logo websoitteella
Kon-Tikin matkalla Lontoossa: Tower Bridge

Räätälöityjä teemamatkoja samanhenkisessä seurassa

Kon-Tiki Tours tarjoaa eri alojen harrastajille räätälöityjä teemamatkoja. Tarjontamme on varsin laaja, voit valita pieteetillä suunnitellun ohjelmallisen matkapaketin luontokohteista kulttuurin kehtoihin, puutarhamatkoista jääkiekon MM-kisareissuun, hyvinvointilomasta metsätalousalan opintomatkaan, ooppera- ja taideelämysmatkasta rokkifestareille. Ja lisäksi voit itse suunnitella omalle porukallesi asiantuntijan kanssa ihan oman matkan silloin kun se teille parhaiten sopii. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous puh. 09 466300 tai info@kontiki.fi.
toscana_1

Puutarhamatka Toscanaan

Lähde Kotipuutarha-lehden lukijamatkalle kesäiseen Toscanaan 1.-5.5. Ryhmämatkalla pääset tutustumaan yksityisiin historiallisiin puutarhoihin, joihin muuten et pääsisi. Matkaohjelmaan sisältyy myös viinitilavierailu ja tutustuminen Firenzen, Luccan, San Gimignanon ja Sienan kaupunkeihin. Puutarhamatkan asiantuntijana on Kotipuutarha-lehden päätoimittaja Maija Stenman. Matkaohjelma ja varaukset tästä.
Merkkien salat 1 - 8, sarjan yeiskuva

Liisa Väisäsen matkalle

Tammikuun lopussa alkaa Ylellä Liisa Väisäsen ja Ella Kannisen yhteinen ohjelma Merkkien salat. Siinä symbolitutkija, taidefilosofi Liisa kertoo arkipäivän symboleiden merkityksestä. Hän on myös suosittu matkanjohtaja. Vielä paikkoja nopeille varaajille näille hänen opastamilleen kulttuurimatkoille Ranskaan ja Espanjaan
29.-31.3. Lyon musiikin ja taiteen kaupunki
28.4.-5.5. Andalusian kiertomatka.
Kioto ja kirsikan kukat-477144670

Japani ja Etelä-Korea

Vielä ehdit varata keväisen kiertomatkan kirsikan-kukkien juhlan hanamin aikaan Japanin Osakaan, Kiotoon, Tokioon ja Etelä-Korean Busaniin ja Souliin. Suomalainen Japanin tuntija Henri Hirvenoja on matkanjohtajana mukana koko matkan ajan. Lue lisää ja tee varaus tästä.
Sochi Olympics Ice Hockey Men

Jääkiekon MM-finaalimatka

Jääkiekon MM-finaalipelit pelataan toukokuun lopussa Slovakian Bratislavassa. Lähde nyt seuramaan pelejä paikan päälle ja varaa kisapaketti 24.-27.5. vaikkapa joululahjaksi. Matkapakettiin kuuluu lennot Wieniin, kuljetus Bratislavaan, majoitus ja liput finaaliviikonlopun neljään peliin. Lue lisää Kon-Tikin tytäryrityksen urheilumatkoihin erikoistuneen Björk & Boströmin sivuilta tästä.
Kon-Tikin matkalla: lintuopas Juha Honkala

Luonto- ja lintumatkat

Kon-Tiki Tours on tunnettu vastuullisista ja laadukkaista luontomatkoista. Tarjoamme asiantuntijaoppaan johdolla toteutettuja luonto- ja lintumatkoja eri puolille maailmaa. Pyrimme matkoilla tukemaan luonnonsuojeluhankkeita ja paikallista taloutta reilun matkailun periaatteiden mukaisesti. Varaa nyt matka kevääksi esim.
21.3.-6.4. Brasiliaan Juha Honkalan johdolla
23.3.-7.4. Costa Ricaan
lintu- ja luontokirjoista tutun Lasse J. Laineen mukana. Kaikki luontomatkat löytyvät tästä.

NP-Joulupankki_KiitosbanneriA_1080x1080_051118

Tunnelmallista joulun aikaa

Perinteiseen tapaan ohjaamme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme joulutervehdyksiin varatun summan hyväntekeväisyyteen.
Tänä vuonna annoimme lahjoituksen Naisten Pankkiin, joka tukee kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä kestävän kehityksen periaattein.

Toivotamme Sinulle oikein hyvää joulun odotusta!

t. koko Kon-Tikin väki
omalla_porukalla

Pyydä tarjous omalle ryhmälle


Räätälöimme erilaisille ryhmille matkoja ympäri maailmaa. Ota yhteyttä ja kerro minne te haluaisitte lähteä. Autamme mielellämme.
Soita meille 09 466300 tai pyydä tarjous oman porukan ryhmämatkasta tästä.


OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki
Puh. (09) 466 300, info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi, metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels sekä urheilumatkoihin erikoistunut Björk & Boström ovat myös osa Kon-Tiki Toursia. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme tuottaen lukija- ja kuulijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.