BB Urheilumatkat logo
Suomen Jääkiekkoliitto

Motivoi henkilökuntaa ja palkitse asiakkaitasi upeilla urheilumatkoilla

Viime keväänä Suomen jääkiekkoleijonat näyttivät mallia kuinka tiimityöllä ja yhdessä tekemisellä päästään maailman huipputuloksiin. Havitellaanko teidän yrityksessänne tänä vuonna huipputuloksia? Olisiko aika motivoida omaa porukkaa, asiakkaita tai yhteistyökumppaneita tavoittelemaan omia ennätyksiään?

Mitä jos veisittekin asiakkaanne tai henkilökuntanne tänä vuonna ihan uusiin maisemiin virkistysmatkalle tai järjestäisitte firman kick-offin ulkomailla?

Sinun tehtäväsi on visioida

Me hoidamme kaikki matka- ja kisajärjestelyt puolestanne - lennot, otteluliput, kuljetukset jne. avaimet käteen-periaatteella niin suuremmille ryhmille kuin pienemmillekin porukoille.

Matkat huippu-urheilutapahtumiin kasvattavat motivaatiota niin yrityksen sisällä kuin yhteistyökumppaneidenkin kesken. Sinivalkoisia värejä tai muita suosikkiurheilijoitanne kannattaessanne myös yhteisöllinen tiimihenki ja tehokkaan tekemisen meininki kehittyvät. Oltiinpa yrityksessänne kiinnostuneita jääkiekosta, jalkapallosta, formuloista, tenniksestä, tai muista erikoisemmistakin lajeista viemme teidät aitiopaikoille tapahtumien sykkeeseen.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yrityksellenne sopiva matka- ja motivaatiopaketti!

Voitte myös valita valmiista pakettimatkoistamme. Alla muutama esimerkki yrityksille soveltuvista valmiista matkapaketeistamme.
Suomen Jääkiekkoliitto
Jaakiekko_urheilumatkat_fanikatsomo_Pietari 2016_3127

Jääkiekon MM2020-kisapaketit Zürichiin

Kevään odotetuin urheilutapahtuma häämöttää jo näkyvissä. Uusiiko Suomi viime vuotisen menestystarinansa? Matkojen varaamisen kanssa ei kannata vitkastella sillä toukokuussa Leijonat taistelevat MM-kullasta Zürichissä ja parhaat paikat viedään nopeasti. Tarjolla on kaksi pakettia Suomen alkusarjan peleihin sekä finaalipaketti.

Lähde mukaan kannustamaan Leijonat voittoon ja varaa paikkasi heti!
Alkusarjan paketti 1 08.-12.5. alk. 1540
Alkusarjan paketti 2 16.-20.5. alk. 1440
Finaalipaketti 22.-25.5. alk. 2440

Maajoukkuekuvat: Suomen Jääkiekkoliitto ry
Arsenl_Norwich3 Byyriparty

Firman bileiden sijasta Pukkiparty Lontoossa

Jos perinteiset firman bileet on jo nähty liian monta kertaa, niin tässä jotain uutta mistä koko porukalle jää puhuttavaa pitkäksi aikaa.
Lähtekää siis mukaan kevään hauskimmalle futisreissulle Arsenalin Emirates Stadiumille, missä Teemu Pukin Norwich haastaa Gunnersin.

Nyt tarjolla legendaarista brittifutiskulttuuria:
Arsenal - Norwich fanimatka 3.-5.4.2020
Matka on myynnissä 31.1. asti tai niin kauan kuin lippuja saatavilla.

Tutustu myös muihin tuleviin jalkapallomatkoihin
Start, Turkish F1, Istanbul Park, 9th-11th May, 2008

Ota asiakkaat mukaan
Formula 1 -matkoille

Oletko muistanut palkita uskollisimpia asiakkaitanne? Uusien asiakkaiden kalastelu on tunnetusti työläämpää kuin olemassa olevien ylläpito. F1 -kisamatka on takuulla asiakkaillenne unohtumaton elämys ja reissulla aikaa jää myös uusien yhteistyökuvioiden suunnittelulle.

Tutustu ja varaa monipuoliset F1-matkat:
Monacon GP & Nizza 22.-24.5.2020
Itävallan GP - Spielberg 3.-6.7.2020
Italian GP - Monza 4.-7.9.2020
Yleisurheilumatkat-urheilumatkat-juoksijat-nicolas-hoizey-671426-DOHA
Yleisurheilu_Urheilumatkat_Fanit_Dohassa2

Incentive-matkalle Pariisin EM-kisoihin

Palkitse parhaat myyntitykit tai tavoitteensa ylittäneet tiimit ja lähtekää yhdessä kannustamaan Pariisin yleisurheilukentillä kilpailevia Euroopan huippuja.

Lue lisää ja varaa nyt:
Pariisin EM-Yleisurheilun viikonloppu
28.8-31.8.2020


Tämä matka sopii erinomaisesti yrityksille incentive-matkaksi. Kannustematka on erinomainen keino palkita sekä sitouttaa henkilöstöä. Kun yhdistät matkaan huippu-urheilutapahtuman on tuloksena yhdistelmä elämyksiä, jännitystä ja yhteishengen kohotusta.
Biathlon_FIN-team_harjoitukset 1152x768

Talvilomasuunnitelmat vielä auki?

Onko vuoden alku lähtenyt töissä käyntiin kiireen vallitessa ja omat lomasuunnitelmat vielä ihan auki? Muista pitää myös omasta jaksamisestasi huolta ja tartu vaikka tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen.

Ota tähtäimeen Italian alppimaisemat
Nyt voit yhdistää hiihtoloman aktiviteetit ja ampumahiihdon MM-kisat 2020 Italian upeissa maisemissa. Suomen Ampumahiihtoliiton virallisena kumppanina olemme tehneet valmiit matkapaketit helmikuun MM-kisoihin Anterselvaan. Lähde paikanpäälle nauttimaan mahtavasta kisahumusta ja kannustamaan Kaisa Mäkäräinen ja kumppanit voittoon.

Ampumahiihdon MM2020 -kisapaketit Antholz-Anterselva, Italia
MM2020 Paketti 1 12.-17.2. 6 päivää
MM2020 Paketti 2 17.-24.2. 8 päivää
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10 | 00120 Helsinki
puh. 020 757 9830
sales@bjork-bostrom.fi www.kontiki.fi/bjork-bostrom-urheilumatkat

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter instagram linkedin