Kon-Tikin Berliinin matkalta: joulumarkkinat

Ja niin joulu joutuu jo taas Pohjolaan…

Myllerrysten vuoden jälkeen on rauhoittumisen aika. Joulun pyhinä on silti mukava haaveilla tulevista matkoista. Lukeminen kannattaa aina ja pukinkonttiin sopivaa lukemista on vaikkapa ”1000 places to see before you die”. Patricia Schultzin jokaisen maailmanmatkaajan käsikirja. Sitä plaraillessa voit suunnitella tulevia porukkasi reissuja. Päivystämme jouluviikkoinakin, joten jos heti haluat suunnittelun alkuun, viestiä vaan meille.
Mukavan luettavan lisäksi matkalahjakortti ilahduttaa varmasti. Vielä on aikaa ennen joulua kysäistä meiltä vaihtoehdoista. Lisätietoa myös sivuillamme
Matka23_MatkassaMukana_1200x628

Matka 2023 18.-21.1.2023

Ensimmäiset koronan jälkeiset Matka-messut lähestyvät. Olemme paikalla ja incomingimme on edustettuna Rovaniemen osastolla. Olemme parhaiten tavattavissa torstaina (ammattilaispäivä). Laita meille viestiä, jos olet tulossa ja sovitaan tapaamisesta. Meillä on myös pieni nippu lippuja ensimmäisille ilmoittautuneille.

Messuilla on paljon muutakin mielenkiintoista ohjelmaa, mm. vastuullisuuskilpailu ja -paneeli. Toimarimme Timo Saranpää on kilpailussa juryn puheenjohtajana ja paneelissa moderaattorina.

Toivottavasti näemme messuilla!
Slovenia_alppitalo Slovenian maaseudulla (1)

Inspiraatiota teemamatkoistamme!

Eri teemoissa on paljon matkoja tarjolla ja jollei sopivaa löydy, teemme sen.
Tästä makupaloihin:
Kulttuurimatkat:Sielun ja mielen virkistystä
Lukijamatkat: Lukijoille kulttuuria hyvässä seurassa
Luontomatkat: Luontoa ja vastuullisuutta
Maa- ja Metsätalousmatkat: Oppia maa- ja metsätaloudesta
Urheilumatkat: Jännität vain urheilukatsomoissa
Wellness-matkat: Hyvää vointia matkoilla
Kon-Tikin matkalla: jooga nautintoa

Mielessä oma ryhmämatka?

Tarvitsetko vastuullisen matkanjärjestäjän omalle ryhmällesi? Olemme täällä juuri sitä varten apunasi, lähetä meille tarjouspyyntö
Suunnittelu ja ideointi ottavat aina oman aikansa. Ennen kuin huomaammekaan, on uusi vuosi jo pitkällä. Meihin saat yhteyttä joko puh. 09-466 300 tai s-postitse info@kontiki.fi. Voit myös lähettää s-postia tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi.
Kontikin joulutervehdys 2022 (3)
Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme oikein hyvää joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta 2023!

Olemme perinteisesti lahjoittaneet asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden joulutervehdyksiin varatun summan hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna kohdistamme joululahjarahamme Suomen Punaisen Ristin tärkeään työhön Ukrainan kriisin uhrien avustamiseksi.
Slava Ukraini!
logo
Oy Kon- Tiki Tours Ltd
Köydenpunojankatu 3 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, email info@kontiki.fi
www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, urheilumatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin