Kon-Tikin Saint Lucian matkalta: vuori

Esittelyssä neljä upeaa luontomatkaa maailmalle!

Lähde ikimuistoiselle luontomatkalle asiantuntijaoppaan johdolla. Matkat vievät luontodokumenteista tuttuihin sykähdyttäviin maisemiin. Miten olisi vastakohtien Kirgisia, monipuolinen Etelä-Afrikka, eksoottinen Bolivia tai kiehtova Kenian safari, johon lisäarvoa tuo vapaaehtoistyö suomalaisen Viola Walleniuksen perustamassa hyväntekeväisyysjärjestössä? Matkat sopivat niin alan harrastajille kuin lomamatkustajille. Tutustu, ihastu ja lähde mukaan!

Kirgisian jurtat

Kirgisian luonto- ja lintumatka 4.-13.6.2023

HUOM! Vain yksi miespaikka vapaana

Paul Segersvärd johdattaa jo 3. kerran matkalaiset Issuk-Kul -järven ympärillä olevaan luontoon. Keskellä Aasiaa sijaitseva vastakohtaisuuksien maa tarjoaa mitä rikkaampia luontoelämyksiä. Matka on tarkoitettu kaikille luontoa ja linturetkeilyä rakastaville, tervetuloa mukaan!
Safari Etelä-Afrikka

Luonto-ja lintumatka Etelä-Afrikkaan 18.-28.10.2023

*Unohtumattomia elämyksiä Paul Segersvärdin matkassa*

Tämä matka on erinomainen johdanto Etelä-Afrikan luontoon ja rikkaaseen eläinkuntaan. Maan kuuluisimmat ja eittämättä vetovoimaisimmat nähtävyydet löytyvät Kapkaupungin ympäristöstä ja Krugerin kansallispuistosta. Tällä matkalla koet Etelä-Afrikan parhaimmillaan.

PHOTO-2019-09-26-17-17-53

Bolivian lintumatka 30.10.-17.11.2023

*Kaikki Bolivian parhaat palat yhdellä matkalla! *

Juha Honkalan johdattama matka Bolivian tärkeimmille lintupaikoille, alkaen alangoista ja päätyen korkeille Andeille, upeisiin maisemiin. Odotettavissa olevia huippulajeja ovat mm. titicacanuikku, rasvakehrääjä, tuliharjakotinga, rosvokotinga ja boliviantapakulo.
Kenia-zebras-1883654_1920

Vapaaehtoistyötä ja safaria Keniassa 2.-13.11.2023

*Rikastuttavia ihmiskohtaamisia ja luontoelämyksiä*

Kenian safari tarjoaa ikimuistoisia luontokokemuksia ja Mombasa loistavaa rantalomaa. Palan erilaista Keniaa ja aitoja ihmiskohtaamisia saamme kokea vapaaehtoistyön merkeissä suomalaisen Viola Walleniuksen perustamassa Home Street Home – hyväntekeväisyysjärjestössä. Lähde mukaan seikkailuun, joka varmasti saa ymmärtämään maailmaa ja ihmisyyttä uudella tavalla.

Paljon muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen. Tästä esimerkkejä:

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Ennen kuin huomaammekaan, on jo juhannus. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin