logo websoitteella
ThinkstockPhotos-502665371 Senior couple hiking rf

Kevätmatkat varataan jo nyt - tutustu Kon-Tikin tarjontaan

Hyvää Uutta Vuotta! Matkatoimisto Kon-Tiki Tours tarjoaa räätälöityjä teemamatkoja. Tarjontamme on varsin laaja, voit valita asiantuntevan matkanjohtajan opastaman ohjelmallisen matkapaketin ainutlaatuisista luontokohteista trendikkäisiin kulttuurikaupunkeihin, puutarhamatkoista jalkapallo-otteluihin, pyhiinvaellusmatkoista maatalousalan opintomatkaan, ooppera- ja taidematkasta rokkifestareille. Ja lisäksi voit itse suunnitella omalle porukallesi asiantuntijan kanssa ihan oman matkan silloin kun se teille parhaiten sopii. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ryhmämatkasta puh. 09 466300 tai info@kontiki.fi.
Titanic Belfast by NITB (1)

Pohjois- ja Länsi-Irlanti

Lähde Taloustaito-lehden lukijoiden kanssa Pohjois- ja Länsi-Irlannin kiertomatkalle 23.-30.4. kokemaan mitä Brexit tarkoittaa käytännössä. Suomalaiselta paikallisoppaalta saat tietoa myös arkipäivänelämästä. Luvassa upeita maisemia, lampaita, idyllisiä kyliä ja pubeja, Wild Atlantic Way-reitti, Moherin kalliot, Belfast ja Dublin. Lue lisää ja varaa matka tästä.
Japani_Yleiskuva
Lyon

Kevään kulttuurimatkoja

Nopeille varaajille löytyy vielä muutamia paikkoja mielenkiintoisille kevään kulttuurimatkoille

22.-31.3. Japani ja Etelä-Korea, oppaana Henri Hirvenoja
29.-31.3. ooppera- ja taidematka Lyoniin Minna Lindgrenin ja Liisa Väisäsen johdolla
8.-12.4. kulttuurimatka Lyoniin, oppaana Minna Larkovirta
26.4.-4.5. Kroatian risteily, oppaana Kristiina Auro
28.4.-5.5. Andalusian kiertomatka Liisa Väisäsen johdolla
6.-13.5. Albania, Makedonia ja Kosovo

Lisätietoja ja varaukset 15.1. mennessä tästä,
palvelemme myös puhelimitse ilman palvelumaksua - soita puh. 09 466 300.
Kon-Tikin Costa Rican matkalta: smaragditukaani

Luonto- ja lintumatkat

Viimeisiä paikkoja vielä tarjolla kevään luonto- ja lintumatkalle Costa Ricaan 23.3.-7.4. Matkanjohtajana on lukuisia luonto- ja lintukirjoja kirjoittanut biologi Lasse J. Laine. Tutustu matkaohjelmaan ja lähde elämäsi matkalle, lisätietoja ja varaukset tästä.

21.3.-6.4. Brasilian lintumatkalle myös muutama paikka vapaana. Oppaana tropiikin lintujen asiantuntija Juha Honkala, lue lisää tästä.
FIN-ITA-760x506

EM-karsinta Italia-Suomi

Lähde kannustamaan Huuhkajat jatkoon Euroopan mestaruuskarsintaottelussa Italian Udinessa. Lue lisää jalkapallomatkasta 22.-24.3. Kon-Tikin tytäryrityksen, urheilumatkoihin erikoistuneen Björk & Boströmin sivuilta tästä.
Varaukset tarvitaan 20.1. mennessä.
Heli, Timo ja Helga

Kon-Tiki tuo nyt myös matkailijoita Suomeen

Ostimme syksyllä Rovaniemellä toimivan incoming-matkatoimisto Lapin Lomamatkat Oy:n ja aloitimme sen myötä ulkomaisten ryhmien matkanjärjestämisen Suomeen. Kuvassa Rovaniemen toimiston myyntipäällikkö Heli Harju, toimitusjohtaja-yrittäjä Timo Saranpää ja uusi Helsingin pään projektipäällikkö Helga Himberg.

omalla_porukalla

Pyydä tarjous omalle ryhmälle


Räätälöimme erilaisille ryhmille matkoja ympäri maailmaa. Ota yhteyttä ja kerro minne te haluaisitte lähteä. Autamme mielellämme.
Soita meille 09 466300 tai pyydä tarjous oman porukan ryhmämatkasta tästä.

Kon-Tiki Tours on mukana MATKA2019-messuilla Business Forumissa osastolla 1 b 7 torstaina 17.1. tapaamassa yhteistyökumppaneitamme ja ryhmäasiakkaitamme. Hyvää uutta vuotta 2019!

OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300, info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.