logo

Englannin Valioliigan otteluohjelma kaudelle 2024-25 nyt julkaistu!

Englannin Valioliiga potkaistaan käyntiin 16. elokuuta, kun Manchester United isännöi kauden avauksessa Fulham FC:ta. Tuon ottelun jälkeen kalenterissa on vielä 379 huippuluokan jalkapallo-ottelua. Miten käy ensimmäistä kertaa 22 vuoteen englantilaisen jalkapallon korkeimmalle sarjatasolle nousseen Ipswich Townin, entä onnistuuko Manchester City kampeamaan viidennen peräkkäisen mestaruuden? Arne Slot aloittaa työnsä suomalaisten suursuosikki Liverpool FC:n päävalmentajana, ja Erik Ten Hag sai kun saikin jatkaa punaisten paholaisten, eli Manchester Unitedin käskijänä. Kaikkea tätä ja paljon lisää spekuloitavaa koko kauden ajan. Todista Valioliigan taikaa katsomossa!

Koko otteluohjelma tästä!

Kaikkiin upeisiin jalkapallokoitoksiin matkapaketit Kon-Tikilta!

Pyydä tarjous! sport@kontiki.fi, www.kontiki.fi tai 020 757 9830

Tenniksen Davis Cup

Team Finland teki sen taas: joukkue selviytyi 16 parhaan joukkoon Davis Cup Finals -alkulohkovaiheeseen. D-lohkossa Manchesterissa Suomen vastustajina ovat isäntämaa Iso-Britannia, Kanada ja Argentiina.
Alkulohkovaiheen jokaisesta neljän joukkueen lohkosta kaksi parasta maata etenevät Davis Cup by Rakuten -pudotuspeleihin, jotka järjestetään jälleen Malagassa 19.–24.11.2024.

Ole mukana kannustamassa Team Finlandia kohti pudotuspelejä ja varmista paikkasi jännittävien otteluiden äärellä!

Tiedustelut ja varaukset: sari.saxman@kontiki.fi; sport@kontiki.fi

Yleisurheilun Timanttiliigan Finaalit Brysselissä syyskuussa

Ole mukana kokemassa yleisurheilun huippuhetket, kun Timanttiliigan finaalit järjestetään Brysselissä syyskuussa 2024. Maailman parhaat urheilijat kokoontuvat kilpailemaan loistokkaassa päätöstapahtumassa, jossa ratkaistaan kauden mestarit. Tapahtumassa koetaan ikimuistoisia hetkiä, kun maailman huiput kilpailevat eri lajeissa, ja jännittävä tunnelma on taattu tuhansien yleisurheilufanien joukossa. Lisäksi voit nauttia Brysselin upeasta stadionista ja kaupungin monipuolisista nähtävyyksistä.

Finaalit järjestetään 13.-14.9. Tämä on tilaisuus, jota et halua jättää väliin, joten varaa lippusi ajoissa ja varmista paikkasi tässä unohtumattomassa urheilutapahtumassa. Pääset todistamaan, kun maailman parhaat urheilijat kamppailevat Timanttiliigan mestaruuksista ja 30 000 dollarin pääpalkinnosta.

Varaa paikkasi! sport@kontiki.fi; www.kontiki.fi
logo
facebook twitter youtube instagram linkedin