BB Urheilumatkat logo
Suomen Jääkiekkoliitto

Jääkiekon MM2020-kisapaketit Zürichiin

Vaikka vielä eletään tammikuuta, niin on oikea aika kääntää katseet kevään parhaisiin urheilutapahtumiin. Hyvää kannattaa odottaa, mutta matkojen varaamisen kanssa ei kannata vitkastella sillä toukokuussa Leijonat taistelevat MM-kullasta Zürichissä ja parhaat paikat viedään nopeasti.

Olemme rakentaneet kaksi pakettia Suomen alkusarjan peleihin sekä finaalipaketin. Lähde mukaan kannustamaan Leijonat voittoon ja varaa paikkasi heti!

Alkusarjan paketti 1 08.-12.5. alk. 1540
Alkusarjan paketti 2 16.-20.5. alk. 1440
Finaalipaketti 22.-25.5. alk. 2440
NY Rangers golakeeper

Etkö malta odottaa?

Jos sisäinen kiekkofanisi palaa jo halusta päästä kannustamaan kansainvälisillä kentillä taituroivia kotimaisia huippuja, niin tässä on tilaisuutesi. Matkapakettiimme sisältyy kolme NHL-huippuottelua ja kolmen vuorokauden majoitus. Suomalaisista jäällä nähdään ainakin New Jersey Devils -puolustaja Sami Vatanen sekä New York Rangersin kokoonpanossa aloittanut Kaapo Kakko.

Lue lisää ja varaa heti:
NHL-matkapaketti New Yorkiin 5.-8.3.2020
Biathlon_FIN-team_harjoitukset 1152x768

Tähtäimessä uniikki talviloma?

Nyt voit yhdistää hiihtoloman aktiviteetit ja ampumahiihdon MM-kisat 2020 Italian upeissa maisemissa. Suomen Ampumahiihtoliiton virallisena kumppanina olemme tehneet valmiit matkapaketit helmikuun MM-kisoihin Anterselvaan. Nyt kannattaa lähteä paikanpäälle nauttimaan mahtavasta kisahumusta ja kannustamaan Kaisa Mäkäräinen ja kumppanit voittoon.

Ampumahiihdon MM2020 -kisapaketit Antholz-Anterselva, Italia
MM2020 Paketti 1 12.-17.2. 6 päivää
MM2020 Paketti 2 17.-24.2. 8 päivää
Start, Turkish F1, Istanbul Park, 9th-11th May, 2008

Formula 1 -matkat 2020

Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen ovat mukana Formula 1 -sirkuksessa myös kaudella 2020. Valtteri Bottas jatkaa Mercedes-tallissa ja Kimi Räikkönen Alfa Romeolla, joten F1-sirkuksen jännitys säilyy suomalaisittain koko tämänkin kauden.

Tutustu ja
Arsenl_Norwich3 Byyriparty

Pukkiparty Lontoossa

Lähde mukaan kevään hauskimmalle futisreissulle yhteistyökumppanimme Byyrin ryhmämatkalle Arsenalin Emirates Stadiumille, missä Teemu Pukin Norwich haastaa Gunnersin.

Jos haluat kokea brittifutiskulttuuria hyvässä porukassa niin lähde mukaan:
Arsenal - Norwich fanimatka 3.-5.4.2020

Matka on myynnissä 31.1. asti tai niin kauan kuin lippuja saatavilla. Hinta voi vaihdella lippujen saatavuuden mukaan joten varaa reissusi nyt niin hinta pitää.

Tutustu myös muihin tuleviin jalkapallomatkoihin
Yleisurheilu YUF
470864645 Tennis rf

Minne haluaisit mennä?

Björk & Boström Urheilumatkat vie sinut maailman upeimpiin urheilutapahtumiin vuosikymmenten kokemuksella. Kiinnostaapa sinua sitten tennismatkat, kansainväliset yleisurheilutapahtumat tai muut erikoisemmatkin lajit niin viemme sinut paikan päälle varmasti ja ammattitaidolla.

Sinun tehtäväsi on visioida unelmiesi fanimatka. Me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Pyydä tarjous matkajärjestelyistä haluamaasi otteluun tai tapahtumaan
Björk & Boström Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25 A 10 | 00120 Helsinki
puh. 020 757 9830
sales@bjork-bostrom.fi www.kontiki.fi/bjork-bostrom-urheilumatkat

Björk & Boström Urheilumatkat Oy on suomalaisen Oy Kon-Tiki Tours Ltd:n tytäryritys. Kon-Tiki Tours on yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat, kulttuuri- ja wellness-matkat, metsä- ja maatalouden erikoismatkat, opinto- ja incentivematkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla.
facebook twitter instagram linkedin