viime vuoden Kirgisian matkan 3.-14.6.
Matkanjohtajana on suosittu luontotoimittaja Paul Segersvärd, joka johdattaa meidät Aasiassa sijaitsevaan vastakohtaisuuksien maahan. Tiensanin vuoristo kulkee koko maan läpi tarjoten ylänköä, alankoa, vuoria, solia, kanjoneita – upeaa luonnonvaihtelua. Tutustumme myös Issuk-Kul -järven ympärillä olevaan luontoon.
Lue lisää tästä
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Färsaaret valloittavat

Norjan, Islannin ja Skotlannin väliin jäävän saariryhmän luonto on huikea korkeine merenrantakallioineen silmänkantamattomiin ulottuvineen rantaniittyineen. Lampaita saarilla on enemmän kuin sillä on asukkaita ja lunnit pesivät Mykenesin saarella. Jos viime kesän matka jäi vain haaveeksi, tee jo nyt varaus luontomatkalle Färsaarille 13.-19.8. Matkanjohtajana myös tällä matkalla Paul Segersvärd. Lisätiedot ja varaukset tästä.
omalla_porukalla
Pyydä tarjous omalle ryhmälle

Räätälöimme erilaisille ryhmille matkoja ympäri maailmaa. Ota yhteyttä ja kerro minne te haluaisitte lähteä. Autamme mielellämme.
Soita meille 09 466300 tai pyydä tarjous oman porukan ryhmämatkasta täällä.


OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300, info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.