Sunset, Lakeland

Leppoisaa keskikesää!


Aurinko on hellinyt meitä viime viikkoina. Toivottavasti kesäsäät säilyvät yhtä leppoisina heinäkuussa. Myös tapahtumakesä on vilkkaimmillaan. Eri puolilla Suomea on isompia ja pienempiä kulttuuri- ja urheilutapahtumia nautittavaksi. Nautitaan niistä ja ihanasta kesäluonnostamme. Neljä vuodenaikaa on valtava rikkaus. Niistä kannattaa nauttia täysin siemauksin – kausi kerrallaan. Mukavaa kesää!

Kesän keskellä on kiva haaveilla ja suunnitella tulevia matkoja. Alla taas muutamia vinkkejä. Kuten tiedät, ellei sopivaa löydy, voit tuoda meille teemasi ja toiveesi ja me toteutamme ne.
Kon-Tikin Puolan matkalta: metsä

Pohjois-Savon metsänhoitoyhdistysten yhteinen opintomatka Puolaan 10.-14.9.2023


Tällä kahden kaupungin matkalla näemme Tatra-vuoriston Kansallispuiston Zakopanesta käsin, ja Niepolomicen metsiä Krakovasta käsin. Metsäretkien aikana nautimme nuotioaterioita, ja kaupungeissa tutustumme moderniin puolalaiseen elämänmenoon. Paikallinen metsäpiiri kertoo meille Puolan metsistä, niiden hoidosta ja käytöstä. Matkallamme on mukana erittäin kokenut Puola-asiantuntija, jolta kuulemme paljon mielenkiintoisia tarinoita sekä faktaa nyky-Puolasta.

Kylä Balaton-järven rannalla. Kuva: Pgaborphotos / Shutterstock

KIERTOMATKA BALATON-JÄRVI JA BUDAPEST 23.-30.9.2023


Balatonjärven vivahteikkaalla alueella on tarjottavana auringonpaistetta ja hyviä uimarantoja, gastronomisia herkkuja ja ensiluokkaisia viinejä, luomutiloja. Monituhatvuotinen historia ja luonnonkauneus tulevat kaupanpäällisenä. Tällä yhdistelmämatkalla koet myös Budapestin eurooppalaisen kaupunkitunnelman.Bernina Express auf dem Landwasserviadukt

Sveitsin kiertomatka 1.-5.10.2023


Alppikylistä palmumaisemiin Bernina Express-junalla


VIELÄ MUUTAMA PAIKKA VAPAANA!

Tämä kiertomatka vie kuvankauniisiin postikorttimaisemiin, joiden läpi matkaamme tyylikkäästi osin Bernina Express-junan kyydissä. Poikkeamme myös Liechtensteinin minivaltiossa maistelemassa ruhtinaan oman tilan viinejä. Luvassa on unohtumattomia satukirjan maisemia, mielenkiintoisia retkiä ja herkullisia makuelämyksiä.

Kreikka Evia8

Syyslomalle Evian saarelle 3.-10.10.2023

Leppoisaa lomailua ja gastronomiaa
Opastettu matka Evian saarelle kutsuu nauttimaan syksystä kreikkalaisittain. Luvassa ihania vuoristoretkiä ja paikallisia makuelämyksiä.
Sisilia-Catania-Etna

Sisilian varhaiseen kevääseen 9.-16.2.2024


Lähde mukaan henkeäsalpaavaan kauniisiin maisemiin Sisiliaan, Välimeren suurimmalle saarelle. Kulje mukana niin foinikialaisten, kreikkalasten, roomalaisten kuin Bysantin, islamin ja paavin jalanjäljillä. Vierailumme aikana näemme 11 Unesco-kohdetta, jotka ovat osoitus Sisilian keskeisestä asemasta historiassa. Kiertomatkan päätteeksi majoitumme Palermossa vastikään uudistetussa 5* hotellissa, jossa mm. Kummisetä elokuva on aikoinaan kuvattu.
ThinkstockPhotos-510950437 wellness lady happy rf

Valitse omasi runsaasta wellness-matkatarjonnasta!

Hyvinvointimatkat ovat saavuttaneet oman vahvan paikkansa matkailussa. Yhä useampi haluaa yhdistää matkailun, lomailun ja omasta hyvinvoinnistaan huolehtimisen. Matkat voimaannuttavat ja luovat jopa elämänmuutoksia. Varaa oma hyvinvointimatkasi syksyn tarjonnastamme:

Art Sauna

Johanna Wahlbeckin taidematka Mänttään

Lähde Johannan kanssa taidematkalle Mänttä-Vilppulaan. Tapaamme taiteilijoita ja käymme myös Purnun taidekeskuksessa Orivedellä. Lue ohjelmasta lisää ja varaa paikkasi 1.7. mennessä.
https://www.kontiki.fi/matkat/taidematka-manttaan/
Liverpool TAA muraali

Matkapaketit Valioliigan ja La Ligan matkapaketit nyt myynnissä!

Oletko aina haaveillut näkeväsi suosikkijoukkueesi paikan päällä? Paketit Englannin Valioliigan ja Espanjan La Ligan otteluihin ovat nyt saatavilla. Katso otteluohjelmasta itsellesi passeli ottelu ja pyydä tarjous!

Valioliiga
La Liga

Lisätietoja: sport@kontiki.fi

Paljon muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen. Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Ennen kuin huomaammekaan, on jo juhannus. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin