dv031009

Kon-Tiki ehdolla Finnish Travel Galassa 2023


Matkailualan gaalaa juhlitaan taas syksyllä. Olemme ehdolla kahdessa eri
kategoriassa:
  1. Vuoden matkatoimisto / matkanjärjestäjä
  2. Vuoden ryhmä-/kiertomatkanjärjestäjä
Toimitusjohtajamme Timo Saranpää on vaikuttavassa joukossa ehdolla kategoriassa "8. Vuoden matkailuvaikuttaja".

Toivottavasti kaikki Kon-Tikin ystävät haluavat antaa äänensä.
Jännitetään yhdessä!
Tästä linkistä äänestämään Kon-Tiki kärkeen
Botswana-sunset

Unohtumaton Botswana 3.-12.12.2023


Tervetuloa safarimatkaajan unohtumattomalle unelmamatkalle Botswanaan! Koe Afrikan ja Botswanan lumoava luonto ja siellä tehtävät vene- ja jeeppisafarit. Vietämme aikaa keskellä Okavango-joen suiston ja Choben kansallispuiston luonnonsuojelualueita sekä teemme retken upeille Viktorian putouksille.
Santiago de Compostela

Camino de Santiago 28.3.-5.4.2024


Vaellus pyhällä tiellä Sarriasta Santiago de Compostelaan irrottaa arjen rutiineista, vahvistaa mieltä ja antaa aikaa ajatuksille. Santiagon tie on historialtaan ja maisemiltaan todellinen vaellusten kuningas. Patikkamme seuraa sen tunnetuinta reittiä (Camino Francés), jota on kuljettu keskeytymättä yli tuhat vuotta. Upeat maisemat ja maastot vaihtuvat, kukkuloiden yli, laaksojen halki, tammimetsien suojassa ja varjottomilla ylängöillä. Aktiiviloma parhaimmillaan!
Ranskan Riviera

Ranskan Riviera tutuksi kävellen 11.-16.4.2024

Tällä matkalla kurkistamme kuuluisan Rivieran kulissien taakse kaikessa rauhassa kävellen. Poikkeamme tutuilta poluilta paikkoihin, jotka monelta matkailijalta jäävät kokonaan näkemättä. Pääsemmekin näkemään sitä aidointa ja alkuperäisintä Rivieraa ja rannikon kaupunkien tavallista arkea. Kävelyreittien varrelle osuu monia kätkettyjä aarteita, taidetta, eksoottisia kasveja ja tietenkin paikallisia herkkuja.
Päivän kävelyosuudet n. 3-8 km. Oppaana Timo Hakola.

Valitse omasi runsaasta wellness-matkatarjonnasta!

Hyvinvointimatkat ovat saavuttaneet oman vahvan paikkansa matkailussa. Yhä useampi haluaa yhdistää matkailun, lomailun ja omasta hyvinvoinnistaan huolehtimisen. Matkat voimaannuttavat ja luovat jopa elämänmuutoksia. Varaa oma hyvinvointimatkasi syksyn tarjonnastamme:

Inter-Juve 19.3.2023

Futispaketit Euroopan huippusarjoihin nyt myynnissä!

Oletko aina haaveillut näkeväsi suosikkijoukkueesi paikan päällä? Paketit Englannin Valioliigan, Italian Serie A:n, Saksan Bundesligan ja Espanjan La Ligan otteluihin ovat nyt saatavilla. Katso otteluohjelmasta itsellesi passeli ottelu ja pyydä tarjous!

Valioliiga
La Liga
Bundesliga
Serie A

Kauttamme myös paketit Ajax Amsterdamin ja PSG:n otteluihin!

Lisätietoja: sport@kontiki.fi tai 0207579830

Huom! Emme välitä pelkkiä ottelulippuja!

Paljon muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen. Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin