KonTiki_Sport_Travel_logo_RGB_500x209
2022 Swiss Ice Hockey GamesFIN-CZE, l

Jääkiekon MM-kisapaketit (-100 €/hlö 22.1. asti)

Jääkiekon MM-kisat järjestetään Prahassa 17.5-27.5. Sen sijaan matkailumessut järjestetään tulevana viikonloppuna (19.-21.1) Helsingin messukeskuksessa. Kon-Tiki Sport Travelin kahteen valmiiksi rakennettuun MM-matkaan saat messualennuksen 100 €/hlö kun varaat matkan 22.1 mennessä. Valittavana on sekä alkulohkon ottelut kattava CAN-FIN ja FIN-DEN paketti, että MM-finaalipaketti, joka kattaa molemmat välierät, pronssiottelun ja finaalin.

Hyödynnä messutarjoukset

Jukka Jalonen valmentaa, ainakin toistaiseksi, viimeisen MM-turnauksensa, ennen kuin Antti Pennanen ottaa leijonalauman ohjat käsiinsä. Leijonakuningas haluaa varmasti kasvojenpesun viime vuotisen MM-turnauksen jäljiltä. Tuleeko NHL-apuja, vai luottaako Jalonen jälleen Euroopassa kiekkoileviin suomalaisiin?

Lähde kauniiseen ja kesäiseen Prahaan kannustamaan Suomea aina kultamitaliin saakka!

Lisätiedot ja varaukset www.kontiki.fi
sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830

venice-2451047_1280

Futismatka Venetsiaan (-50 € 22.1. asti)

Venezia FC ja Joel Pohjanpalo ovat yltyneet hurjaan vireeseen Italian toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla Serie B:ssa. Joukkue taistelee noususta pääsarjaan, ja Pohjanpalo on hajuetäisyydellä liigan maalikuninkuudesta. Lähde paikan päälle katsomaan kuinka La Serenissiman joukkueen käy. Futismatkalla mukana italialaisen jalkapallon asiantuntija Mitri Pakkanen, ja reissulla tavataan myös itse matkan suurin yksittäinen nimi, Joel Pohjanpalo.

Hyödynnä messutarjous

Matkamessut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 19.-21.1. Kun varaat kyseisen Venetsian futismatkan viimeistään 22.1 saat 50 € alennuksen.

Lisätiedot ja varaukset www.kontiki.fi
sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830
action-1834465_1280

Yleisurheilun EM-kisat Roomassa

Valmistaudu suomalaisittain huippujännittäviin hetkiin, kun yleisurheilun EM-kilpailut valtaavat Rooman! Aistittavana on maailmanluokan urheilujuhla, kun urheilijat kilpailevat historiallisessa ympäristössä. Pystyykö Wilma Murto uusimaan EM-kultansa, entä miten käy Topi Raitasen ja Oliver Helanderin? Pariisin olympialaiset järjestetään vain kahden kuukauden päästä, joten urheilijat ovat parhaassa kunnossa EM-kisoissa.

Nyt voit varata paikkasi EM-kisamatkalta! Yhteistyössä Suomen Yleisurheilufanien kanssa järjestämämme matka yhdistää suomalaiset yleisurheilufanit. Hankkimalla kisapaketin voit keskittyä täysin suomalaisten huippu-urheilijoiden suorituksiin, sillä me huolehdimme kaikista muista yksityiskohdista. Jännitystä täynnä oleva elämys odottaa – varaa paikkasi nyt!


Lisätiedot ja varaukset www.kontiki.fi
sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830
Olympic Stadium Berlin

Jalkapallon EM-kisat

Jalkapallon EM-kisat saapuvat Saksan kamaralle, ja odotettavissa on jännitystä täynnä oleva turnaus, kun maanosan parhaat joukkueet kohtaavat toisensa tässä kesän kohokohdassa. Kisaisännän heikko vire kansainvälisissä otteluissa on jatkunut, vaikkakin panoksettomissa harjoitusotteluissa. Nagelsmannin kokoonpano tulee olemaan maailmantähtiä täynnä, ja kysymys onkin, että saako hän heidät kaikki puhaltamaan yhteen hiileen?

Saksan värikäs jalkapallohistoria ja intohimoinen fanikulttuuri luovat täydelliset raamit tälle suurelle tapahtumalle. Valmiiksi jalkapalloa hengittävät kisakaupungit täyttyvät kansainvälisestä futisinnosta, ja itse päätuote tulee olemaan kenties kaikkien aikojen laadukkain.

Turnauksen jalkapallon EM-kisat valloittavat Saksan kesällä. Älä jää paitsioon – tule osaksi jalkapallon juhlaa!

Etsi otteluohjelmasta mieluinen ottelu ja pyydä meiltä tarjous

Lisätiedot ja varaukset www.kontiki.fi
sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830


sports-2467183_1280

Aurinkoiset jalkapalloleirit 2024-2025

Suomen jalkapallon preseason on tunnettu maailman pisimpänä. Jalkapalloleirit tarjoavat joukkueille mahdollisuuden valmistautua tulevaan kauteen aurinkoisissa olosuhteissa. Leirit eivät ainoastaan tarjoa huippuolosuhteita harjoitteluun vaan myös luovat poikkeuksellisen ympäristön joukkuehengen vahvistamiselle. Tulevat leirit sisältävät monipuolista ohjelmaa, päivittäisiä harjoituksia ja otteluita paikallisia joukkueita vastaan. Varaa joukkueellesi unohtumaton leiri aurinkoiseen Espanjaan!

Lisätiedot ja varaukset www.kontiki.fi
sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 7598307


logo
Kon-Tiki Sport Travel
Lönnrotinkatu 40 C 1 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, 020 757 9830
https://www.kontiki.fi/urheilumatkat/

Kon-Tiki Sport Travel on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Anna sinä teema, me toteutamme haaveesi.
facebook twitter youtube instagram linkedin