KonTiki_Sport_Travel_logo_RGB_500x209

Viimeisiä viedään MM-kisojen suhteen

Jääkiekon MM-kisat pelataan Prahassa 10.-26.5.

Koko kansan kokoava jääkiekkojuhla polkaistaan käyntiin toukokuun alussa. Suomi kohtaa omassa lohkossaan Tsekin, Iso-Britannian, Norjan, Itävallan, Kanadan, Tanskan ja Sveitsin. Suomen peleihin on vielä muutamia paketteja jäljellä, joten toimi nopeasti ja varaa omasi.

USA:n joukkueen General Manager Bill Guerin ilmoitti, että kieltäytymistä MM-kisoista katsotaan pahalla ottaen huomioon ensi vuonna järjestettevä neljän maan huipputurnaus. Odotettavaa onkin, että sekä Yhdysvallat että Kanada lähettävät Prahaan ainoastaan kultaan tähtäävät joukkueet. Ruotsi on sen sijaan lähempänä suomalaista lähestymistapaa, jokainen NHL-apu otetaan avosylin vastaan.

Varmaa on kuitenkin se, että turnauksen neljä parasta joukkuetta tulevat vilisemään maailman parhaita jääkiekkoilijoita. Parempaa jääkiekkoviihdettä et Euroopassa näe! Jääkiekon MM-finaalipaketit kattavat molemmat välierät lauantaina, sekä finaalin ja pronssiottelun sunnuntaina. Hinnat alkaen 2170 €/hlö/2hh.

Varaa nyt osoitteessa kontiki.fi/jaakiekko tai sähköpostitse sport@kontiki.fi

Yleisurheilun EM-kisat Roomassa

Yleisurheilun EM-kisat Roomassa kesällä 2024

Yleisurheilun EM-kisat järjestetään Roomassa 7.6.-12.7.2024. Kilpailut ovat ensimmäiset EM-kisat, jotka järjestetään Italiassa sitten Rooman vuoden 1974 kisojen. Kisoihin odotetaan osallistuvan noin 1500 urheilijaa 50 maasta. Meidän matkapaketteihin kuuluvilla katsomopaikoilla olet lähellä toimintaa takasuoralla. Suomen Yleisurheilufanien kanssa järjestetty yhteismatka takaa, että suomalaisia kannattajia on paikalla paljon.

Suomi:
Suomella on vahva joukkue, jossa on mahdollisia menestyjiä muutamia, kuten pitkän matkan juoksija Topi Raitanen kestävyyslajeissa ja EM-voittaja Wilma Murto seiväshypyssä. Myös nuoremmat urheilijat, kuten Ella Junnila 100 metrin aitajuoksussa, Alisa Vainio kuulantyönnössä ja tuore viisiottelun halli-MM hopeamitalisti Saga Vanninen, ovat osoittaneet kykynsä kansainvälisellä tasolla.

Muita ennakkosuosikkeja:
Skandinaavilaisten katseet kiinnittyvät varmasti seiväshyppääjä ruotsalaiseen maailmanennätysmieheen Armand Duplantisiin sekä norjalaiseen kestävyysurheilija Jakob Ingebritseniin. Iso-Britannian Zharnel Hughes on viime vuoden (2023) tilastohuippu 100 metrin pikajuoksussa, ja vahva ennakkosuosikki samalle matkalle Roomassa.

Kisakaupunki:
Rooma on tunnettu historiansa ja kulttuurinsa aarreaitta, ja kisatunnelman odotetaan olevan ainutlaatuisen sähköinen. Kilpailut järjestetään Stadio Olimpicolla, joka on yksi Italian legendaarisimmista stadioneista, ja sen jykevät katsomot luovat varmasti unohtumattoman kokemuksen.

Kisojen ulkopuolella Rooma tarjoaa lukuisia elämyksiä jokaiselle. Voit uppoutua historian havinaan Colosseumilla, Pantheonilla ja Forum Romanumilla, tai nauttia italialaisesta dolce vita -elämäntyylistä Trasteveren boheemissa kaupunginosassa. Trevin suihkulähteen loiste ja Campo de' Fiori -torin herkullinen ruokamaailma odottavat seikkailijoita. Nauti auringonlaskusta Gianicolo-kukkulalta ja ihaile Rooman ainutlaatuista kaupunkikuvaa.
.

Lisätiedot ja varaukset osoitteesta kontiki.fi, sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830

Jalkapallon EM-kisat Saksassa

Jalkapallon EM-kisat kokoavat eurooppalaisen jalkapallon huiput kilpailemaan Euroopan mestaruudesta Saksassa. Tärkeitä otteluita - suuria tunteita. Alla muutama esimerkki kiinnostavista otteluista.

15.6 Espanja - Kroatia (Berliinin Olympiastadion)
16.6 Serbia - Englanti (Gelsenkirchen)
20.6 Tanska - Englanti (Frankfurt)
22.6 Turkki - Portugali (Dortmund)

Koko otteluohjelma saatavilla tästä

Etsi omalle kokoonpanollesi sopiva kamppailu ja pyydä meiltä tarjous!

kontiki.fi, sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830
Kuka kruunataan maailman vanhimman jalkapallokilpailun voittajaksi?

Lontoon Wembley Stadionilla ratkaistaan maailman vanhimman jalkapalloturnauksen FA Cupin mestaruus 25.5. Pystyykö Manchester United, Chelsea tai peräti Championshipissa pelaava Coventry laittamaan kapuloita Manchester Cityn rattaisiin, vai voittaako Pep Guardiolan ryhmä himoitun pokaalin toisen kerran peräkkäin.

Liput päätykatsomoon sekä kaksi yötä kolmen tähden hotellissa alkaen 2150 €/hlö/2hh.

Varaa nyt osoitteesta kontiki.fi/jalkapallo, sähköpostitse sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830
logo
Kon-Tiki Sport Travel
Lönnrotinkatu 40 C 1 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, 020 757 9830
https://www.kontiki.fi/urheilumatkat/

Kon-Tiki Sport Travel on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Anna sinä teema, me toteutamme haaveesi.
facebook twitter youtube instagram linkedin