logo websoitteella
Kon-Tiki Toursin ryhmämatkat ovat kaikkea paitsi tavanomaista. Tässä muutamia poimintoja tulevista matkoista. Jos et löydä sopivaa, niin räätälöidään teidän porukalle oma matka. Lopussa myös nimitysuutinen - aurinkoista syyskuuta!
38939024_2314883708528376_2441749398095396864_n
Kon-Tiki Toursin räätälöidyt ryhmämatkat ovat sinulle, joka haet matkaltasi jotain ihan muuta kuin rantalomaa. Tarjoamme matkoja eri teemoilla esim. luonto, kulttuuri, hyvinvointi, urheilu tai musiikki. Suomenkielisen asiantuntevan matkanjohtajan kanssa saat matkasta irti paljon enemmän kuin omatoimimatkalla. Samanhenkisessä porukassa matkustaminen on hauskaa ja helppoa, mutta olemme varanneet aina ohjelmaan myös vapaa aikaa. Tässä kuvassa ryhmämme on tapaamassa urheilijoita Berliinin EM-kisamatkalla. Tutustu koko tarjontaamme verkkosivuillamme.
Stellenbosch Etelä-Afrikka Jannika

Hyvinvointia Afrikassa 25.1.-2.2.

Etelä-Afrikan Stellenbosch on tuttu maassa jo käyneille viinitarhoistaan ja vuoristomaisemista. Marika Borgin kesäisen lämpimällä hyvinvointimatkalla asumme, joogaamme, patikoimme ja keskustelemme näissä kauniissa maisemissa. Paikallisoppaana mukana matkalla myös Jannika von Wielligh. Lue lisää ja varaa matkasi tästä.
IGW2

Messumatka Berliiniin 18.-27.1.

Grüne Woche on maailman suurin ruoka-alan, matkailun ja biotalouden messutapahtuma Berliinissä. Suomi on vuonna 2019 tapahtuman pääyhteistyökumppani ja yksi iso halli on varattu kokonaan suomalaisille näytteilleasettajille.
Hotellit täyttyvät nopeasti eli varaa nyt omalle porukalle messumatka. Kysy lisää puh. 09 466300 tai arja@kontiki.fi.

475406329 Teotihuacan rf

Meksikon intiaanikulttuurit 20.-30.3.

Tervetuloa kulttuurimatkalle Mexico Cityyn, joka oli intiaanimetropoli ja atsteekkien pääkaupunki – Tenochtitlan. 500 vuotta sitten espanjalaiset valloittivat maan Espanjan kruunun siirtokunnaksi. Lähde antropologi Juha Hiltusen kanssa upealle kulttuurimatkalle. Matkaohjelma ja lisätiedot täällä.
39ce1166ae70ca0339c56baffb4a0fa4_original

Kroatian risteily omalla aluksella 26.4.-4.5.

Lähde upealle risteilymatkalle Dalmatian rannikolle 26.4.-4.5. Matkustamme omalla charter-laivalla Kroatiassa osan vuotta asuvan suomalaisen Kristiina Auron johdolla. Viikon aikana käymme Korčulan, Hvarin ja Bračin saarilla sekä Dubrovnikissa ja Splitissä. Varaa matka tästä viimeistään 28.9. mennessä. Paikkoja rajoitetusti.
Kon-Tikin Madagaskarin matkalta: maki
namibia afrikka

Luontomatkoja kaukomaille

Madagaskarin luontomatka 26.12.- 6.1.
Biologian ja maantiedon opettajille räätälöity Madagaskarin matka tehdään yhteistyössä Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa. Matkanjohtajana on Paul Segersvärd. Muutamia paikkoja vielä vapaana. Lue lisää tästä.

Namibia 1.-17.3.
Kiehtova Länsi-Namibian kiertomatka tehdään vuokratulla Toyota Fortuner-safariautolla. Matkanjohtajana ja kuljettajana on meribiologi ja kokenut Afrikan opastaja Heidi Arponen. Ohjelma- ja paikkatiedustelut rauni@kontiki.fi tai susa@kontiki.fi.

Katso myös muita luonto- ja lintumatkoja täällä.
arja ja timo
Nimitysuutisia Kon-Tikissa
Arja Kuosmanen on kutsuttu kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Toursiin. Jaana Raunola jatkaa myynti- ja markkinointijohtajana ja yrityksen omistaja Timo Saranpää toimitusjohtajana. Arja on työskennellyt Kon-Tikissa elokuusta 2017 alkaen myyntipäällikkönä erikoisalanaan metsä- ja maataloussektorin ryhmämatkat. Uudessa tehtävässään hän vastaa lisäksi operatiivisen toiminnan, asiakkuuksien sekä yhteistyökumppanisuhteiden johtamisesta. Hän asuu osittain Mikkelin alueella, joten nyt Kon-Tiki Tours palvelee henkilökohtaisesti ryhmäasiakkaita myös Itä-Suomessa.
omalla_porukalla
Pyydä tarjous omalle ryhmälle
Räätälöimme erilaisille ryhmille matkoja ympäri maailmaa. Ota yhteyttä ja kerro minne te haluaisitte lähteä. Autamme mielellämme. Pyydä tarjous oman porukan ryhmämatkasta täällä.

Aurinkoista syyskuuta!
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300, info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme. Kon-Tiki Tours palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.