KonTiki_Sport_Travel_logo_RGB_500x209

Lontoon kesä sykkii musiikin tahtiin!

Koe rockin legendat AC/DC ja Bruce Springsteen sekä popin supertähti Taylor Swift livenä Lontoossa!

AC/DC tuo energisen lavashow'nsa Lontoon Wembley Stadionilla 7. heinäkuuta. Valmistaudu räjähtävään iltaan täynnä voimakkaita riffejä, ikonisia kappaleita ja Angus Youngin sähköisiä sooloja. Koe rockin historian käänteentekevän yhtyeen ainutlaatuinen tunnelma ja anna musiikin viedä mukanaan.

Bruce Springsteen valtaa Wembley-stadionin lavan kahdesti, 25. ja 27. heinäkuuta. Koe kaksi erilaista iltaa täynnä sydäntä, intohimoa ja Springsteenin legendaarista tarinankerrontaa. Nauti Springsteenin laajasta kappalevalikoimasta, joka sisältää klassikoita sekä uudempia hittejä. Koe "The Boss" lempinimen saaneen hahmon ainutlaatuinen karisma ja suurimmat hitit ikonisella stadionilla

Pearl Jamin Dark Matter World Tour rantautuu Tottenham Hotspur Stadiumille heinäkuun viimeisenä lauantaina 29.7. Pearl Jam on yhdysvaltalainen rockbändi, joka nousi suosioon 1990-luvulla. Uusi albumi Dark Matter julkaistaan tämän vuoden huhtikuussa, ja Lontoossa on mahdollisuus päästä sitä paikan päällä kuuntelemaan.

Taylor Swift kruunaa kesän 20. elokuuta Lontoon Wembleylla upealla lavashow'llaan. Valmistaudu lumoavaan iltaan täynnä tarttuvia melodioita, upeita visuaalisia elementtejä ja Swiftin energistä esiintymistä. Tanssi ja laula yhden maailman rakastetuimman pop-artistin tahdissa ja koe unohtumaton musiikkielämys.

Konsertteja on saatavilla myös muualla ympäri Eurooppaa. Etsi mieluinen konsertti ja pyydä meiltä tarjous. Esimerkiksi Italiassa ovat kesän aikana esiintymässä Coldplay ja Queens of the Stone Age.

Varmista paikkasi näihin ainutlaatuisiin tapahtumiin ja varaa liput jo tänään osoitteesta kontiki.fi/musiikkimatkat tai sähköpostitse sport@kontiki.fi

Jääkiekon MM-kisapaketit miltei loppuunmyyty

Suomalainen jääkiekkoväki pitelee jälleen hengitystään taas toukokuussa kun jääkiekon MM-kisat käynnisyvät.

Jääkiekon MM-kisat Prahassa ovat kolmen kuukauden päästä. Kon-Tiki Sport Travelin matkapaketteihin (16.-19.5 tai 20.-22.4) tai MM-finaalipakettiin on vielä muutamia paikkoja saatavilla.

Lisätietoja osoitteesta kontiki.fi, sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830

Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto ry

Jalkapallon EM-kisat Saksassa

Jalkapallon EM-kisat kokoavat eurooppalaisen jalkapallon huiput kilpailemaan Euroopan mestaruudesta Saksassa. Tärkeitä otteluita - suuria tunteita. Alla muutama esimerkki kiinnostavista otteluista.

15.6 Espanja - Kroatia (Berliinin Olympiastadion)
16.6 Serbia - Englanti (Gelsenkirchen)
20.6 Tanska - Englanti (Frankfurt)
22.6 Turkki - Portugali (Dortmund)

Koko otteluohjelma saatavilla tästä

Etsi omalle kokoonpanollesi sopiva kamppailu ja pyydä meiltä tarjous!

kontiki.fi, sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830

Seurajalkapallokausi huipentuu

Ennen EM-kisoja ratkotaan kuitenkin Eurooppalaisen jalkapallon seurajoukkueiden mestaruudet sekä omissa kansallisissa sarjoissa, että kansainvälisissä kilpailuissa. Valitse mieluisa ottelu kaikista upeista loppukauden taisteluista, ja koe mahtava jalkapallokevät. Alla muutama ottelu sekä hinta, jolla kyseistä show'ta pääsee paikalle seuraamaan.

Esimerkiksi:

Liverpool kohtaa Sparta Prahan Anfieldilla 14.3 Eurooppaliigassa
Ottelulippu + 2 yötä kolmen tähden hotellissa alkaen 650 €/hlö/2hh

Pystyykö FC Barcelona kampeamaan itsensä jatkoon Napolia vastaan 12.3
Ottelulippu + 2 yötä kolmen tähden hotellissa alkaen 650 €/hlö/2hh

Lisätiedot ja varaukset: kontiki.fi, sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830

logo
Kon-Tiki Sport Travel
Lönnrotinkatu 40 C 1 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, 020 757 9830
https://www.kontiki.fi/urheilumatkat/

Kon-Tiki Sport Travel on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Anna sinä teema, me toteutamme haaveesi.
facebook twitter youtube instagram linkedin