53d3a9b4-1622-4f47-8b63-4757cbc6120c

Vihdoinkin! Matkamessut!

Messuviikko on koittanut. Ensimmäiset koronan jälkeiset Matkamessut alkavat tulevana torstaina ja jatkuvat sunnuntaille. Me olemme paikalla koko jengillä ammattilaispäivänä, torstaina. Laita meille viestiä, jos olet tulossa ja sovitaan tapaamisesta. Vielä löytyy myös muutama lippu nopeimmille.

Messuilla on paljon muutakin mielenkiintoista ohjelmaa, mm. perjantaina vastuullisuuskilpailu ja -paneeli. Kon-Tikin tj. Timo Saranpää on kilpailussa juryn puheenjohtajana ja paneelissa moderaattorina. Tule kuulolle.

Toivottavasti näemme messuilla!
Matkamessua

Tutustu Messutarjouksiimme!

Näistä matkoista messualennus 50 € /hlö 22.1.-23 mennessä tehdyistä varauksista.

Keväinen Dresden Dixie-kuumeessa 17.-20.5.2023
Ainutlaatuinen matka Old-Time-Jazz - musiikin ystäville. Upeaa tunnelmaa, korkeatasoisia esityksiä ja elämyksiä keväisessä Dresdenissä.

Hyvinvointimatka Evian saarelle 6.-13.5.2023
Ihanien naisten ihanaa aikaa. Ikimuistoisia hetkiä, rentoutumista ja harjoituksia upeassa ympäristössä.

Apulian kevään luonto ja kulttuuri 5.-12.5.2023
Kiertomatkalla tutustutaan Italian saappaankoron historiaan, kulttuuriin ja gastronomiaan. Matka toteutetaan yhdessä Matka-Rasila Oy:n kanssa.

Kon-Tikin matkalla: jooga nautintoa

Muutakin on tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen.

Tästä esimerkkejä:
fe,2016,ferrara,castello_estense,f,11789,baraldi

Tärppi Italian harrastajille!

Italian avaimet 22.9.-1.10.2023
Italian kielikurssi Ferrarassa sopii kaikille, joilla on vähintään italian alkeet jokseenkin hallussa. 30 oppitunnin lisäksi tutustutaan lähikaupunkeihin ja maistellaan paikallisia herkkuja ja viinejä. Matka toteutetaan yhdessä Matka-Rasila Oy:n kanssa.

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Ennen kuin huomaammekaan, on uusi vuosi jo pitkällä. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin