KonTiki_Sport_Travel_logo_RGB_500x209
sports-2467183_1280

Aurinkoiset jalkapalloleirit 2024-2025

Suomen jalkapallon preseason on tunnettu maailman pisimpänä, ja olemme ylpeitä esitellessämme jalkapalloleirit aurinkoisessa Espanjassa. Tarjoamme joukkueillenne ainutlaatuisen tilaisuuden valmistautua uuteen kauteen miellyttävissä sääolosuhteissa. Leirit eivät ainoastaan tarjoa huippuolosuhteita harjoitteluun vaan myös luovat poikkeuksellisen ympäristön joukkuehengen vahvistamiselle. Leirillä oleminen on enemmän kuin pelkkää harjoittelua; tavoitteenamme on luoda yhtenäisyyttä ja valmistaa joukkueesi menestyksekkääseen kauteen. Varaa nyt unohtumaton leiri aurinkoiseen Espanjaan!

Tärkeät tiedot:
  • Kesto: Leirin kesto on teidän päätettävissänne tarjoten joukkueellenne joustavuutta. Suunnitellaan yhdessä leiri täsmälleen tarpeidenne mukaisesti.
  • Paikka: Leirit pidetään Espanjan aurinkorannikolla Santa Susannassa tai Lloret de Marissa, vain tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta.
Mitä leirimme tarjoavat:
  • Monipuolinen ohjelma: Päivittäiset harjoitukset ja ottelut paikallisia joukkueita vastaan. Koe paikallinen jalkapallokulttuuri vierailemalla FC Barcelonan, Girona FC:n tai RCD Espanyolin kotiotteluissa.
  • Räätälöity aikataulu: Voitte valita joukkueellenne parhaiten sopivan ajankohdan.
Katso esimerkki jalkapalloleiristä tästä

Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä! Pyydä tarjous ja suunnitellaan yhdessä joukkueellenne loistava leirikokonaisuus.

Lisätiedot: sport@kontiki.fi tai 020 757 9830


Anfield Ian

Futismatka harkinnassa?

Euroopan huippusarjojen jännittävät ratkaisuottelut lähestyvät. Koe ainutlaatuinen tunnelma uudistetulla Anfieldilla (Liverpool FC), legendaarisella Old Traffordilla (Manchester United) tai kulttisuosioon nousseella Signal Iduna Parkilla (Borussia Dortmund), unohtamatta muita legendaarisia jalkapallopyhättöjä.

Jalkapallon 17. EM-kisat järjestetään kesällä Saksassa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1988. 51 ottelua kuukaudessa Saksan parhailla jalkapallostadioneilla ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Katso otteluohjelmasta mieluisa huippukamppailu ja pyydä meiltä tarjous.

Esimerkiksi:
14-16.6. Espanja-Kroatia, Berliini alk. 850 €/henkilö
14-16.6 Italia-Albania, Dortmund alk. 570 €/henkilö
15-17.6. Karsintalohko A voittaja eli Suomi - Hollanti, Hampuri alk. 850 €/henkilö
Esimerkkihinnat sisältävät kahden yön hotellimajoituksen 2hh aamiaisineen sekä ottelulipun.

Lisätiedot ja varaukset www.kontiki.fi
sport@kontiki.fi tai puhelimitse 020 757 9830
logo
Kon-Tiki Sport Travel
Lönnrotinkatu 40 C 1 | 00180 Helsinki
puh. 09 466300, 020 757 9830
https://www.kontiki.fi/urheilumatkat/

Kon-Tiki Sport Travel on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat sekä opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Anna sinä teema, me toteutamme haaveesi.
facebook twitter youtube instagram linkedin