logo websoitteella
messuosasto

Tule tapaamaan meitä messuilla

Lokakuussa voit tavata Kon-Tiki Toursin henkilökuntaa mielenkiintoisissa tapahtumissa. Tervetuloa Italia-teemaiselle messuosastollemme suunnittelemaan teidän porukalle räätälöity matka. Autamme mielellämme.

Turun Kirjamessut 5.-7.10.
Tule tapaamaan Turun toimistomme väkeä messuilla osastollemme A54. Kirjailija ja maailmanmatkaaja Mia Kankimäki on osastolla lauantaina 6.10. klo 13-14. Osallistu arvontaan ja voit voittaa Mian uusimman kirjan.

I love me -messut 19.-21.10.
Kon-Tikin wellness-matkoja on osastolla 6 d 1 esittelemässä Helsingin toimiston väki ja erilaisten hyvinvointimatkojemme matkanjohtajat mm. Meri Mort lauantaina 20.10. klo 13-14, Tony Dunderfelt klo 14-14.30 ja Marika Borg sunnuntaina 21.10. klo 13-14.

Helsingin Kirjamessut 25.-28.10.
Olemme kirjamessuilla osastolla 6 e 9 yhteistyökumppanina Espanjan matkailutoimisto. Tästä tapahtumasta lisää myöhemmin.
Villa Arcadio

Villa Arcadio keväällä

Messuilla voit kysyä lisää myös ihanasta luksuslomasta Kon-Tikin suosikkikohteessa Pohjois-Italian Villa Arcadiossa Jaana Nakarin luona. Villa Arcadio on kovin suosittu, mutta voit valita kevätmatkan kahdesta eri vaihtoehdosta
lyon

Uutuuskohde Lyon 8.-12.4.

Jokien ympäröimä Lyon puistoineen on kaunis kaupunki. Historialliset rakennukset, monipuolinen kulttuuritarjonta ja maine kulinaristien kehtona viehättää vierailijoita. Lähde nyt Finnairin suorilla lennoilla ja paikallisopas Minna Larkovirran johdolla tutustumaan Ranskan ylpeyteen. Lisätietoja ja varaukset tästä.
Kioto ja kirsikan kukat-477144670

Japani ja Etelä-Korea 22.-31.3.

Tervetuloa kevätmatkalle kirsikan kukkien juhlan hanamin aikaan Japanin Osakaan, Kiotoon, Tokioon ja Etelä-Korean Busaniin ja Souliin. Suomalainen Japanin tuntija Henri Hirvenoja on matkanjohtajana mukana koko matkan ajan.
Tutustu mielenkiintoiseen matkaohjelmaan ja varaa paikkasi täällä.
GW vaaka

Messumatka Berliiniin 23.-26.1.

Grüne Woche on maailman suurin ruoka-alan, matkailun ja biotalouden messutapahtuma Berliinissä. Suomi on vuonna 2019 tapahtuman pääyhteistyökumppani ja yksi iso halli on varattu kokonaan suomalaisille näytteilleasettajille. Muistathan, että yrittäjät voivat vähentää verotuksessa osuuden messu- ja opintomatka-kuluista. Varaa pian matka tästä.

Ryhmävarauksissa pikaiset yhteydenotot puh. 09 466300 tai arja@kontiki.fi.
huippuvuoret
Kon-Tikin Costa Rican matkalta: smaragditukaani

Luontomatkoja kaukomaille

Risteily Huippuvuorille 20.-28.7.
Huippuvuorten risteily Tromssasta Longyearbyeniin upouudella ekologisella M/S Roald Amundsen -hybridilaivalla on todellinen kerran elämässä -matka. Asiantuntijamatkan-johtajana on Esko Pettay. Lue lisää tästä


Costa Rica 23.3.-7.4.
Tällä tietokirjailija Lasse J. Laineen opastamalla matkalla tutustumme kokonaisvaltaisesti alueen floraan, faunaan, eläimistöön ja linnustoon. Matka sopii erinomaisesti kaikille oppimishaluisille luontomatkailusta pitäville. Matkaohjelma ja varaukset täällä.

Katso myös muita luonto- ja lintumatkoja täällä.
B&B
Kon-Tikin toiminta laajenee

Syyskuu oli kiireinen kuukausi Kon-Tikin omistaja Timo Saranpäälle (kuvassa oikealla). Hän osti Rovaniemellä sijaitsevan Lapin ja Helsingin matkailupalveluja tuottavan Lapin Lomamatkat Oy:n liiketoiminnan ja helsinkiläisen Björk & Boström Finland Oy:n osakekannan ruotsalaiselta Björk & Boström Sportresor Ab:lta ja yrityksen toimitusjohtaja Kimmo Kannakselta (kuvassa vasemmalla). Björk & Boström on erikoistunut urheilumatkojen tarjontaan. Yhdistämme liiketoiminnat Kon-Tikiin kevääseen mennessä. Lisätietoja verkkosivuiltamme.
omalla_porukalla
Pyydä tarjous omalle ryhmälle
Räätälöimme erilaisille ryhmille matkoja ympäri maailmaa. Ota yhteyttä ja kerro minne te haluaisitte lähteä. Autamme mielellämme. Pyydä tarjous oman porukan ryhmämatkasta täällä.

Aurinkoista syyskuuta!
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300, info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme. Kon-Tiki Tours palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.