Kontiki

Kon-Tiki Tours on elämysmatkoja tarjoava ryhmämatkatoimisto. Olemme kotimainen, yksityinen ja vakavarainen vastuullinen matkanjärjestäjä.  Vuonna 1995 perustettu Kon-Tiki Tours toimii kolmella brändillä: Luonto-, vaellus- ja harrastematkoja tarjoamme nimellä Kon-Tiki, seniorikohderyhmälle tarjoamme kulttuurimatkoja tuotemerkillä MatkaSeniorit ja metsä- ja maatalousalan opintomatkoja markkinoimme Trio Travelsin nimellä.

Timo Saranpään omistama yritys osti elokuussa 2016 koko Kon-Tiki Toursin osakekannan ja helmikuussa 2017 Kon-Tiki osti kotimaisen matkatoimiston Trio Travelsin, joka on maa- ja metsätaloussektorin asiantuntijamatkojen osaaja luonto- ja kulttuurimatkojen lisäksi. Trio Travels säilyy jatkossakin Trion matkojen markkinointinimenä. Yhdistymisen jälkeen Kon-Tikin ja Trion liikevaihto on vajaat 5 m€ ja yritys vahvistaa asemaansa keskisuurten suomalaisten matkatoimistojen joukossa.

Lue lisää tästä 8.12.2016 julkaistu Yrityskauppatiedote-Kon-Tiki-tours-osti-trio-travelsin-081216 ja 8.8.2016 julkaistu yrityskauppatiedote Kon-Tiki Tours omistusmuutos lehdistötiedote 080816

Kon-Tiki Tours on kotimainen, yksityinen ja vakavarainen ryhmämatkatoimisto, joka tarjoaa upeita luonto-, kulttuuri ja erikoismatkoja ympäri maailmaa. Toteutamme räätälöityjä ulkomaan matkoja erilaisille ryhmille: yhdistyksille, järjestöille, yrityksille ja ystäville. Meiltä saat yksilöllisesti suunnitellun ja sujuvasti toteutetun matkaohjelman juuri sinun ryhmäsi toivoman teeman mukaisesti kaikkiin matkakohteisiin ympäri maailmaa. Yksittäisiä asiakkaita palvelemme valittujen mediakumppaneiden kanssa yhteistyössä markkinoiduilla lukijamatkoilla.

Olemme 100% kotimainen, yksityinen yritys. Yksityisyrittäjinä haluamme viedä asiat huolella ja tinkimättömästi loppuun saakka. Kumppanuus asiansa osaavien, luotettavien tuottajien kanssa luo meille ja asiakkaillemme turvallisen verkoston. Yhteistyössä ryhmien matkavastaavien, matkanjohtajien, paikallisoppaiden, laiva- ja lentoyhtiöiden, hotellien sekä ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa pääsemme parhaisiin tuloksiin.

Kon-Tikin visio

Haluamme olla yli 55-vuotiaiden asiakkaiden halutuin ryhmämatkakumppani vuonna 2020.
Haluamme oppia tuntemaan paremmin asiakaskuntamme ja tuottamaan heidän kanssaan yhdessä innovatiivisia ja laadukkaita palveluja ja palvelukokonaisuuksia.

Kon-Tikin arvot

  • luotettavuus ja vastuullisuus
  • henkilökohtainen palvelu
  • yrittäjämeininki
  • yhteistyö ja kumppanuus
  • dream maker – unelmien toteuttaja

Olemme SMALin (Suomen Matkatoimistoalan liiton) jäsen ja kuulumme Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan varauksen yhteydessä. Erityisehdot myös tässä.

Olemme Helsingin seudun kauppakamarin jäsen, Reilun matkailun yhdistyksen kannatusjäsen ja Bongariliiton pääsponsori.

BongariliittoSMAL