KonTiki_Sport_Travel_logo_RGB_500x209

Terveisiä Yleisurheilun halli-MM-kisoista Glasgowsta

Glasgown yleisurheilun sisäratojen MM-kisat olivat todellinen urheilun juhla!

Glasgow'ssa oli paikalla myös pieni joukko suomalaisia yleisurheilufaneja, jotka saivat todistaa kisoissa niin jännittäviä hetkiä kuin myös pettymyksiä. Saga Vanninen saavutti upeasti hopeaa 5-ottelussa ja mestaruuskin oli lähellä. Suomalaisilta nähtiin muitakin hienoja suorituksia, mutta myös pettymyksiä koettiin. Wilma Murto teki viisaan päätöksen jättäessään seiväskisan kesken, kun akillesjänne osoitti pahentuvia oireita. Kesällä voimme odottaa näkevämme hänet vahvana ja motivoituneena Roomassa ja Pariisissa. Hallikisoissa yleisurheilun ystävät pääsevät lähemmäs suosikkejaan kuin ulkoradoilla, joten niihinkin kannattaa jatkossa lähteä mukaan.

Lisäksi meillä on mahdollisuus laajentaa porukkaa kesän EM-kisamatkalle Roomaan. Osallistuminen on vielä mahdollista, ja hallikisojen perusteella voimme odottaa jännittävää yleisurheilukesää. Osallistu osoitteessa kontiki.fi/yleisurheilu tai sähköpostitse sport@kontiki.fi

Yleisurheilun EM-kisat Roomassa

Yleisurheilun EM-kisat järjestetään Roomassa Stadio Olimpicolla. Colosseumilla esiteltyjen leijonien ja gladiaattoritaisteluiden sijaan kisataan Euroopan nopeimman miehen ja naisen tittelistä, siitä kuka yltää korkeimmalle seipäänsä avulla, ja siitä, kenen loikka kantaa pisimmälle.

Rooma, ikuisen kaupungin sydän, tarjoaa enemmän kuin vain yhden urheilujuhlan. Kaupunki, joka yhdistää menneisyyden ja tulevaisuuden tarjoaa myös paljon muuta nähtävää kisojen aikana. Lähde siis Roomaan kannustamaan suomalaisia kohti voittoa sekä nauttimaan kaikesta muusta mitä Roomalla on tarjota.

Varaa matkasi nyt ja liity yleisurheilun ystävien joukkoon Rooman EM-kisoihin! Kohtaa intohimoinen yleisö, huippu-urheilun jännitys ja Rooman unohtumaton tunnelma. EM-kisapakettiin kuuluu lennot, majoitus aamiaisineen, lentokenttäkuljetukset, sekä all in - lippu EM-kisoihin, joka takaa sisäänpääsyn kisoihin jokaisena päivänä. Katsomopaikat sijaitsevat erinomaisilla paikoilla takasuoralla, josta on helppo seurata kaikkia stadionilla kilpailtuja lajeja.

Lisätiedot ja varaukset osoitteesta kontiki.fi, sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830

Jalkapallon EM-kisat Saksassa

Jalkapallon EM-kisat kokoavat eurooppalaisen jalkapallon huiput kilpailemaan Euroopan mestaruudesta Saksassa. Tärkeitä otteluita - suuria tunteita. Alla muutama esimerkki kiinnostavista otteluista.

15.6 Espanja - Kroatia (Berliinin Olympiastadion)
16.6 Serbia - Englanti (Gelsenkirchen)
20.6 Tanska - Englanti (Frankfurt)
22.6 Turkki - Portugali (Dortmund)

Koko otteluohjelma saatavilla tästä

Etsi omalle kokoonpanollesi sopiva kamppailu ja pyydä meiltä tarjous!

kontiki.fi, sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830
logo
Kon-Tiki Sport Travel
Lönnrotinkatu 40 C 1 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, 020 757 9830
https://www.kontiki.fi/urheilumatkat/

Kon-Tiki Sport Travel on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Anna sinä teema, me toteutamme haaveesi.
facebook twitter youtube instagram linkedin