bjork-bostrom-logo-21
Norwich

Elämyksellisiä jalkapallomatkoja

Teemu Pukki-paketti 5.-7.4. Norwich - QPR

Lähde 5.-7.4. mahtavalle Valioliiga-matkalle katsomaan Teemu Pukin joukkueen Norwichin ja Queens Park Rangersin välistä ottelua. Futispakettiin 860 €/hlö/h2 sisältyy Finnairin lennot, kuljetukset, 2 vrk majoitus aamiaisineen Lontoossa ja Hospitality-liput otteluun sisältäen buffet-aterian. Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja. Varaa ennen 6.2. ja saat kaupan päälle Norwichin pelipaidan PUKKI 22 -painatuksella. Paikkoja on rajoitetusti eli toimi pian. Lisätiedot ohjelmasta ja varaukset tästä.
DaciaArena 760x488

EM-karsintaottelu Italia-Suomi

Suomen jalkapallomaajoukkueen EM-karsinnat alkavat 23.3. Italiaa vastaan Udinessa. Lähde mukaamme 22.-24.3. kannustamaan Huuhkajia. Majoitumme Venetsian lähellä, ottelupäivänä meillä on bussikuljetus Udineen, jossa EM-karsintaottelu käydään. Matkapakettiin 890 €/hlö/h2 sisältyy lennot, kuljetukset, 2 vrk majoitus sekä otteluliput. Varaa pian ikimuistoinen pelimatka tästä
leverkusen-frankfurt1-2018Apr

Leverkusen - Frankfurt

Bundesliga-matkalla Leverkusenissa mittaa toisistaan ottavat europaikoista kamppailevat Bayer Leverkusen ja Eintracht Frankfurt. Nollaako Lukas Hradecky entisen seuransa ja nähdäänkö Joel Pohjanpalo vihdoin Leverkusenin avauksessa?

Matkapakettiin 810 €/hlö/h2 kuuluu lennot, majoitus ja loistavat paikat Bay Arenalla. Asiantuntijana mukana matkalla Mika ”Hirvi” Kottila, jonka ottelualustuksessa kuulemme suomalaispelaajien kuulumiset ennen ottelua. Lue lisää ja varaa tästä.
madrid_wanda-metropolitano2

Mestarien liigan finaali 31.5.- 2.6.

Mestarien liigan finaali 2019 pelataan 1.6. Madridissa, jonka uusitulle Wanda Metropolitano Stadionille mahtuu 67703 katsojaa.

Tämän futisfanien unelmamatkan hinta 3980 €/hlö/h2 sisältää lennot, majoituksen, kategorian 3 ottelulipun Champions Leaguen finaaliin 1.6.
Lisämaksusta 2-kategorian lippu. Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä.

Fulman 760x488

Muut jalkapallomatkat

Björk & Boströmillä on kymmenien vuosien kokemus jalkapallomatkoista kaikkialla maailmassa. Järjestämme matkapaketit mm. Englantiin, Italiaan, Espanjaan, Saksaan, Hollantiin ja Ranskaan. Viemme sinut seuraamaan niin Mestarien ja Eurooppa Liigan otteluita kuin MM-karsintaotteluita.

Pyydä tarjousta omalle porukallesi sähköpostitse sales@bjork-bostrom.fi tai soita 020 757 9830 (pvm/mpm).
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
www.bjork-bostrom.fi

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Björk & Boströmin yritysoston myötä tarjoamme myös monipuolisia urheilumatkoja.