KonTiki_Sport_Travel_logo_RGB_500x209
Käsis mailpoet

Aurinkoiset käsipalloleirit 2024-2025

Esittelemme ylpeinä käsipalloleirejämme, jotka eivät vain tarjoa erinomaisia harjoitusolosuhteita vaan myös luovat inspiroivan ympäristön joukkuehengen vahvistamiseksi.

Ulkomaan leirillä olo on enemmän kuin pelkkää harjoittelua; niiden avulla vahvistetaan yhteishenkeä, luodaan uusia muistoja ja valmistetaan joukkuettanne menestyksekkääseen kauteen. Tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta, rantakaupungeissa Santa Susannassa tai Lloret de Marissa järjestettävä leiri tarjoaa paitsi joustavan leirin keston myös monipuolisen ohjelman. Päivittäiset harjoitukset ja ottelut paikallisia käsipallojoukkueita vastaan antavat joukkueellesi mahdollisuuden mitata omaa osaamistanne kansainvälisesti. Paikalliseen käsipallokulttuuriin on myös mahdollisuus tutustua vierailemalla FC Barcelona Handbolin tai Granollersin otteluissa.

Leirin kesto on täysin joukkueesi päätettävissä, ja voitte valita aikataulun, joka parhaiten sopii tarpeisiinne. Lupaamme räätälöidä leirin täsmälleen joukkueesi tarpeiden mukaisesti, tarjoten unohtumattoman kokemuksen aurinkoisessa Espanjassa. Pelaajat voivat rankan pelin tai harjoitusten jälkeen palautua rauhassa henkisesti ja fyysisesti rannalla tai hotellin altaalla

Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä! Pyydä tarjous nyt ja suunnitellaan yhdessä joukkueellesi loistava käsipalloleirikokonaisuus.

Lisätiedot: sport@kontiki.fi tai 0207579830


logo
Kon-Tiki Sport Travel
Lönnrotinkatu 40 C 1 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, 020 757 9830
https://www.kontiki.fi/urheilumatkat/

Kon-Tiki Sport Travel on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Anna sinä teema, me toteutamme haaveesi.
facebook twitter youtube instagram linkedin