IMG20230330172502

Vastuullisuustyömme saavutti yhden etapin!


Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman vastuullisia ratkaisuja matkustamiseen. Kon-Tiki Toursin perustaja Rauni Tirri aloitti vastuullisuustyömme jo 1990-luvulla ollen mukana mm. alan ensimmäisten kestävän matkailun ohjelmien rakentamisessa. Tuolloin alkanut ympäristö- ja vastuullisuustyömme sai vihdoinkin virallisen sertifikaatin, kun meille myönnettiin 10.5.2023 Ekokompassi-sertifikaatti. Ekokompassin erinomaisessa ohjelmassa opimme paljon uutta ja pystyimme kehittymään taas astetta vastuullisemmiksi. Vastuullisuustyö ei kuitenkaan tule koskaan valmiiksi. Sen eteen pitää tehdä töitä joka päivä. Yksin emme siihen pysty. Tarvitsemme avuksemme Teidät asiakkaat sekä kaikki alihankkijamme Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Toivottavasti haluatte olla mukana matkalla kohti kestävämpää maailmaa.

Kevät on ollut vilkas ja valtavasti mielenkiintoisia matkoja on tarjolla myös syksyyn ja ensi vuoteen. Alla muutamia esimerkkejä. Kuten tiedät, ellei sopivaa löydy, voit tuoda meille teemasi ja toiveesi ja me toteutamme ne.
Casa do Valle

Portugali, Sintra, Casa do Valle 2.-9.9.2023

Joogaa, rauhoittumista ja kulttuuria

Unohda arki ja uppoudu Sintran satumaiseen kaupunkiin, metsiin, kallioihin ja kujiin! Lähde kanssamme tallettamaan valon energiaa joogan, hengityksen ja läsnäolon voimalla idylliseen Casa do Valleen. Tule hiljentämään vauhtia ennen pimeää syksyä ja koe lempeä liike, virtaava hengitys ja selkeä mieli tällä matkalla äidin Erja-Riitta Niskasen ja tyttären Viivi Savolaisen ohjauksessa!
Piia Koriseva

Piia Korisevan hyvinvointimatka Umbriaan 3.–7.9.2023

Täyttääkö hektinen arki mielesi ja päiväsi? Tuntuuko siltä, että olet unohtanut sen tärkeimmän, sinut itsesi! On aika pysähtyä, kysyä, kuinka minä voin!
Kuuntele itse mitä Pia sanoo ja lähde mukaan!
Italia - Como jarvi

Sporttiloma Comolla 24.-28.9.2023


Urheilua ja rentoutumista

Sporttilomalla sinulla on mahdollisuus yhteisiin aktiviteetteihin, mutta myös omatoimiseen Comon tutkiskeluun ja rauhoittumiseen altaalla. Joka päivään kuuluu aamu- ja iltaharjoitus yhdessä (matkustuspäivinä vain yksi harjoitus). Yhtenä päivänä teemme vaelluksen vuorille. Sitä varten ei tarvitse olla huippukunnossa, hyvä peruskunto riittää. Ohjaajana matkalla toimii liikunta- ja hyvinvointialan kokenut konkari Johanna Väänänen.
Bernina Express auf dem Landwasserviadukt

Sveitsin kiertomatka 1.-5.10.2023


Alppikylistä palmumaisemiin Bernina Express-junalla


Lisälähtö suositulle Sveitsin kiertomatkalle!

Tämä kiertomatka vie kuvankauniisiin postikorttimaisemiin, joiden läpi matkaamme tyylikkäästi osin Bernina Express-junan kyydissä. Poikkeamme myös Liechtensteinin minivaltiossa maistelemassa ruhtinaan oman tilan viinejä. Luvassa on unohtumattomia satukirjan maisemia, mielenkiintoisia retkiä ja herkullisia makuelämyksiä.

Villa Arcadio Resort

Hyvinvointia Villa Arcadiossa Italian Gardalla 14.-20.10.2023

Hengähdä ja voimaannu!

Hyvinvointivalmentaja Essi Määtän Hengähdä ja voimaannu -hyvinvointimatkan ohjelma sisältää päivittäin monipuolisen ja kokonaisvaltaisen kattauksen erilaisia kehollisia harjoituksia: yinjoogaa, luonnossa liikkumista, voimaannuttavia tunneharjoituksia, meditaatioita ja hengitysharjoituksia. Tämän loman aikana pääset hengähtämään, rentoutumaan ja voimaantumaan kokonaisvaltaisesti.
Kenia-zebras-1883654_1920

Vapaaehtoistyötä ja safaria Keniassa 2.-13.11.2023


Rikastuttavia ihmiskohtaamisia ja luontoelämyksiä


Safari Keniassa, rantalomaa Mombasassa sekä vapaaehtoistyötä Home Street Home - järjestössä. Elämää rikastuttava seikkailu odottaa!
Intia_kerala_blooming-bay-resort

Intian joogamatka 25.11.-10.12.2023

Joogaa jumalan omassa maassa

Tule mukaan Eija Pusila-Veronan maagiselle joogamatkalle aistikkaaseen Etelä-Intiaan, joogan synnyinsijoille. Kerala on saanut intialaisilta lisänimen God's Own Country, Jumalan oma maa. Eijan ohjaama klassinen hathajooga-harjoitus puhdistaa kehostasi kaiken turhan jännitteisyyden. Se sopii niin uusille joogaajille kuin jo pidempään jooganneille oman harjoituksen syventämiseksi.

Paljon muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen. Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Ennen kuin huomaammekaan, on jo juhannus. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin