KonTiki_Sport_Travel_logo_RGB_500x209
Jääkiekko uutiskirje helmikuu

Jääkiekon viimeiset MM-kisapaketit myynnissä


Jääkiekon saralta kuului menneellä viikolla upeita uutisia kun NHL:n päättäjät pääsivät yhteisymmärrykseen kansainvälisen Olympiakomitean sekä kansainvälisen jääkiekkoliiton kanssa. Parhaat vastaan parhaat esiturnaus pelataan ensi vuoden helmikuussa. Sitä ennen suomalaisten kiekkofanien on mahdollista nähdä Leijonat tositoimissa Prahassa tänä keväänä.

Suomi lukeutuu Prahan MM-turnauksen ehdottomiin voittajasuosikkeihin, vaikkakin viime vuoden tapahtumat ovat vielä kirkkaana mielessä. Suomelle on viimeisestä yhdeksästä MM-turnauksesta tarttunut mukaan kaksi mestaruutta, ja kolme kertaa on poistuttu finaalista hopeamitalit kaulassa.

Miten käy Suomen jääkiekkomaajoukkueelle Prahan MM-turnauksessa? Valitse mieluisa MM-kisapaketti osoitteesta kontiki.fi. Toimi nopeasti, sillä parhaat paikat viedään nyt!

Lisätiedot ja varaukset www.kontiki.fi
sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830

martine-jacobsen-4yc275iIlkY-unsplash

Hiihdon Maailmancup Holmenkollenilla

Hiihdon maailmancup siirtyy kahdeksi tulevaksi viikonlopuksi ison veden toiselle puolelle kun ensi viikonloppuna (9.-13.2) kilpaillaan ensin Kanadan Canmoressa. Sen jälkeen siirrytään Kanadan ja Yhdysvaltojen rajan eteläpuolelle Minneapolikseen (17.-18.2), jossa hiihdetään ensimmäistä kertaa koskaan hiihdon maailmancupia. Pohjois-Amerikan kiertueen jälkeen sirkus palaa Eurooppaan ja tarkemmin ottaen Lahteen.

Lahden jälkeen vuorossa on legendaarinen Holmenkollenin kisaviikonloppu. Naiset (lauantaina) ja miehet (sunnuntaina) hiihtävät kuninkuusmatkojen yhteislähtökilpailut. Naisille on vuorossa ensimmäistä kertaa 50km perinteisellä hiihtotyylillä. Kilpailun voi olettaa sopivan täydellisesti Niskasen sisaruksille, ja siksi onkin syytä odottaa suomalaisväriä palkintopallilla molempina päivinä.

Matkapaketit Holmenkollenille nyt myynnissä! Lähde tukemaan suomalaishiihtäjiä Osloon 8.-10.3.

Lisätietoja osoitteesta kontiki.fi, sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830
Olympic Stadium Berlin

Jalkapallon EM-kisat 2024: Jännitystä ja jalkapallohuumaa Saksassa

Jalkapallon EM-kisat lähestyvät vauhdilla, ja Saksassa pelattava turnaus lupaa jännittäviä jalkapallohetkiä. Hallitseva mestari Italia pyrkii puolustamaan mestaruuttaan, mutta haastajia riittää. Englanti, Ranska ja Espanja ovat vahvoja ehdokkaita. Myös Suomi taistelee edelleen paikastaan kisoissa. Karsinnat ovat olleet tasaiset ja jännittävät, ja viimeiset EM-kisoihin osallistuvat joukkueet selviävät vasta maaliskuussa.

Kisojen pelipaikat on valittu kymmenestä saksalaiskaupungista. Berliinin Olympiastadion toimii finaaliottelun näyttämönä. Muita pelipaikkoja ovat mm. Münchenin Allianz Arena, Dortmundin Signal Iduna Park ja Hamburgin Volksparkstadion. Turnaus on yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista, ja tunnelma Saksassa on varmasti katossa. Jalkapallon ystävät voivat odottaa innolla tulevaa kesää ja EM-kisojen jännittäviä otteluita

Kauttamme voit varata kaikki matkaan liittyvät asiat helposti ja vaivattomasti. Räätälöimme jokaisen matkan juuri sinua varten. Olipa sitten kyseessä yksittäinen ottelu tai useamman ottelun kokonaisuus, Kon-Tiki Sport Travel auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi EM-kisamatkan. Etsi otteluohjelmasta mieluinen ottelu ja pyydä meiltä tarjous. Varaa matkasi jo tänään ja varmista paikkasi jalkapallon juhlassa!

Lisätietoa jalkapallon EM-kisoista 2024 ja Kon-Tiki Sport Travelin kisamatkoista löydät osoitteesta kontiki.fi

sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830


action-1834465_1280

Yleisurheilun EM-kisat Roomassa

Yleisurheilu tekee odotetun paluun Italiaan, kun Roomassa kilpaillaan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1960. Wilma Murron voitto kultamitalin saavuttaminen seiväshypystä, palkittiin tammikuussa vuoden sykähdyttävimpänä hetkenä, loi uutta toivoa siitä, että muillakin suomalaisilla on mahdollisuuksia vaikka mihin!. Kysymys onkin nyt, pystyykö hän tai mahdollisesti joku muu suomalainen urheilija saavuttamaan vastaavia loistavia suorituksia. Kun olympialaiset ovat aivan nurkan takana, urheilijat pyrkivät varmasti ajoittamaan huippukuntonsa juuri EM-kisoihin.

Nyt on sinun tilaisuutesi varata paikkasi unohtumattomalle EM-kisamatkalle! Yhteistyössä Suomen Yleisurheilufanien kanssa järjestämämme matka yhdistää suomalaiset yleisurheilufanit. Hankkimalla kisapaketin voit keskittyä täysin suomalaisten huippu-urheilijoiden suorituksiin, sillä me huolehdimme kaikista muista yksityiskohdista. Jännittävä elämys odottaa, ja yhdessä voimme tukea suomalaisurheilijoita voittoon! Varmista paikkasi ja liity joukkoomme luomaan ikimuistoisia hetkiä Italian aurinkoisessa ilmapiirissä.varaa paikkasi nyt!

Lisätiedot ja varaukset www.kontiki.fi
sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830
sports-2467183_1280

Valmistaudu kauteen aurinkoisissa merkeissä: Varaa joukkueellesi jalkapalloleiri Espanjaan!

Suomen jalkapallon preseason on tunnettu pitkästä kestostaan. Miksi siis tyytyä harjoitteluun harmaassa säässä, kun voit ottaa suunnan kohti aurinkoista Espanjaa? Jalkapalloleirit Espanjassa tarjoavat joukkueellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden valmistautua tulevaan kauteen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.
Leirien ainutlaatuisia etuja:
  • Huippuolosuhteet harjoitteluun: Espanjan leuto ilmasto ja laadukkaat jalkapallokentät luovat optimaaliset puitteet harjoittelulle.
  • Joukkuehengen vahvistaminen: Leirit tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön tiimityöskentelyn ja yhteishengen kehittämiselle.
  • Monipuolinen ohjelma: Leiriohjelmaan sisältyy päivittäisten harjoitusten ja otteluiden lisäksi myös muita aktiviteetteja ja virkistystä.
  • Ottelut paikallisia joukkueita vastaan: Leirien aikana joukkueella on mahdollisuus testata taitojaan paikallisia joukkueita vastaan.
  • Unohtumaton kokemus: Leiri tarjoaa koko joukkueelle unohtumattoman kokemuksen ja ainutlaatuisia muistoja.
Varaa joukkueellesi leiri jo tänään ja varmista paikkasi aurinkoisessa Espanjassa!
Lisätietoja ja varaukset:

  logo
  Kon-Tiki Sport Travel
  Lönnrotinkatu 40 C 1 | 00180 Helsinki
  puh. 09 466300, 020 757 9830
  https://www.kontiki.fi/urheilumatkat/

  Kon-Tiki Sport Travel on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Anna sinä teema, me toteutamme haaveesi.
  facebook twitter youtube instagram linkedin