logo websoitteella
Kon-Tikin Islannin matkalta: vesiputous

Kauden suosituimmat maatalous- ja metsämatkat

Näihin tammikuun lyhyisiin päiviin iloa tuo ajatus kevään kirkkaista keleistä ja ikimuistoisista matkoista. Pääsiäisen jälkeen on mainio ajankohta lähteä oppimaan uutta Eurooppaan ja nauttimaan keväisestä luonnosta. Reissuillamme matkaohjelmassa on aina asiaa ja virkistystä sopivassa suhteessa. Kevään suosituimmat matkat täyttyvät jo kovaa kyytiä, joten varmista sinäkin paikkasi pikimmiten.

Islanti hurmaa huhtikuussa

Metsä- ja luontomatka Islantiin tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua saaren ystävällisiin ihmisiin, metsätalouteen sekä maukkaaseen ruokaan. Suomen metsänhoitoyhdistysten yhteiselle matkalle ovat tervetulleita myös avecit.

Tämän ainutlaatuisen matkan kohokohtiin sisältyvät mm. kuuluisa Golden Circle - kokopäiväretki, pääkaupunki Reykjavik ulkoilumetsineen sekä puolipäiväretki Islannin luontoon, historiaan ja kulttuuriin tutustuen.

Metsä- ja luontomatka Islantiin
14.4.-18.4.2020, 5 päivää
Hinnat alkaen 1 485 €
Lue lisää ja varaa heti
Irlanti-Lampaat-karitsat-rannalla

Kevään vehrein matka Irlantiin

Huhtikuussa Irlannin luonnossa riittää nähtävää ja maatiloilla opittavaa. Tällä matkalla pääset tutustumaan paikallisiin maatiloihin sekä ihailemaan upeita vuoristomaisemia, laaksoja ja järviä - legendaarista pubikulttuuria ja irlantilaista tanssia tietenkään unohtamatta.

Varmista paikkasi - varaa nyt 4.2. mennessä:
15.-20.4.2020 Maatalous- ja luontomatka Irlantiin
184717050 Sveitsi rf

Näille matkoille mahdut vielä mukaan

Yksin tai yhdessä pienemmän ryhmän kanssa voit osallistua näille valmiiksi räätälöidyille metsä- ja maatalousmatkoille:

14.-19.4. Portugalin metsämatka
14.-19.4. Slovakian maatalous- ja metsämatka
22.-26.4. Ranskan metsät ja makuelämykset
13.-17.5. Sveitsin metsämatka

Toimi nopeasti, ettei tilaisuus mene sivu suun.
Feldberg Schäfer Sonnenuntergang Copyright Achim Mende Schwarzwald Tourismus

Uutta: Syksyllä Saksaan

Metsäopintomatkamme aikana tutustumme Schwarzwaldin alueen metsien monikäyttöön, hallinnointiin ja metsätuhoihin sekä niiden aiheuttamiin seurauksiin. Ohjelmassa on myös mukavaa yhdessäoloa, iloista iltaohjelmaa ja herkullista paikallista ruokaa.

Tutustu tarkemmin ja varaa paikkasi ajoissa
14.-18.9. Metsäopintomatka Schwarzwaldiin
Kaisa-Makarainen-maailmancup-kontionlahti

Tähtäimessä talvilomalle jotain ihan muuta?

Nyt voit yhdistää hiihtoloman aktiviteetit ja ampumahiihdon MM-kisat 2020 Italian upeissa maisemissa. Suomen Ampumahiihtoliiton virallisena kumppanina olemme tehneet valmiit matkapaketit helmikuun MM-kisoihin Italian Anterselvaan. Nyt kannattaa lähteä paikanpäälle nauttimaan mahtavasta kisahumusta ja kannustamaan Kaisa Mäkäräinen ja kumppanit voittoon.

Tutustu tarkemmin ja varaa paikkasi heti
12.-17.2. Ampumahiihdon MM2020 -kisapaketti Antholz-Anterselva, Italia

Tiesithän, että...

  • ...opintomatkan voi laittaa verovähennyksiin? Y-tunnuksen omaavalla metsä- ja maatalousyrittäjällä on verovähennysmahdollisuus opintomatkoista. Jos matka on osittain virkistysmatkan luonteinen ja osittain opintomatka, vähennykseksi voi laittaa opiskeluun käytettyä aikaa vastaava osa matkan kuluista. Lisätietoja saat esimerkiksi omasta mhy:stä.
  • ...suunnittelemme metsä- ja maatalouden opintomatkoja yhteistyössä liittojen, metsänhoitoyhdistysten ja alan lehtien toimitusten kanssa, mutta kaikille tässäkin uutiskirjeessä mainituille metsä- ja maatalousmatkoille olet tervetullut mukaan vaikket kyseiseen ryhmään kuuluisikaan. Tärkeintä on kiinnostuksesi aihetta ja matkakohdetta kohtaan - ja mikä parasta pääset matkalle asiantuntevassa seurassa.
  • ...ellet löytänyt näistä teemamatkoista mieluisaa, muistathan, että räätälöimme mielellämme ryhmille tilauksesta matkaohjelman juuri sinne minne haluatte ja silloin, kun se teille parhaiten sopii. Täytä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä puhelimitse 09 466 300.
logo
OY KON-TIKI TOURS LTD
Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, puh. (09) 466 300
sähköposti info@kontiki.fi, www.kontiki.fi

Kon-Tiki Tours on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat sekä erilaiset urheilumatkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter youtube instagram linkedin