Kontiki

Cat Tien kansallispuisto ja Da Lat ylänkö ovat parhaimmat lintukohteet Vietnamissa. Tällä lintumatkalla retkeillään ennen kaikkea näissä kohteissa ja etsitään alueen endeemejä ja lähes endeemejä lajeja Tero Linjaman johdolla.

Matkaohjelma
24.2. lauantai | kohti Vietnamia
Lähdemme illan suussa Turkish Airlines lennolla Istanbulin kautta kohti Saigonia. Istanbulin kentällä on aikaa hetki iltapalalle, ennen matkan jatkumista. Koska kyseessä on pitkä yölento, kannattaa varustautua mukavin vaattein. Turkish Airlinesilla on maksuttomat ruokatarjoilut lennon aikana.

25.2. sunnuntai | Saavutaan Ho Chi Minh Cityyn – Cat Tienin kansallispuisto
Saavumme Ho Chi Minh Cityyn iltapäivällä paikallista aikaa ja aloitamme matkan Cat Tienin kansallispuistoon, joka sijaitsee kaupungista 150 kilometriä pohjoiseen. Cat Tienin kansallispuisto kätkee sisälleen suurimman jäljellä olevan alueen sademetsää Läntisessä Vietnamissa ja upean monimuotoisuuden lintulajeja ja nisäkkäitä. Kansallispuistossa eläviä uhanalaisia lintulajeja ovat muun muassa vietnamintäpläfasaani, viherriikinkukko ja siniviittapitta. Nähdä voi myös kädellisiä keltaposki gibboneita ja Black-shanked Douc apinoita. Yövymme Cat Tienin kansallispuistossa.

26.-28.2. ma-ti-ke | Cat Tien
Vietämme kolme päivää Cat Tienissä, jossa näemme lukuisia lajeja, kuten vietnamintäpläfasaanin, savufasaanin, viherriikinkukon, uurresarvinokan, pikkumarabun, piispahaikaran, siniviitta- ja viherpittoja sekä lähes endeemejä ja laajalle levinneitä lajeja, kuten kyyhkysiä, sulttaanikanoja, ojasuokanoja, kuningaskalastajia, valkosiipi- ja bambutikkoja ja kultakurkkuharlekiineja. Myöhemmin iltapäivällä tarkkailemme lintuja majoituksemme lähistöllä, kuten laosintiheikkötimaleita, tikkoja, viherkyyhkyjä, kehrääjiä ja pöllöjä.

1.3. to | Cat Tien – Di Linh
Aikaisin aamulla on aikaa vielä retkeillä Cat Tienissä ennen kuin aloitamme matkan Di Linhin kaupunkia kohti. Di Linhistä lähdemme kohti Deo Suoi Lanhin metsäistä vuoristoa. Vuoristossa on erinomaiset mahdollisuudet tarkkailla Da Latin ylängölle ominaisia lintulajeja, kuten vietnaminnaurutimaleita, viherloistorastaita ja lähes endeemejä Black-crowned Parrotbillejä. Iltapäivän linturetkeilyn jälkeen Deo Suoi Lanhunissa palaamme Di Linhin kaupunkiin yöksi.

2.3. pe | Di Linh – Dalat
Aamun linturetkeilyn jälkeen ajamme Di Linhistä kohti Dalatia.

3.-5.3. la-su-ma | Dalat
Seuraavat päivät vietämme Dalatissa, josta löytyy monta erinomaista kohdetta linturetkeilyyn. Neljän päivän ajan Da Latissa keskitymme seitsemään lajiin, kuten Collared ja Orang-breasted Laughingthrushes, vietnaminvihervarpunen, Dalat Shrike Babbler, Grey-crowed Crocias, Vietnamese Cutia, Black-crowed Fulvetta. Myös muitakin lajeja on mahdollista nähdä, kuten Indochinese Wren, Short-tailed Scimitar Babbler White-cheecked Laughingthrushes, Yellow-billed Nuthatch, Black-hooded Laughingthrush. Myös esimerkiksi Grey-bellied Tesia, Blue Pitta,Large Niltava, White-tailed Robin, Lesser Shortwing, Rufous-throated Partridge, Snowy-browed Flycatcher, Blue-winged Minla, Thick-billed and Yellow-vented Flowerpecker.

6.3. ti | Paluu Ho Chi Minh Cityyn ja kotiin paluu
Aamulla lintutarkkailun jälkeen onkin jo aika palata takaisin Ho Chi Minh Cityyn ja lähteä Turkish Airlines vuorolla Istanbulin kautta kotiin Helsinkiin.

Turkish Airlines lennot
24.2. TK1764 Helsinki – Istanbul 1815-2240
25.2. TK170 Istanbul – Ho Chi Minh City (SGN) 0240-1655
06.3. TK168 Ho Chi Minh City – Istanbul 1825-0530+1
7.3. TK1761 Istanbul – Helsinki 0900-1130

Majoitukset: Linturetkikohteissa luonnonpuistoissa

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard) kokonaan rastittamalla kohta maksun yhteydessä tai vain ennakkomaksu, jolloin verkkokaupasta tulostuu loppulasku pankkisiirtona. Sähköpostitse/puhelimitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Hinnat perustuvat 23.8.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää minimiryhmäkokoa 10. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas on saanut tiedot matkan varauksen yhteydessä.

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Vietnamin lintumatka

24.2.-7.3.

3090 €

Cat Tien kansallispuisto ja Da Lat ylänkö ovat parhaimmat lintukohteet Vietnamissa. Tällä lintumatkalla retkeillään ennen kaikkea näissä kohteissa ja etsitään alueen endeemejä ja lähes endeemejä lajeja Tero Linjaman johdolla.